Luxe hotels Londen

Wil je de Big Ben bewonderen, slenteren door Notting Hill, de stad vanuit de Londen Eye bewonderen én jezelf compleet in de watten laten leggen? Kies voor een van deze luxe hotels in Londen. Je kunt rekenen op vier- óf zelfs vijf sterren met alle faciliteiten die hierbij horen. Zo biedt het gros van de hotels een of meerdere restaurants en zijn wellnessfaciliteiten eerder regel dan uitzondering.
Slaap als een roosje in een vier- of vijfsterren hotel
Spot de Big Ben en Tower Bridge
Must-do; een rondje in de Londen Eye
Shop erop los in Oxford Street

Benieuwd naar onze luxe hotels in Londen?

Van de Big Ben en de London Eye naar Buckingham Palace of een tof museum; in de Engelse hoofdstad leg je aardig wat meters af. Na zo’n dag is er niets fijner dan bijkomen in een van de luxe hotels in Londen. Voetjes omhoog, een hapje en drankje binnen handbereik en voor de liefhebber nog een uurtje in de wellness. Zo wordt een wereldstad ontdekken opeens een stuk relaxter.

Het merendeel van de luxe hotels in Londen ligt centraal rond het hart van de stad. De rest ligt aan de rand van het centrum. Welke wijk je ook kiest, dankzij het uitgebreide netwerk van o.a. metro’s, trams en de iconische rode bussen verplaats je je gemakkelijk door de stad.

Een luxe hotel in Londen is het hele jaar een goed idee. In de zomermaanden slenter je door de stad met pauzes langs de Theems en in de parken. Van ca. half november tot januari staat de stad in het teken van winterse gezelligheid. Met overal leuke lampjes, feestelijke etalages en leuke lichtshows. In december zijn er ook leuke kerstmarkten.

Wat kan je verwachten van de luxe hotels in Londen?

In ons aanbod luxe hotels in Londen vind je een ruime selectie vier- en vijfsterren hotels. Bij deze toppers kom je niets tekort; ze zijn voorzien van fijne faciliteiten en goede services. Kiezen wordt nog lastig…

De meeste luxe hotels in Londen beschikken over een bar en restaurant. Begin de dag in stijl met een English Breakfast of ga voor een zoet ontbijt. De Britten zijn koning in het bakken van scones en cakes, die ze uiteraard serveren met een kopje Engelse thee. Later op de dag komen gerechten als beef wellingston en shepherd’s pie voorbij. Trek gekregen tijdens het sightseeën? Dan zijn fish & chips een topsnack.

Een beetje fit blijven op vakantie? Filter bij het zoeken naar luxe hotels in Londen op fitnessruimte. Daarna een stevige wandeling langs de Theems en je conditie blijft helemaal op peil. Een fijne massage of bezoek aan de sauna van het hotel heb je – wat ons betreft – dan dubbel en dwars verdient.

Must-sees in Londen

Misschien spot je hem wel vanuit jouw luxe hotel in Londen, de Big Ben. De hoge toren is het icoon van de stad en je ziet deze dan ook terug op veel souvenirs. Tip; op het hele uur is het wereldwijd bekende melodietje Westministerslag te horen. Nog een must-see is de Londen Eye. Durf jij een ronde te maken in dit 130 meter hoge reuzenrad? Het uitzicht over de stad s geweldig!

Smul je net als de media van het Britse koningshuis? In Londen vind je hun royale optrekje. Of zeg gerust optrek. Buckinham Palace heeft namelijk een oppervlakte van 77.000 m² én 40 hectare aan paleistuinen. Wow! Hoe exclusief en stijlvol jouw luxe hotel in Londen ook is, bij dit immense paleis verbleekt het toch een beetje.

Andere aanraders in Londen zijn Tower Bridge, Piccadilly Circus. Leicester Square en de winkels aan Oxford Street. Cultuur snuiven kan in het British Museum of de National Gallery. Pak voor je terugkeert naar je luxe hotel in Londen nog een musical mee op West End.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder