Hotels aquapark Egypte

Volop waterpret! Hotels met aquapark in Egypte

Wedstrijdje wie het snelste van de glijbaan is? 3, 2, 1, start! Het is een zin die je tientallen keren hoort bij de hotels met aquaparken in Egypte. Het Afrikaanse land is koploper op het gebied van waterpret; de zwembaden en glijbanen kunnen niet luxe en snel genoeg zijn.

Zoefffff. Daar sjeest er weer een van de glijbaan in Egypte. Waterliefhebbers hebben de tijd van hun leven bij de hotels met aquapark in Egypte. Met al die glijbanen, lazy rivers en waterspuitparken zijn de dagen te kort. Geen stress, alle hotels in dit lijstje zijn o.b.v. all inclusive te boeken.

Jaz Aquamarine Resort

Een van de mooiste resorts met aquapark in Egypte is Jaz Aquamarine Resort. Met een gemiddelde score van 9,8* behoort het ook nog eens tot de best beoordeelde. Family fun staat voorop!

Met meer dan 20 waterglijbanen en 17 buitenbaden heb je amper tijd om te relaxen. Toch even bijkomen van al het gespetter? Strijk neer op een stoeltje in het water of plof op en ligbedje aan de rand. Voor je het weet staan de kids alweer te springen. Hupsakee, door naar het volgende bad!

Wie geen genoeg kan krijgen van het gespetter en gespater, boekt een familiekamer met privézwembad. Wij zien die blije kinderkoppies (en ongetwijfeld die van jou) al voor ons.

Is zo’n waterpark in Egypte alleen leuk voor kinderen? Nee hoor! Verruil de drukte van het waterpark maar eens voor het privéstrand. Daar pak je in de jacuzzi voor volwassenen (16+ jaar) een welverdiend momentje voor jezelf.

Hotels aquapark Egypte - Jaz Aquamarine Resort
Het wordt een heerlijke vakantie bij Jaz Aquamarine Resort

Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland

Zijn jouw waterratjes de grootste dierenvrienden? Trakteer ze op een vakantie bij Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland. Vanaf de rand kijken de (uiteraard neppe) dieren toe hoe jullie samen spetteren in het zwembad. Of nog beter: van de spannende glijbanen af sjezen.

Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland is een van de grotere hotels met aquapark in Hurghada. Alleen al het waterpark is 35.000 m², wow! We dagen je uit om álle 30 zwembaden en evenveel glijbanen uit te proberen. Zou een weekje onder de Egyptische zon daarvoor genoeg zijn?

Van al dat zwemmen krijg je trek. Met een buffetrestaurant, diverse specialiteitenrestaurants, een snackbar en meerdere bars is een hapje en drankje gelukkig altijd binnen handbereik. En zeg nou zelf: de bungalows waarin je verblijft maken het safarigevoel in deze ‘jungle’ toch helemaal af?

Aquaparken Egypte - Pickalbatros Jungle Aquapark by Neverland
Waterpret voor 10 bij Pickalbatros Jungle Aquapark by Neverland

Pickalbatros Aqua Park

Pickalbatros Aqua Park is een water-walhalla voor kinderen. Er zijn tientallen glijbanen en toffe waterspeeltoestellen die een lach op hun gezicht toveren. Niet jaloers worden; ook voor oudere vakantiegangers zijn er genoeg glijbanen en zwembaden.

Sportieve vakantiegangers blijven in het water hangen voor een lesje aerobics of een potje waterpolo. Jouw dosis waterpret wel even gehad? ‘Offer’ je op om alle de bars en restaurants te testen. All inclusive boeken bij dit hotel met aquapark in Egypte is dan wel een must.

Dit hotel met aquapark ligt in Sharm el Sheikh, de bruisende badplaats in de Zuidelijke-Sinaï. Als je alle glijbanen hebt gehad, biedt de verderop gelegen zee nog veel meer waterpret. Vergeet je snorkel niet!

Aquaparken Egypte; Pickalbatros Aqua Park
Bij dit aquapark in Egypte heb je geen kind aan het kleine grut

Rixos Premium Seagate

Voor een droomvakantie zit je goed bij Rixos Premium Seagate in Sharm el Sheikh. Het is iets duurder dan in een gemiddeld hotel met aquapark in Egypte, maar je kan er wel alles uit een welverdiende vakantie halen. Om te beginnen met dolle pret op 20 (!) toffe waterglijbanen.

Roep de kleine vakantiegangers uit het water en ga op ontdekking wat het enorme hotel nog meer te bieden heeft. Dat zijn o.a. een leuke miniclub, speeltuin en tal van sportfaciliteiten. Pfoe, even bijkomen kan geen kwaad. Op naar het privéstrand of het wellnesscentrum. Zon, zee, zen!

De superior en grand watersuites mogen bovenaan je wensenlijstje. Ze liggen midden in het waterpark-gedeelte en bieden naar wens zwembadzicht. Spiek voor je gaat slapen nog even naar buiten. Over welke glijbaan ga je dromen? De Twister, Tsunami of toch de lazy river?

Hotels aquapark Egypte - Rixos Premium Seagate
Welke glijbaan in het aquapark van Rixos Premium Seagate test jij als eerst?

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Schip Ahoy! De piraten wachten op je bij het waterspeeltoestel van Pickalbatros Aqua Blu Resort. Als ze uitgespeeld zijn in dit bad kunnen ze door naar de volgende.

Is zo’n aquapark in Egypte nu alleen leuk voor kids? Zeker niet. Oudere vakantiegangers voelen zich als een vis in het water in het golfslagbad. Tel daar nog een wellnesscentrum bij op en je komt als herboren weer thuis.

En mogen we het nog even over de reviewscore hebben; een gemiddelde van 9,8* komen we niet vaak tegen. Gasten komen niets tekort. Er is zelfs een shuttleservice naar het strand. Wat een luxe!

Hotels aquapark Egypte - Pickalbatros Aqua Blu Resort
Het aquapark van Pickalbatros Aqua Blu Resort is leuk voor jong & oud

Nog meer hotels met aquapark in Egypte

Hotels met aquapark zijn in Egypte en ver daarbuiten populair. Niet gek dus dat de waterparken in Egypte steeds beter en leuker worden. We hebben nog een paar toppers waar waterpret voorop staat.

  • Titanic Beach Spa & Aquapark biedt waterpret voor tien. Het privéstrand aan de Rode Zee is een groot pluspunt voor zonaanbidders. Kans is groot dat je wel eerst een paar glijbanen af moet met het jonge grut (ook geen straf toch?!). Durf jij met een band naar beneden te sjezen? Pssst rustzoeker, er is ook een rustige rivier met bootjes.
  • Jaz Maraya Resort is een paradepaardje voor families. Niet alleen spetteren ze erop los dankzij de zwembaden en glijbanen, er zijn ook nog eens speciale kamers in kinderthema. Oudere vakantiegangers hebben een klein stukje verderop gratis toegang tot het enorme waterpark Aqua Coraya. Ga jij zonder te gillen van de vrije val- en turboglijbaan?
  • Waar je sowieso goed zit? Het meest geboekte hotel in Egypte: Sindbad Club. Het biedt – samen met twee andere hotels – toegang tot een riant waterpark. Er is oneindig veel plezier dankzij o.a. een golfslagbad, meerdere glijbanen en apart kinderbad. Vakantiegangers komen laaiend enthousiast (en zongebruind) weer terug.
Hotels aquapark Egypte - Sindbad Club
Wedstrijdje wie het snelste beneden is? Het kan in het aquapark van Sindbad Club

Bekijk nog meer hotels met waterpark in EgypteIn welk hotel met aquapark in Egypte zou jij wel willen verblijven?

*Cijfer geldt op het moment van schrijven.

OVER DE AUTEUR

July

Nieuwe plekken ontdekken - zowel bekend als onbekend - is een van de leukste dingen om te doen. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter combineer ik mijn passie voor schrijven en reizen. En er zijn nog zó veel bestemmingen die ik wil bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *