Mooiste hotels Mallorca

De mooiste hotels op Mallorca; even wegdromen!

Volgend jaar op vakantie naar het populaire eiland Mallorca en nog op zoek naar een fijne accommodatie? Wij zetten de mooiste hotels op Mallorca op een rijtje!

El Llorenc Parc de la Mar

Een van de mooiste hotels op Mallorca is wat ons betreft El Llorenc Parc de la Mar. Dit adults only hotel ligt in het centrum van de hoofdstad Palma de Mallorca én op steenworp afstand van het strand. The best of both worlds!

Op het dakterras – met het langste infinity zwembad van de stad – is het genieten geblazen. Bestel een cocktail aan de bar, neem plaats op een van de Balinese bedden en geniet van het uitzicht over zee. Je terugtrekken in de luxe kamers is overigens ook geen straf.

Aan de innerlijke mens wordt zeker gedacht bij El Llorenc Parc de la Mar. De sterrenchef die de scepter zwaait in de twee restaurants zet prachtige en smakelijke creaties op tafel. In het wellnesscentrum kan de relax-modus aan met dank aan het verwarmde binnenzwembad, de sauna en de jacuzzi. Genieten!

Mooiste hotels Mallorca - El Llorenc Parc de la Mar

Aubamar Suites & Spa by Pabisa

In luxe & stijl verblijven? Aubamar Suites & Spa by Pabisa is een pareltje in ons assortiment. Niet in de laatste plaats vanwege de uitstekende ligging op nog geen vijf minuten lopen van het strand van Playa de Palma.

Dankzij twee zwembaden en een apart kinderbad is verkoeling bij het hotel zelf ook binnen handbereik. En het is goed vertoeven op de Balinese bedden en de ligbedden met rieten parasols. Voor een extra dosis ontspanning is het wellnesscentrum – met o.a. een sauna en binnenzwembad – een fijne plek.

In het restaurant van Aubamar Suites & Spa by Pabisa worden mediterrane specialiteiten geserveerd. Uitbuiken doe je vervolgens in je riante kamer met industrieel chique inrichting.

Mooiste hotels Mallorca - Aubamar Suites & Spa by Pabisa

Yartan Boutique Hotel

We zijn bij dé VakantieDiscounter zijn dol op boutique hotels; charmante, kleinschalige accommodaties met een bijzondere twist. Op Mallorca is Yartan Boutique Hotel onze favoriet.

Rust is het belangrijkste ingrediënt bij dit sfeervolle adults only hotel, gevestigd in een 18e-eeuws gebouw in traditionele Mallorcaanse stijl. Je hoeft het kleine zoetwaterzwembad te delen met slechts een handjevol andere vakantiegangers (ca. 10 kamers). En ook op het zonneterras met ligbedden en parasols in de mediterrane tuin is het uitstekend vertoeven. Extra ontspanning? Vraag ter plaatse naar de mogelijkheden voor massages.

Yartan Boutique Hotel ligt in het kleine plaatsje Artà in het binnenland van Mallorca. Restaurants en bars zijn binnen handbereik, wie meer van het eiland wil zien raden we aan een auto te huren.

Mooiste hotels Mallorca - Yartan Boutique Hotel

Iberostar Alcudia Park

Een familievakantie op Mallorca? Iberostar Alcudia Park is niet alleen een van de mooiste hotels op Mallorca, het is ook nog eens super-geschikt voor gezinnen. Waar je op kunt rekenen? Kidsclubs voor verschillende leeftijden tussen 4 en 17 jaar, een speeltuin, uitgebreid animatieprogramma en kinderbad met waterspeeltoestellen en glijbaantjes.

Het langste strand van Mallorca ligt direct voor de deur en fijn voor kinderen; het loopt langzaam af in zee. Veilig spetteren en zandkastelen bouwen! Bij de zwembaden is het trouwens ook uitstekend vertoeven.

Reis je zonder kinderen? Dan is dit ook een uitstekende keuze. Het wellnesscentrum is een fijne plek voor een flinke dosis ontspanning. Als je een kamer boekt met Star Prestige-services krijg je o.a. toegang tot het dakterras met whirlpools, bar en Balinese bedden. Als klap op de vuurpijl kun je o.b.v. all inclusive boeken. Een onbezorgde vakantie gegarandeerd!

Bekijk meer Iberostar-hotels op Mallorca

Mooiste hotels Mallorca - Iberostar Alcudia Park

Hoposa Hotel Pollentia

De adults only hotels zijn goed vertegenwoordigd in onze lijst met mooiste hotels op Mallorca. Hoposa Hotel Pollentia hoort wat ons betreft zeker thuis op deze lijst.

Het mooiste plekje van dit hotel is zonder twijfel het dakterras met zwembad en zonneterras met ligstoelen en Balinese bedden. Het uitzicht over zee gaat nooit vervelen! Strandliefhebbers zijn overigens ook aan het juiste adres; je hoeft enkel een weg over te steken om een duik in zee te kunnen nemen.

Van de inrichting van Hoposa Hotel Pollentia worden wij ook blij! Met dank aan natuurlijke materialen als stro, hout en linnen is een bohemian chique uitstraling gecreëerd.

Mooiste hotels Mallorca - Hoposa Hotel Pollentia

Nog meer mooie hotels op Mallorca

Mallorca herbergt nog veel meer pareltjes, het was dan ook niet gemakkelijk om een keuze te maken. Speciaal voor jou hebben we daarom nog meer mooie hotels op Mallorca verzameld.

  • Chill bij het zwembad of in het wellnesscentrum van Hotel Bordoy Alcudia Port Suites. Aan kinderen is ook gedacht; voor hen biedt dit stijlvolle hotel een kinderbad en speeltuin. Je verblijft in de gezellige badplaats Alcúdia op ca. 200 m afstand van het strand. Fijn!
  • Is een goede ligging in een levendige badplaats voor jou key? Paradiso Garden Hotel ligt in El Arenal en vlakbij het strand. De kamers zijn comfortabel ingericht en zijn naar wens te boeken als swim-up variant. In het wellnesscentrum is het ontspannen geblazen!
  • Reverence Mare Hotel is een stijlvol adults only hotel met fantastische ligging. Je hoeft enkel de boulevard over te steken voor het strand. Op het geweldige dakterras – exclusief voor privilege-gasten – geniet je van een zwembad en prachtig uitzicht. Boek voor het ultieme vakantiegevoel een swim-up kamer.
  • Een van de gezelligste hotels op Mallorca is Tent Capi Playa. Dit stijlvolle hotel – dat aandoet als een hostel – is erop gericht om gelijkgestemde reizigers te ontmoeten. Dat doe je bijvoorbeeld in de lounge met kussens, zitzakken en hangstoelen of bij het fijne zwembad. Extra fijn; het strand ligt om de hoek.
  • Koninklijk verblijven op Mallorca? Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa is gevestigd in een kasteel en biedt op-en-top luxe. De ligging aan zee, de tuin vol pijn- en palmbomen en het zwembad dragen bij aan het ultieme vakantiegevoel. Het is trouwens ultiem ontspannen dankzij de adults only formule, de all inclusive-optie en het wellnesscentrum.

Mooiste hotels Mallorca - Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa

In welk van deze mooiste hotels op Mallorca wil jij wel verblijven?

Bekijk nog meer hotels op Mallorca

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *