wegdroomhotels-ubud,-bali

Wegdromen! De mooiste hotels in Ubud

Het wordt gezien als het spirituele en culturele hart van Bali, je vindt er tropisch regenwoud in overvloed en prachtige rijstvelden en -terrassen en in de hotels is tot rust komen geen opgave. Wij selecteerden de mooiste wegdroomhotels in Ubud voor je.

Wapa di Ume

Wegdroomhotels Ubud, Wapa di UmeEen oase van rust tussen de rijstvelden van Ubud; dat is waar je op kunt rekenen bij Wapa di Ume. Het kleinschalige complex beschikt over ongeveer dertig kamers en villa’s.

De kamers zijn stijlvol ingericht met lichte tinten en veel gebruik van natuurlijke materialen als hout en bamboe. Ze zijn bovendien van alle gemakken voorzien. Zo heb je o.a. de beschikking over een prachtig hemelbed, koffie- en theefaciliteiten en badjassen en slippers. En extra fijn; als je boekt o.b.v. tenminste logies en ontbijt, wordt deze eerste maaltijd van de dag op je kamer geserveerd.

Voor het echte vakantiegevoel boek je een villa bij Wapa di Ume. Deze zijn ongeveer 140 m² en bieden een terras met loungebank en privézwembad.

Als je niet kiest voor een villa met privézwembad, heb je twee algemene zwembaden – waarvan één infinity-zwembad – tot je beschikking. Dankzij het wellnesscentrum en yogalesjes kun je heerlijk tot rust komen en in de twee restaurants is het smullen geblazen.

Viceroy Bali

Wegdroomhotels Ubud, Viceroy BaliOp-en-top luxe; dat is wat je kunt verwachten bij Viceroy Bali. Dit hotel beschikt over ca. 25 prachtige villa’s die in Balinese stijl zijn ingericht. Ze zijn van alle gemakken voorzien en bieden een terras of tuin met privézwembad of klein buitenbad.

Waar je nog meer op kunt rekenen? Service van wereldklasse en luxe faciliteiten. Wat dacht je bijv. van het prachtige infinity-zwembad met uitzicht over de Petanuvallei, het alom geprezen wellnesscentrum en het award winnende restaurant? In deze laatste beleef je een culinaire avond met Franse gerechten en Aziatische invloeden.

En dan de ligging van Viceroy Bali. Vanuit het hotel kijk je uit over de rijstvelden, jungle en Petanu-rivier. Het centrum van Ubud ligt op ca. 3 km. Hier kom je eenvoudig dankzij de gratis shuttleservice.

Jannata Resort & Spa

Wegdroomhotels Ubud, Jannata Resort & SpaOp ca. 4 km van Ubud ligt Jannata Resort & Spa. Een aantal keer per dag rijdt er een shuttleservice naar het centrum. Hier kun je o.a. hiken door de rijstvelden, een smoothie drinken bij leuke cafés en souvenirs scoren op de markt.

Maar ook in het hotel blijven is geen straf. Neem een duik in de infinity-zwembad en geniet van het prachtige uitzicht. Aan je kleurtje werken kan op het zonneterras, waar ligbedden al voor je klaarstaan. Laat je daarna compleet in de watten leggen tijdens een massage of schoonheidsbehandeling.

Vervolgens is het tijd om te dineren in het restaurant en je terug te trekken op je comfortabele kamer. Alle kamers zijn trouwens voorzien van o.a. koffie- en theefaciliteiten, airco en een badkamer met bad, douche, badjassen en slippers. Voor het ultieme vakantiegevoel boek je een villa met privézwembad en uitzicht op de tropische tuin.

Hotel Padma Ubud

Wegdroomhotels Ubud, Hotel Padma UbudWauw, het zwembad van Hotel Hotel Padma Ubud is om verliefd op te worden! Het infinity-zwembad (zie ook de foto bovenaan dit artikel) kijkt uit over de rijstterrassen en het regenwoud van Bali. En dankzij de comfortabele kamers, het wellnesscentrum en de sportfaciliteiten wordt het gegarandeerd een heerlijke vakantie.

Nog even over die kamers; die zijn van alle gemakken voorzien. Ze bieden allen een balkon of terras met uitzicht op de prachtige natuur en een badkamer met regendouche. Boek je een club-kamer? Dan kun je rekenen op luxe extra’s als toegang tot een speciale club-lounge en korting op wellnessbehandelingen.

Helemaal zen worden kan ook tijdens een yogalesje. Liever wat meer actie? Werk dan aan je lijf in de fitnessruimte of ga een rondje wandelen of hardlopen op de ca. 3,5 km baan rondom het hotel.

Alila Ubud

Wegdroomhotels Ubud, Alila UbudAlila Ubud heeft een rustige ligging aan groene rijstterrassen en hoog boven de rivier de Ayung. Het infinity-zwembad is dé blikvanger van het hotel. Het langgerekte zwembad is de ideale plek om baantjes te trekken en te genieten van het prachtige uitzicht over de Ayungvallei. Op het zonneterras zijn ligbedden, parasols en badhanddoeken beschikbaar.

In het ruim opgezette wellnesscentrum van Alila Ubud kun je helemaal zen worden. Geniet van een traditionele Balinese massage en voel je helemaal herboren. Leen daarna een fiets of maak gebruik van de shuttleservice om naar het ca. 10 km verderop gelegen Ubud te gaan.

De kamers zijn stijlvol ingericht en bieden o.a. gratis WiFi, koffie- en theefaciliteiten en een balkon of terras. Extra luxe ervaar je in de deluxe kamers. Deze beschikken over een halfopen badkamer en een ruim terras met tuintje.

Maya Ubud Resort & Spa

Wegdroomhotels Ubud, Maya Ubud Resort & SpaMaya Ubud Resort & Spa ligt op ca. 1,5 km van het centrum van Ubud. Dankzij de gratis shuttleservice en fietsverhuur ben je er in no time. Wissel jouw dagen in Ubud af met relaxte dagjes in het hotel. Want geloof ons; dat is écht geen straf!

Dat begint al met de comfortabele kamers en villa’s van het hotel. De kamers liggen in het hoofdgebouw en bieden een prachtig uitzicht op de tropische tuin. De villa’s liggen verspreid over de tuin en zijn naar keuze te boeken met privézwembad. Hier waan je je echt in de jungle.

Maya Ubud Resort & Spa beschikt over twee infintiy-zwembaden, een fitnesscentrum en meerdere restaurants. Het uitgebreide wellnesscentrum is onovertroffen en biedt een breed scala aan massagemogelijkheden en schoonheidsbehandelingen. Zen!

In welk van deze wegdroomhotels in Ubud zou jij jouw vakantie wel door willen brengen? Laat jouw budget niet zoveel luxe toe? Check dan snel ons volledige aanbod naar Bali.

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *