Last minute Azoren

Tropische temperaturen, kratermeren, historische steden, pittoreske havenstadjes, eeuwenoude tradities en een adembenemende natuur: dat is waar je op kunt rekenen tijdens een last minute Azoren. De Portugese eilandengroep, bestaande uit negen eilanden, zal je aangenaam verrassen!
De tropische kant van Portugal
Een walhalla voor natuurliefhebbers
Keuze uit de eilanden Santa Maria en Terceira
Bekijk de bijzondere stad Angra do Heroísme

Haal alles uit een last minute op de Azoren

Heb jij zin in een actieve vakantie met het hele jaar door heerlijke temperaturen? Dan is een last minute naar de Azoren een goed idee. Deze Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan beschikt over schitterende natuur en een heel fijn klimaat. Zo geniet je er zelfs in de wintermaanden nog van zo’n 16 °C. Heerlijk!

De Azoren is eigenlijk de tropische kant van Portigal. De eilandengroep bestaat uit negen bewoonde eilanden en op een paar daarvan kan jij heerlijke vakantie kunt vinden. Welk eiland het beste past bij jouw wensen voor een last minute op de Azoren lees je hieronder!

Waar verblijf jij tijdens een last minute op de Azoren?

De negen eilanden zijn opgedeeld in drie groepen; oost, centraal en west. Santa Maria en Sao Miguel zijn de twee bekendste eilanden en vormen samen het oostelijke deel. De centrale groep bestaat uit de eilanden Terceira, Graciosa, Sao Jorge, Pico en Faial. Flores en Corvo zijn de meest westelijke eilanden.

Ons aanbod aan last minutes naar de Azoren vind je vooral op Sao Miguel en Terceira. De meeste vakantiegangers kiezen tijdens een last minute naar de Azoren voor het eerstgenoemde eiland. Dat snappen wij heel goed, want dit is het grootste, drukste én groenste eiland.

Ontdek de schitterende natuur & snuif cultuur

Een last minute op de Azoren is een walhalla voor natuurliefhebbers. Op Sao Miguel vind je bijvoorbeeld drie vulkanen, genoeg mogelijkheden om te wandelen in enorme weidegebieden, laurierbossen en ook nog eens stranden. Er is daarnaast genoeg te beleven in de stad Ponta Delgada. Hier vind je historische gebouwen en een bruisend nachtleven.

Cultuurliefhebbers zijn aan het goede adres op het eiland Terceira. De hoofdstad Angra do Heroísme is een echte must see en staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Je vindt er veel gebouwen die in militaire stijl zijn gebouwd, met dank aan de oorlog tegen de koning van Portugal in 1828. De naam van de stad betekent dan ook ‘baai van de heldenmoed’. Liever even relaxen tijdens je vakantie op de Azoren? Ga dan naar het zandstrand van de stad.

Een last minute naar de Azoren staat in ieder geval garant voor een flinke dosis natuur, cultuur & lekker weer. Verwonder je over de bijzondere kratermeren, de pittoreske havenstadjes, vulkanen, steile kliffen en groene heuvels. Dat wordt een heerlijke vakantie!

Andere vakanties op de Azoren

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Altijd de goedkoopste prijs

Boek al vanaf het eerste moment bij vakantiediscounter en ik...

Lees verder