Last minute Zakynthos

Zakynthos heeft alles in huis voor een ontspannen zonvakantie: prachtige stranden, Griekse gastvrijheid en lekker eten, gezellige badplaatsen, een mooie natuur, cultuur in de hoofdstad Zakynthos-Stad en bijzondere bezienswaardigheden zoals het wereldberoemde scheepwrak in de Navagio Bay. Niet één, maar dus veel meer goede redenen om nu een fantastische last minute Zakynthos te boeken!
Een paradijs op slechts 3 uur vliegen van Nederland
Keuze uit diverse gezellige badplaatsen
Spot het scheepswrak van Navagio Bay
Ga cultuur snuiven of bekijk prachtige grotten

Haal alles uit een last minute op Zakynthos

Het Griekse eiland Zakynthos is mooi! Het herbergt prachtige baaien, schitterende natuur en leuke plaatsjes. Bovendien schijnt de zon er volop van ca. mei t/m september. Als dit nog niet genoeg redenen zijn om een last minute naar Zakynthos te boeken, dan weten wij het ook niet meer.

Het grootste voordeel van een last minute naar Zakynthos is de korte vliegafstand: het ligt op slechts drie uur vliegen vanaf Amsterdam. Op Griekse bodem waan je je in een compleet andere wereld vol zon, strand en ontspanning. Heerlijk, laat die vakantie maar beginnen!

Waar verblijven tijdens een last minute op Zakynthos?

Zakynthos is 410 km² groot en is daarmee het twee na grootste eiland van de Ionische Eilanden. Waar kun je het beste verblijven tijdens een last minute op Zakynthos? Veel toeristen kiezen voor de badplaatsen Laganas en Agios Sostis, vanwege de gezellige terrassen, bars en restaurants.

Liever iets rustiger verblijven tijdens je last minute op Zakynthos? Dat kan in Kalamaki en Argassi. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want de baai van Kalamaki is beschermd natuurgebied, omdat zeeschildpadden er hun eieren leggen. Argassi kent veel ondiepe baaitjes, waardoor er vooral veel gezinnen naar deze badplaats trekken.

Cultuur snuiven & grotten spotten

Als je een badplaats hebt uitgezocht om jouw last minute op Zakynthos door te brengen, begint de voorpret. Want er is genoeg te beleven op het Griekse eiland. Voor cultuurliefhebbers is Zakynthos-Stad een aanrader. Je kunt er verschillende kerken en musea bezoeken.

Het bekendste beeld van Zakynthos is waarschijnlijk Navagio Bay. In deze turquoise baai vind je een helderwit strand met een scheepswrak dat ruim 35 jar geleden is aangespoeld. Tijdens een last minute op Zakynthos mag een bezoekje aan deze plek eigenlijk niet ontbreken. Daarvoor moet je wel het water op, want het strand is alleen per boot bereikbaar.

Langs de rotsachtige kustlijn van het eiland zijn tal van grotten te vinden. De Blauwe grotten, zijn dankzij hun helderblauwe kleur, de meest populaire. Een beetje verkouden? In de buurt van Xigia vind je grotten die door de aanwezigheid van collageen en zwavel een geneeskrachtige werking zouden hebben.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder