Mooiste hotels Egypte

De mooiste hotels in Egypte; elegant & stijlvol!

Egypte dankt haar populariteit o.a. aan het all year round zonnige weer en de prachtige badplaatsen. Ook de geweldige hotels en resorts spelen een rol. Voorzien van veel toffe faciliteiten en luxe, maar vaak nog wel betaalbaar. Speelt de uitstraling voor jou ook een rol? Check dan snel deze mooiste hotels in Egypte.

Casa Cook El Gouna

‘Mi casa es su casa’ is het motto bij Casa Cook El Gouna. Hier voel je je direct thuis! Geniet van de Egyptische zon in een van de loungehoekjes. En dompel onder in alle luxe die dit adults only hotel biedt.

Het hotel heeft een rustige ligging buiten het centrum van de badplaats El Gouna. Het voordeel is dat je daardoor direct het privéstrand oploopt. Neem plaats op een ligbedje en bestel een cocktail bij de beachclub.

De kamers zijn ingericht in bohemian-stijl. Ga je voor een luxe vakantie? Kies voor een kamer met dakterras, een juniorsuite met gedeeld zwembad en buitendouche of zelfs een villa met privézwembad.

Mooiste hotels Egypte - Casa Cook El Gouna

Meraki Resort

Is een vakantie niet compleet zonder wat reuring? Bij Meraki Resort gaan feest vieren en ontspannen hand in hand. De hele dag worden activiteiten georganiseerd, zoals live muziek en shows. Door de adults only formule en all inclusive-optie is het een vakantie zonder zorgen.

In voor waterpret? Roetsj van de waterglijbaan, dobber in de zwembaden of bubbel in de whirlpool. Bij het privéstrand ligt een duikcentrum en zijn er diverse watersportmogelijkheden. Sluit de dag af in een van de restaurants en ga met de voetjes van de vloer in de club.

In het hotel komen verschillende stijlen samen. Het is erg modern en ingericht met veel natuurlijke materialen. Geregeld kom je rotan en bohemian-accessoires tegen, wat de nodige kleur toevoegt. Verderop chill je in vaten die zijn omgetoverd tot retrostoelen of ga je voor een waterpijp-sessie in een hippietent.

Mooiste hotels Egypte - Meraki Resort

Rixos Premium Magawish

Niet te missen tussen de mooiste hotels in Egypte is Rixos Premium Magawish. Het hotel wordt megagoed beoordeeld door onze vakantiegangers. Hier ga je heen voor een super-de-luxe vakantie, o.a. door de fijne all inclusive-optie, mooie zwembaden en swim-up suites en villa’s.

Zonaanbidders verzamelen op het privéstrand voor de deur. Relax op een ligbedje of een huur een privécabana met butlerservice. Liever actief bezig? Tijd om de Rode Zee te ontdekken! Duiken, snorkelen, jetskiën of kitesurfen; het kan allemaal bij dit mooie hotel in Egypte.

Breng de kids naar de miniclub of -disco, ga sporten en geniet van het entertainment. Schuif tussendoor aan bij een handjevol restaurants of proost samen met een cocktail. Ideaal; bij een verblijf o.b.v. all inclusive is een groot deel van de lekkernijen al bij de reissom inbegrepen.

Mooiste hotels Egypte - Rixos Premium Magawish

Cook’s Club El Gouna

Nog een topper in El Gouna is Cook’s Club El Gouna. Na een bezoek aan het centrum – dat op steenworp afstand ligt – is het ultiem genieten op de fijnste ligbedden ever. Wat schaduw van een rieten parasolletje of palmboom erbij en je kan hier uren vertoeven. Je hebt trouwens geen last van kindergeluiden; het is een adults only hotel.

Kom nog meer tot rust met een massage of saunabezoek. Toe aan verkoeling? Neem een duik in het zwembad of stap in de shuttle naar het privéstrand. Dat ligt op het populaire eiland Zeytouna.

De cocktails bij dit mooie hotel in Egypte hebben een bijzonder tintje. Ze zijn ontworpen door de bekende mixologist David Wiedemann. Een goede bodem leg je bij het restaurant, waar de maaltijden à la minute worden klaargemaakt bij foodstations. Vers én met lokale producten; daar wil je van blijven eten. En dat kan met een all inclusive boeking.

Mooiste hotels Egypte - Cook's Club El Gouna

Collega’s Laura & Marleen hebben dit hotel vlak na opening getest. Benieuwd naar hun ervaring? Lees het uitgebreide artikel.

Steigenberger Pure Lifestyle

Het aanbod in Egypte lijkt soms groot, groter grootst te roepen. Toch kunnen we een kleiner adults only pareltje aan de mooiste hotels in Egypte toevoegen. Steigenberger Pure Lifestyle is met ca. 100 kamers kleinschalig voor Egyptische begrippen.

De kamers zijn zeker niet mis. Er zijn suites met jacuzzi die zelfs als swim-up variant te boeken zijn. Voor op-en-top luxe gaan we de hoogte in. De penthouse suites hebben een privézwembad met adembenemend uitzicht over de Rode Zee. Zoek voor het ultieme zengevoel het wellnesscentrum op.

Uniek pluspunt; het strandhotel beschikt over een 9 holes golfbaan. Culinaire fijnproevers zitten hier ook goed. Er zijn o.a. een gourmet-buffetrestaurant en strandrestaurant met fushiongerechten. Met een boeking o.b.v. all inclusive hoef je je over het budget geen zorgen te maken.

Mooiste hotels Egypte - Steigenberger Pure Lifestyle

Nog meer mooie hotels in Egypte

Met meer dan 300 hotels in ons aanbod was kiezen niet makkelijk. We kwamen nog een paar toppers tegen die niet mogen missen in het rijtje mooiste hotels in Egypte.

  • Baron Palace Resort is een waar vakantieparadijs. Plof op een ligbedje met comfortabel matras bij het zwembad of kom tot rust in het wellnesscentrum. Met kinderen naar Hurghada? Met een baby-, mini-, junior- en tienerclub is aan alle leeftijden gedacht. Het onbezorgde vakantiegevoel maken jullie helemaal af met de all inclusive-optie
  • Rixos Premium Seagate is naast een van de mooiste hotels in Egypte, ook een van de best beoordeelde. De punten voor service, eten en kamers liegen er niet om. Ook de ligging is top: aan een privéstrand met huisrif. Vergeet je zwemspullen niet, want een waterpark met 20 glijbanen, meerdere zwembaden en duikschool zorgen voor urenlange waterpret.
  • Voor kinderen is Jaz Maraya Family Resort een van de mooiste hotels in Egypte. De vele speelmogelijkheden – o.a. een zandspeeltuin en waterspeeltoestellen – zorgen voor blije koppies. Die lach wordt nog groter zodra ze de familiekamers in het speciale kinderthema zien. En jij? Jij gaat chillen aan een (privé)zwembad en ultiem genieten van het all inclusive-aanbod.
  • Bij Pickalbatros Aqua Blu Resort is het niet snel saai. Vermaak je met het diverse sport- en animatieprogramma en roetsj van de waterglijbanen. Check ook zeker het toffe golfslagbad! Ideaal; de shuttlebus zet je in no time af bij het privéstrand van zusterhotel Beach Albatros Resort.
  • Strandliefhebbers verzamelen! Bij Fort Arabesque Resort Spa & Villas ligt er niet alleen een zandstrand om de vijf zwembaden, het échte strand ligt ook nog eens direct achter het hotel. Zet een snorkel op en bewonder het prachtige huisrif. Nog niet uitgezwommen? Bij de swim-up villa’s loop je vanaf het terras zo het zwembad in.

Mooiste hotels Egypte - Fort Arabesque Resort Spa & Villas

In welk van deze mooiste hotels in Egypte wil jij vakantie vieren?

OVER DE AUTEUR

July

Nieuwe plekken ontdekken - zowel bekend als onbekend - is een van de leukste dingen om te doen. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter combineer ik mijn passie voor schrijven en reizen. En er zijn nog zó veel bestemmingen die ik wil bezoeken!

2 thoughts on “De mooiste hotels in Egypte; elegant & stijlvol!

  1. wij willen graag in oktober vanuit eindhoven naar Egypte maar zien dat het bij het
    ene hotel wel gaat en een ander hotel weer niet hoe moet ik dan gaan kijken waneer het wel kan.

    1. We werken met diverse partners, die elk zelf bepalen welk hotel ze inkopen en vanaf waar ze vliegen. Hierdoor kan dit per hotel verschillen. Je kunt op de hotelpagina zien wat er geldt. Je kunt ook onze Vliegen vanaf Eindhoven pagina bekijken en daar Egypte selecteren. Dan krijg je alle hotels die je kan boeken vanaf Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *