Opblaas luchtbedden en -banden voor in het zwembad

Opblazen maar! De leukste speeltjes voor in het zwembad

Wil jij deze zomer de blits maken op jouw vakantiebestemming? Kom gewoon aanzetten met deze opblaasspeeltjes. Succes gegarandeerd! (en relaxen lukt ook meteen)

Opblaasbanden en -luchtbedden voor in het zwembad
1. Wie houdt er niet van unicorns? Met deze opblaasbare eenhoorn val je zeker weten op. De diameter is meer dan een meter, dus je kunt languit bijbruinen.

2. Waarom zit het liedje ‘Ik heb geen bananen vandaag’ nu direct in ons hoofd? Het liedje mag vervelend zijn, deze opblaasbanaan is stiekem geweldig!

3. Geniet van de Spaanse/Griekse/Turkse zon terwijl je ronddobbert op jouw ananas-luchtbed. Kan het leven nog mooier worden?
Opblaasbare luchtbedden en -banden voor in het zwembad

4. Voor de liefhebbers van vlees en BBQ op vakantie: check deze braadworst. Gegarandeerd zwembadplezier.

5. Krijg jij ook direct een vakantiegevoel bij het zien van flamingo’s? Koop deze flamingo-opblaasband en je hoeft niet helemaal naar Aruba om flamingo’s te spotten!

6. Jouw Italiaanse vakantie is niet compleet zonder een drijvende pizzapunt. Eens? Gewoon aanschaffen en in die koffer erbij proppen.

Opblaas luchtbedden en -banden voor in het zwembad

7. Fan van ijsjes? Op dit luchtbed willen we wel even op ronddobberen! Tof met de Nederlandse vlag ook nog.

8. Eet jij op vakantie liever zomers fruit dan ijs? Dobber dan in stijl op deze watermeloen!

9. Surfdudes opgelet! Echt surfen lukt hier niet mee, maar je drijft wel lekker weg in stijl op deze surfplank onder de zon.

Welke zou jij met alle liefde in jouw koffer stoppen?

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

2 reacties op “Opblazen maar! De leukste speeltjes voor in het zwembad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *