Pestana CR7 Funchal, Cristiano Ronaldo hotel

Ronaldo-fans opgelet! Kom dichterbij de voetballer in zijn hotel Pestana CR7 Funchal

Ben jij een echte Cristiano Ronaldo fan? Dan is een verblijf in Pestana CR7 Funchal echt iets voor jou! In dit hotel op Madeira staat alles in het teken van de stervoetballer. Tekeningen boven je bed, zijn handen als deurklink, zijn zonnebril als spiegel… Overal waar je kijkt, is Ronaldo te vinden.

Pestana CR7 Funchal, Christiano Ronaldo hotel: spiegelFunchal, de hoofdstad van Madeira, is de geboorteplaats van Cristiano Ronaldo. Het was dan ook, na de opening van het succesvolle eerste CR7-hotel in Lissabon, dé perfecte plek voor de voetballer om iets te creëren wat hem zo goed mogelijk representeerde. Want zoals hij zelf zegt: To be the best, you need te best!

Wat the best uiteindelijk werd? Pestana CR7 Funchal. CR staat uiteraard voor zijn naam en 7 is het rugnummer van de sterspeler. Borstklopperij? Wacht maar tot je de rest van het hotel ziet. Wanneer je het roodgekleurde hotel binnenkomt, ademt werkelijk álles Ronaldo!

Loop bijvoorbeeld vanuit de hippe, industrieel ingerichte lobby het toilet binnen, om zo maar hand in hand te staan met de voetballer. Nee, hij zal zeer waarschijnlijk niet voor je neus staan, maar doordat de deurklinken mallen van zijn handen zijn, dien je hem een hand te geven om de deur te openen. Boven de wasbakken hangt een grote foto van Ronaldo. De zonnebrilglazen zijn de spiegels. Een echte eye-catcher!

Extra pluspunt voor dit hotel: door de ideale ligging aan de haven van Funchal, ontdek je binnen no time de hoogtepunten van de stad.

Een kijkje in de hippe kamers

Pestana CR7 Funchal, Christiano Ronaldo hotel: kamerBen je ingecheckt? Mooi, dan is het tijd om een kijkje te nemen in jouw kamer. Op de weg er naartoe ben je direct in voetbalsferen, onder andere door de met een grasmat beklede gang. Je zou er haast een balletje trappen!

In jouw kamer krijg je meteen een wow-gevoel. Wat is het er hip! Sfeervolle verlichting, een riant bed en mooie meubels staan hier tot je beschikking. Doe vervolgens je jas uit en hang deze op aan… Christiano’s handen!

Ook in jouw dromen zal je de voetballer nog aan je voorbij zien trekken. Boven het bed zijn namelijk tekeningen te vinden waarop de geschiedenis van Ronaldo is uitgebeeld. Dat wordt zwijmelen!

Word zo fit als Ronaldo

Pestana CR7 Funchal, Christiano Ronaldo hotel: outdoor gymVakantie en fit blijven; het gaat maar moeilijk samen. Dit geldt echter niet tijdens een vakantie in Pestana CR7 Funchal. In het hotel kun je namelijk een trainingsprogramma volgen, dat is samengesteld door Ronaldo himself. Werk je in het zweet op de apparaten op het dakterras en ervaar hoe de voetballer zelf het liefste traint.

Word je liever fit op een wat rustigere manier? In elke kamer is een yogamatje te vinden. Neem voor het ontbijt plaats op jouw matje om de dag ontspannen te beginnen. En over dat ontbijtje gesproken… Ook daar zal je niet van aankomen! Schep jouw bordje vol met superfoods of drink een lekkere smoothie voor een flinke energie-boost.

Relaxen op het dakterras

Pestana CR7 Funchal, Christiano Ronaldo hotel: dakterrasBen je na al dat trainen moe geworden? Neem dan plaats op een hip ligbedje aan het roodgekleurde zwembad.

In het water kun je heerlijk afkoelen van het warme Portugese zonnetje. Vergeet je niet in te smeren!

Geniet na jouw dag struinen door de stad van de fijne temperatuur, doe even je ogen dicht… en bewonder na jouw dutje het prachtige uitzicht op Funchal en de haven. Dat wordt bootjes & mensen kijken!

Hele nachten dansen

Pestana CR7 Funchal, Christiano Ronaldo hotel: feestjesOok wanneer je niet in Pestana CR7 Funchal verblijft, is het hotel een must see in Funchal! Neem er als niet-gast dan ook zeker een kijkje.

In het sfeervolle restaurant kun je o.a. terecht voor een lekkere burger. Vervolgens is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan! Van house-feestjes tot dansen op dub-step deuntjes… er is altijd wel een party die bij jou past! Met een cocktail in jouw hand geniet je van een schitterend uitzicht over de stad. Helemaal in stijl van dé held die hier ooit geboren is.

Zie jij jezelf al verblijven in Pestana CR7 Funchal?

OVER DE AUTEUR

Emma

Ik heb een grote passie voor schrijven en een grote liefde voor reizen. Met mijn blogartikelen wil ik jou inspireren om je koffer te pakken en op reis te gaan! Of dit nu in Europa is of daarbuiten...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *