Iberostar hotels Mallorca

Spaans genieten! Verblijven in de mooiste Iberostar hotels op Mallorca

Zeg je Iberostar, dan zeg je luxe, fijne maaltijden en een persoonlijk service. Je kunt er daarnaast rekenen op een ligging nabij of aan het strand én een breed aanbod aan faciliteiten. Je vindt de hotels op veel populaire bestemmingen in Europa, maar vandaag zetten de we enkel de mooiste Iberostar hotels op Mallorca op een rij.

Iberostar Selection Playa de Palma

Iberostar Selection Playa de Palma, MallorcaOver luxe gesproken; Iberostar Selection Playa de Palma staat bekend als een van de meest exclusieve hotels aan de Playa de Palma. Dit zie je terug in o.a. de luxe kamers, het restaurant (alle ingrediënten komen vers van de markt!) en het ruime aanbod aan faciliteiten voor jong en oud.

Ontspannen en genieten van de Spaanse zon doe je aan het riante zwembad van Iberostar Playa de Palma. Liever actief bezig? Er staat een fitnessruimte tot jouw beschikking. Voor kinderen biedt het hotel een apart kinderbad, speeltuin en miniclub.

En dan die ligging! Vanuit de luchthaven ben je binnen no time in het hotel. Voor de deur ligt een 5 km lang zandstrand op je te wachten en de bruisende hoofdstad Palma de Mallorca is ook al binnen handbereik.

Iberostar Selection Playa de Muro Village

Iberostar Hotels Mallorca:Iberostar Selection Playa de Muro VillageBij Iberostar Selection Playa de Muro Village kun je ook al rekenen op zo’n fijne ligging; het hotel ligt direct aan het strand van het gelijknamige Playa de Muro. En in de omgeving zijn tal van restaurants en bars te vinden.

Waar je in het hotel op kunt rekenen? O.a. meerdere zwembaden, een apart kinderbad, een speeltuin en miniclub voor de kleintjes en talloze sportfaciliteiten. Wat dacht je van bijv. fitness, boogschieten, tafeltennis en beachvolleybal? Er is daarnaast een hamam aanwezig en er wordt regelmatig gezorgd voor live muziek

Extra fijn: je hebt de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven. Maaltijden in buffetvorm, snacks en drankjes zijn dan al bij de prijs inbegrepen. Geen onverwachte aanslag op jouw vakantiebudget!

Iberostar Alcudia Park

Iberostar Hotels Mallorca: Iberostar Alcudia parkHet ideale familiehotel op Mallorca? Er zijn er meerdere, maar Iberostar Alcudia Park is toch wel een van onze favorieten. Je vindt dit hotel in het noorden van Mallorca.

Alles tijdens jouw vakantie staat hier in het teken van zonnen en ontspannen. In de tuin vind je een riant zwembad, ligbedden en parasols. Voor de jongste vakantiegangers is er een apart kinderbad én ze kunnen zich vermaken in de speeltuin en miniclubs voor diverse leeftijden. Fanatiekelingen hebben diverse sportfaciliteiten tot hun beschikking en kunnen daarnaast ontspannen in de sauna of het stoombad.

Wat is met kinderen makkelijker dan o.b.v. all inclusive verblijven? Bij Iberostar Alcudia Park heb je de mogelijkheid. Je hoeft jouw portemonnee hierdoor niet te trekken bij o.a. het buffetrestaurant en de (snack)bar aan het strand.

Iberostar Club Cala Barca

Iberostar hotels Mallorca: Iberostar Club Cala Barca Mallorca is een verrassend groen eiland en daar krijg je alles van mee als je in het (familie)vriendelijke Iberostar Club Cala Barca verblijft. Het hotel ligt middenin een gebied dat uitnodigt tot lange wandelingen. Of een dagje aan het strand, want deze vind je al op ca. 200 meter.

Het is een prachtig complex dat bestaat uit meerdere gebouwen met comfortabele kamers. Je kunt er daarnaast rekenen op een flink aantal faciliteiten. Wat dacht je van vier zwembaden om in af te koelen, een miniclub, speeltuin en kinderbaden met speeltoestellen zodat je naar de kinderen geen omkijken hebt én een wellnesscentrum? Ook sportievelingen kunnen hun hart ophalen in het hotel. ’s Avonds geniet je van live shows en muziek.

Je hebt bij Iberostar Club Cala Barca de keuze uit een buffetrestaurant en meerdere à la carte- en specialiteitenrestaurants. Je wisselt een avondje pizza eenvoudig af met mediterrane grillgerechten. Wanneer je boekt o.b.v. all inclusive geniet je hier optimaal van!

Iberostar Selection Jardin del Sol Suites

Iberostars hotels Mallorca: Iberostar Selection Jardin del Sol Suites300% genieten van jouw vakantie op Mallorca? Ook een verblijf in Iberostar Selection Jardin del Sol Suites staat hier garant voor. Dit hotel hanteert een adults only-formule; alleen gasten van 16 jaar of ouder zijn welkom.

Je verblijft in ruime suites, die van alle gemakken zijn voorzien. Tegen een toeslag boek je er luxe extra’s bij als hangmatten of Balinese bedden op het terras of balkon.

Sportievelingen komen helemaal aan hun trekken. Doe mee met een lesje pilates of yoga of leef je uit in de fitnessruimte. Liever ontspannen? Dat kan in het wellnesscentrum, waar je een massage of schoonheidsbehandeling kunt boeken. Onbeperkt genieten kan dankzij de all inclusive-formule, waarbij buffetmaaltijden, snacks en geselecteerde (non) alcoholische drankjes bij de prijs inbegrepen zijn. Chill!

In welk van deze Iberostar hotels op Mallorca wil jij het liefst verblijven?

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *