All inclusive hotels Egypte

Uitgelicht! Onze favoriete all inclusive hotels in Egypte

Waar voor je geld krijgen én onbeperkt eten & drinken tijdens jouw vakantie? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor een all inclusive hotel in Egypte. Het Afrikaanse land staat bekend om betaalbare all inclusive vakanties met veel luxe.

Luxe, all inclusive en betaalbaarheid gaat nergens zo goed samen als in Egypte. En dan krijg je op de koop toe ook nog een fijn klimaat (zelfs in de winter in bikini!), prachtige stranden, een onderwaterwereld waar je u tegen zegt en genoeg mogelijkheden voor dagtripjes.

Het is dus niet zo gek dat onze reizigers jaar na jaar met veel enthousiasme afreizen naar Egypte. Zie jij dat ook wel zitten? We zetten wat fijne (en bovenal luxe) hotels in Egypte op een rij. Gesorteerd op de populairste bestemmingen; Hurghada, Marsa Alam, El Gouna en Sharm el Sheikh.

All inclusive hotels in populair Hurghada

Hurghada is by far de populairste badplaats in Egypte. Dit van oorsprong vissersdorpje biedt de ideale combinatie van zon, zee en strand, uitstapjes vol cultuur, mogelijkheden om te duiken én luxe hotels.

All inclusive hotels Egypte: HurghadaOver dat laatste gesproken… we hebben een aantal mooie all inclusive hotels voor je uitgezocht:

  • Waterpret in overvloed, dat biedt Ali Baba Palace! Naast een groot buitenzwembad beschikt het hotel over een eigen waterpark met o.a. een tubeglijbaan, trechterglijbaan en boomerang. Geef de kinderen de tijd van hun leven óf voel jezelf weer even kind. Je kunt er daarnaast rekenen op meerdere restaurants, comfortabele kamers en een breed aanbod aan sport- en wellnessfaciliteiten.
  • Hurghada Long Beach Resort, dat direct aan een privéstrand ligt, ademt luxe! Alles is hier in veelvoud aanwezig. Zo vind je er o.a. maar liefst vijf zwembaden, meer dan tien bars en diverse restaurants. All inclusive to the max!
  • Als je ergens kunt genieten van een luxe all inclusive vakantie, dan is het wel Sentido Mamlouk Palace Resort. Je mag – en dat is niet standaard bij een all inclusieve vakantie – kosteloos dineren in meerdere à la carte restaurants. En dan krijg je ook nog diverse zwembaden, glijbanen, talloze sportfaciliteiten en riante kamers op de koop toe!

Bekijk meer all inclusive hotels in Hurghada

Opkomend Marsa Alam

Hoewel Hurghada nog altijd de populairste badplaats is onder Nederlandse vakantiegangers die naar Egypte afreizen, heeft het de laatste decennia wel concurrentie gekregen van Marsa Alam. Dit heeft o.a. te maken met de opening van een nieuw vliegveld en dus in veel gevallen een kortere transfer.

En dan heb je nog de prachtige stranden, de mogelijkheden om vanaf de stranden te duiken en de veelzijdige omgeving. Er zijn genoeg opties voor dagjes uit. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Nationaal Park Wadi El Gemal.

All inclusive hotels Egypte: Marsa AlamOok qua (luxe!) all inclusive hotels is er overigens een ruime keuze. Kijk maar eens mee naar onze favorieten!

  • In de mooi aangelegde tuin van Fantazia Resort Marsa Alam vind je maar liefst drie zwembaden en met dank aan de all inclusive formule kun je bij het hoofdrestaurant en vijf bars terecht. Even wat anders? Schuif tegen betaling aan in het Italiaanse restaurant. Een aanrader!
  • De hele familie tevreden houden? Geen probleem bij Jaz Maraya Family Resort. Dankzij allerlei sport- en entertainmentmogelijkheden, een waterpark met glijbanen en meerdere zwembaden is vervelen voor jong & oud geen optie. Speciaal voor gezinnen zijn er familiekamers in kinderthema te boeken.
  • Casa Blue Resort & Spa wordt geroemd om haar uitstekende service en goede keuken. Van dit laatste kun je onbeperkt genieten door de all inclusive mogelijkheden. Het hotel biedt daarnaast meerdere zwembaden, een riant aanbod aan sportfaciliteiten, een kinderbad en speeltuin voor de jongste vakantiegangers en een wellnesscentrum.

Bekijk meer all inclusive hotels in Marsa Alam

El Gouna, een stukje Venetië in Egypte

El Gouna, dat ook wel het Venetië van Egypte wordt genoemd, is een stuk kleinschaliger dan Hurghada en dat komt met name omdat het pas eind vorige eeuw werd gecreëerd.

All inclusive hotels Egypte: El GounaDat hebben de ontwikkelaars trouwens geweldig gedaan! El Gouna bestaat uit diverse kleine eilandjes verbonden met kanaaltjes. Het wordt omgeven door helderblauwe lagunes en rode bergen. Vanuit veel van de luxe hotels heb je dan ook een waanzinnig uitzicht.

  • Golfliefhebber? Dan ben je aan het juiste adres bij Ancient Sands Golf Resort & Residences. Dit luxe all inclusive hotel ligt aan een golfbaan, waar je prima je swing kunt oefenen. Het hotel beschikt verder over een handjevol zwembaden en biedt luxe kamers & appartementen (naar wens met kitchenette).
  • Bij Mövenpick Resort & Spa El Gouna is ontspannen het codewoord! Je doet dat het best aan een van de zwembaden, op het strand of in het uitgebreide wellnesscentrum. En voor eten & drinken heb je de keuze uit een buffetrestaurant, een handjevol à la carte restaurants en meerdere bars. Je wisselt Thaise specialiteiten bijvoorbeeld eenvoudig af met Italiaanse gerechten.
  • Het luxe Sheraton Miramar Resort is niet zomaar een resort; het bestaat uit een tuin met een tiental eilandjes. Waar het ene eiland de kamers herbergt, vind je op weer een ander eiland bijvoorbeeld de restaurants of zwembaden. Zwemmen naar de overkant is niet nodig; ze zijn allemaal verbonden door bruggetjes.

Bekijk meer all inclusive hotels in El Gouna

Sharm el Sheikh, de parel van de Sinaï

Hurghada, Marsa Alam en El Gouna liggen alle drie aan de Rode Zee. Dit geldt niet voor Sharm el Sheikh, dat in de Sinaï ligt. Een vakantie in deze badplaats draait niet alleen om zon, zee, strand en duiken, maar ook zeker om cultuur en natuur. Je kan vanaf hier veelzijdige dagtripjes maken.

All inclusive hotels Egypte: Sharm el SheikhLiever zoveel mogelijk aan het zwembad en in alle luxe ontspannen? Dat kan het best bij de volgende hotels:

  • Rixos Premium Seagate heeft alles in huis voor een luxe vakantie in Sharm el Sheikh. Je kunt bij dit luxe vijfsterren hotel rekenen op een handjevol zwembaden, talloze restaurants, privéstrand voor de deur en een uitgebreid waterpark. Dankzij het animatieprogramma voor jong & oud hoeft niemand zich te vervelen.
  • Wellnessfaciliteiten, diverse zwembaden, meerdere restaurants, kinderactiviteiten en een strand voor de deur; je vindt het allemaal bij Jaz Fanara Resort & Residence. Je kunt er daarnaast rekenen op moderne kamers en een breed aanbod aan sportfaciliteiten. Voor het ultieme vakantiegevoel boek je o.b.v. all inclusive.
  • Geen zin in drukte, schreeuwende kinderen en bommetjes? Ga voor een adults only hotel. Kids not allowed! Ons favoriete adults only hotel in Sharm el Sheikh is zonder twijfel Baron Palms Resort. Het complex beschikt over een prachtig zwembad, wellnesscentrum, meerdere restaurant, diverse sportfaciliteiten en gratis WiFi in de openbare ruimte.

Bekijk meer all inclusive hotels in Sharm el Sheikh

Nog meer all inclusive hotels in Egypte

All inclusive hotels EgypteWist je dat je bij ons de keuze hebt uit meer dan 250 (!) all inclusive hotels in Egypte. En we hebben er nog maar 12 genoemd. Een flinke uitdaging en ons favorietenlijstje is eigenlijk veel langer. Dus we geven je nog wat bonusresorts op andere plekken. Gewoon omdat het kan!

  • Het strand voor de deur, riante zwembaden binnen handbereik en ruime kamers; dat is in het kort waar je op kunt rekenen tijdens een vakantie in Serenity Makadi Beach. Dit luxe hotel in Makadi Bay biedt daarnaast meerdere restaurants, volop vermaak voor jong & oud en een wellnesscentrum. Als klap op de vuurpijl kun je – want anders had het hotel niet in dit lijstje gestaan – o.b.v. all inclusive verblijven.
  • De badplaats Dahab staat bekend om haar laidback sfeer, een beetje hippie-achtig. Laidback is het ook zeker in Jaz Dahabeya. Je kunt in dit hotel rekenen op Egyptische gastvrijheid, talloze faciliteiten voor sport en ontspanning en – wanneer je o.bv. all inclusive verblijft – onbeperkt eten & drinken. Vanaf je kamer heb je zicht op de Sinaïberg, de zee of het zwembad. Het is ons om het even!
  • Steigenberger Ras Soma in Somay Bay biedt letterlijk alles wat je hartje begeert. Het complex wordt omgeven door bergen en de weelderige groene tuin. Te midden van dit alles vind je meerdere zwembaden, luxe kamers, fijne wellnessfaciliteiten en meerdere restaurants, waaronder eentje aan het strand. ’s Avonds dineren bij zonsondergang?

Bekijk nóg meer all inclusive hotels in Egypte

Weet jij al in welk all inclusive hotel in Egypte je graag een weekje (of twee) vakantie wil vieren?

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

2 thoughts on “Uitgelicht! Onze favoriete all inclusive hotels in Egypte

  1. Goedemiddag Egypte staat op oranje zijn daar geen consequenties aan vast zoals quarantaine en diversen? En verzekering technisch?

    1. Voor de quarantaine maatregelen ter plaatse en als je terugkomt, adviseren we je de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken aan te houden.

      Voor wat betreft verzekeringen; dit verschilt per verzekeraar. Wij werken met Allianz en je kunt op hun website een fijn overzicht vinden. Het voornaamste verschil is dat je bij een evt quarantaine door bijv. positieve test ter plaatse geen tegemoetkoming hebt voor extra reis- en verblijfskosten. Dit is bij code geel wel het geval (tot een max. bedrag).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *