AWARDS

dé VakantieDiscounter wint voor het tweede jaar op rij de Website van het Jaar Award

dé VakantieDiscounter heeft donderdag 23 november tijdens een galadiner de award voor Populairste Website van het Jaar in de categorie Reizen in ontvangst genomen. Dit is voor de tweede keer op rij; in 2022 stemden Nederlanders ook al massaal op de reiswebsite.

Thijs Keukenmeester, head of marketing van dé VakantieDiscounter, is erg blij deze award wederom te hebben gewonnen. “Wij steken veel energie in het zo gebruikersvriendelijk mogelijk maken van onze website. Dat we de award voor een tweede keer op rij winnen, bewijst in onze ogen dat deze werkwijze zijn vruchten afwerpt. We zijn blij dat zoveel consumenten zien en ervaren dat je via onze website makkelijk kan zoeken en boeken.”

Niet alleen het boekingsgemak maakt dé VakantieDiscounter uniek, ook het ruime aanbod en het feit dat prijzen van diverse reisorganisaties worden vergeleken, trekt bezoekers aan in de website. Consumenten scoren door deze aanpak een goede deal. Het ANVR/SGR lidmaatschap zorgt daarbij voor zekerheid.

dé VakantieDiscounter ging overigens ook nog met een mooie derde prijs naar huis. Over alle 38 categorieën kwamen zij als derde uit de bus als populairste website.

Over de Website van het Jaar-verkiezing

Voor de Website van het Jaar kon het Nederlandse publiek tot en met 20 oktober 2023 stemmen op de website van hun keuze in een groot aantal categorieën. In totaal kwamen er meer dan 480.000 stemmen binnen. De Website van het Jaar-verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het toonaangevende multimediale platform over online business, media en marketing Emerce en online marktonderzoekbureau Multiscope.