Ultra luxe hotels

Wegdromen! Ultra luxe hotels die we direct boeken als we de loterij winnen

Wat we het liefst doen om de werkdag mee te starten? Wegdromen bij de mooiste bestemmingen én hotels. En die hebben we heel wat. Van budgethotels tot de meeste luxe resorts. Tja, als we de loterij winnen, zouden we het wel weten. We vliegen direct naar deze ultra luxe hotels!

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives (Malediven)

Als we het over decadente bestemmingen hebben, wordt de Malediven al snel genoemd. En dat beeld klopt. Grotendeels. Want steeds vaker zien we aanbiedingen onder de € 1.200,- voorbij komen voor 10 dagen. Het kan dus ook redelijk betaalbaar.

Voor Centara Grand Island Resort & Spa Maldives geldt dit helaas niet. En dat snap je ook wel als je ziet wat dit resort allemaal te bieden heeft. Het vijfsterren hotel ligt op een ongerept en paradijselijk eiland in het zuiden van de atol Ari. Boek een deluxe villa (met jacuzzi!) en verblijf in een houten huisje gebouwd op palen met uitzicht over de oceaan.

Sta op, neem een verfrissende duik en geniet van de schitterende onderwaterwereld die dit gebied rijk is. Na afloop schuif je aan bij het ontbijt, waar je bij een boeking o.b.v. tenminste logies en ontbijt niets voor hoeft te betalen.

Super-de-luxe hotels: Centara Grand Island Resort & Spa Maldives

Hotel Katikies Kirini (Griekenland)

Geen zin om urenlang in het vliegtuig te zitten? In Europa zijn ook genoeg droomhotels te vinden.

Bijvoorbeeld op het Griekse eiland Santorini, waar je het ultra luxe Hotel Katikies Kirini vindt. De schitterende foto’s spreken voor zichzelf, maar het adembenemende uitzicht ervaar je pas als je er bent. Wauw!

Relaxen doe je in het zwembad, waarvandaan je geniet van dit uitzicht over zee. Ultiem tot rust komen kan in het wellnesscentrum, waar je de mogelijkheid hebt om een massage of schoonheidsbehandeling te boeken.

Je hebt de beschikking over luxe kamers die van alle gemakken zijn voorzien. De kamers zijn ingericht in Griekse stijl; wit met blauwe details. Wil je een beetje extra luxe? Kies dan voor een kamer met jacuzzi of privé zwembad.

Super-de-luxe hotels: Hotel Katikies Kirini

The Ritz Carlton Dubai (Dubai)

Dubai is een aaneenschakeling van luxe hotels, maar sommige springen er wel echt uit;  het überluxe The Ritz Carlton Dubai bijvoorbeeld. Tijdens jouw stedentrip of zonvakantie kun je rekenen op een hoge dosis Arabische gastvrijheid en zal je zeker in de watten worden gelegd!

Dubai beschikt over 40 km aan hagelwitte stranden. The Ritz Carlton Dubai heeft daar een klein stukje van ingepikt; via de weelderige en enorme tuin loop je naar het strand. Ook de gezellige boulevard, JBR Walk, ligt op loopafstand. De gratis shuttleservice van het hotel brengt je naar een van de winkelcentra in de buurt.

Exclusief verblijven doe je in de Club kamers. Deze liggen op een apart gedeelte en gasten die deze kamers boeken beschikken over een eigen conciërge. Ook heb je toegang tot de Club Lounge waar culinaire hoogstandjes en drankjes in alle rust worden geserveerd.

Super-de-luxe hotels: The Ritz Carlton Dubai

Nog meer ultra luxe hotels om bij weg te dromen

Het lijstje luxe hotels in ons aanbod is nog net niet eindeloos; ruim 2.500 pareltjes met vijf sterren. De ultra luxe hotels, die nét dat beetje extra bieden, hebben we hier voor je verzameld. Komen nog wat bonus-tips:

  • Een van de meest luxe hotels op Mauritius is Shangri La’s Le Touessrok Resort & Spa. De kamers zijn op-en-top luxe, het hagelwitte strand ligt direct voor de deur, je hebt de keuze uit een handjevol restaurants en vaart gemakkelijk naar twee paradijselijke eilandjes voor de kust.
  • Dat het in Dubai barst van de ultra luxe hotels wisten we al. De stad herbergt überhaupt veel mooie hotels. Address Beach Resort staat bovenaan ons lijstje als we de loterij winnen. Daar kun je zwemmen in een infinity-pool op de 75e verdieping (de hoogste ter wereld)! Alsof dat nog niet alles is, kun je rekenen op kamers en restaurants die minstens zo luxe en exclusief zijn.
  • Griekenland en mooie hotels gaan hand in hand. Je vindt er ook een hele rits ultra luxe hotels. Nana Princess op Kreta bijvoorbeeld. Alle kamers bieden een privézwembad of jacuzzi en het strand ligt op steenworp afstand.
  • In Egypte kun je sowieso rekenen op een flinke dosis luxe. Rixos Premium Magawish doet daar nog een schepje bovenop. Dit ultra luxe hotel beschikt over werkelijk alles wat je kunt wensen. Het privéstrand ligt voor de deur, de zwembaden bieden de nodige verkoeling en de suites & villa’s zijn super-de-luxe en naar wens als swim-up variant te boeken. Fijn; voor jong & oud is er genoeg vermaak en je verblijft o.b.v. all inclusive.
  • Voor een ultra luxe vakantie op Bali ben je bij Viceroy Bali aan het juiste adres. Naast het prachtige uitzicht over de rijstvelden en jungle kun je rekenen op luxe villa’s (naar wens met privézwembad), service van wereldklasse en een van de mooiste wellnesscentra van Ubud.

Wij dromen nog even weg. Welk van deze ultra luxe hotels staat hoog op jouw lijstje?

Nog meer luxe hotels?Bekijk ons aanbod

Super-de-luxe hotels: Viceroy Bali

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *