Suneo Hotels

Suneo Hotels: een betaalbare all inclusive vakantie

Tijdens een all inclusive vakantie kom je helemaal tot rust. Doordat eten en drinken bij de prijs is inbegrepen, weet je waar je aan toe bent qua budget. Maar juist doordat alles is inbegrepen, kunnen de prijzen van all inlusive hotels flink oplopen. Ben je op zoek naar een betaalbare variant? Boek dan een vakantie naar een van de Suneo Hotels.

Waarom zou je kiezen voor een Suneo Hotel?

Suneo Hotels staan bekend om haar betaalbare all inclusive hotels. Maar betaalbaar betekent niet dat er weinig hotelfaciliteiten en andere pluspunten zijn! Je verblijft áltijd op loopafstand van het strand, waardoor je zeker weet dat je tijdens jouw vakantie een kleurtje op kunt doen. Liever dicht bij de kamer blijven? Neem dan plaats op het zonneterras en spring in het zwembad voor een verkoelende duik.

Trek gekregen na een dag luieren in de zon? Schuif aan in het restaurant en proef de lekkerste gerechten uit de internationale keuken. Verse vis, smaakvolle groente, lekkere broodjes en heerlijke toetjes… Het wordt nog moeilijk kiezen!

Suneo Hotels zijn geschikt voor zowel koppels als families. Door de aanwezigheid van diverse kinderfaciliteiten weet je zeker dat de kleintjes zich zullen vermaken. Ook wordt er gezorgd voor entertainment voor alle leeftijden. Ideaal!

Zie jij een vakantie in een Suneo Hotel wel zitten? Wij hebben aanbod op verschillende zonnige bestemmingen, waaronder Griekenland en Spanje. Twee landen waar je sowieso optimaal van de zon kunt genieten! Benieuwd welk hotel bij jou past? Check dan snel ons favorietenlijstje.

Suneo Chrissi Amoudia (Kreta)

Suneo Chrissi AmoudiaIn Suneo Chrissi Amoudia op Kreta heb je het gevoel alsof je verblijft in een authentiek Grieks dorp. Idyllische binnenpleintjes met kleurrijke zitzakken nodigen uit om een boek te pakken en de hele dag te blijven zitten.

Maar ook elders in het hotel is genoeg te beleven. Neem een duik in het zwembad, strijk neer op een ligbed of maak kennis met lokale specialiteiten in het restaurant. Het ontzettend vriendelijke personeel laat je zien wat er bedoeld wordt met Griekse gastvrijheid!

Kinderen vermaken zich in het aparte kinderbad met watertoestellen, in de speelhal en bij het animatieteam. Volwassenen kunnen meedoen met een dansles of de spieren trainen tijdens aquafit. ’s Avonds kom je in de ruime kamers helemaal tot rust. Vakantiefoto’s kun je direct delen door gebruik te maken van gratis WiFi.

Breng tijdens een verblijf in Suneo Chrissi Amoudia zeker een bezoek aan Chersonissos. Deze bruisende badplaats ligt op ca. 15 km van het hotel. Huur een auto of neem de taxi om de hele avond te feesten in één van de vele nachtclubs. New York Beachclub, een club die direct aan het strand ligt, is onze favoriete plek om een nachtje door te halen!

Suneo El Trebol (Lanzarote)

Suneo Hotels: Suneo El TrebolLiever op vakantie naar de Spaanse zon? In Suneo El Trebol op Lanzarote ben je verzekerd van een ontspannen vakantie. Luier aan één van de zwembaden, neem plaats in het buffetrestaurant en loop binnen no time naar het strand. Je bent van alle gemakken voorzien!

Op vakantie met kinderen? In de kinderdisco kunnen ze ’s avonds dansen met hun leeftijdsgenootjes. Maar niet alleen de kleintjes kunnen actief bezig zijn; volwassenen houden hun conditie op peil door mee te doen aan een potje volleybal, tennis of jeu de boules. Je kunt bijkomen onder de Spaanse zon eenvoudig afwisselen met sportieve activiteiten. Een fijne combinatie!

Suneo Althea Village (Kreta)

Suneo Hotels: Suneo Althea VillageNóg zo’n top-hotel op Kreta; dat is Suneo Althea Village in de badplaats Chania. Je kunt hier kiezen uit kamers of appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Voor een beetje extra luxe verblijf je o.b.v. all inclusive. Dan zijn buffetmaaltijden en drankjes al bij de prijs inbegrepen. Wel zo makkelijk!

Vervelen is geen optie tijdens een vakantie in Suneo Althea Village. Wandel bijvoorbeeld naar het strand, doe mee met de activiteiten van het animatieteam of speel een potje tafeltennis, biljart of airhockey. Sportief aangelegd? Je kunt een balletje slaan op de tennisbaan of je uitleven in het fitnesscentrum. In de avond zijn er diverse shows en live muziek. Neem je dansschoenen dus maar mee!

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar als je uitgekeken bent in het hotel, biedt Kreta gelukkig nog een hoop moois. Bezoek bijvoorbeeld de opgravingen van het Minoïsche Paleis bij Knossos of ga naar de hoofdstad Heraklion voor de nodige cultuur. Vraag ook bij de receptie van Suneo Althea Village naar de excursiemogelijkheden.

Nog meer Suneo Hotels

Naast bovengenoemde hotels hebben we nog wat pareltjes voor je in de aanbieding. Kijk je mee?

  • Suneo Haiti op Mallorca biedt comfortabele kamers, meerdere zwembaden en diverse sportfaciliteiten. Dankzij het activiteitenprogramma is vervelen geen optie. Het strand van de badplaats Ca’n Picafort ligt bovendien op loopafstand.
  • Op-en-top luxe! Suneo Soma Beach ligt direct aan het strand. Meerdere restaurants, een uitgebreid wellnesscentrum en leuke kinderfaciliteiten maken jouw Egyptische vakantie luxer dan luxe en leuker dan leuk.
  • Suneo Supetar maakt een vakantie op het prachtige eiland Brac helemaal compleet. Het Kroatische hotel biedt o.a. een zwembad, twee restaurants en voor de kleinste vakantiegangers een speeltuin en kinderdisco. Strandliefhebbers juichen bij de zee op steenworp afstand.

Bekijk ons volledige aanbod Suneo Hotels

Sta jij al klaar om je koffer te pakken? Wij wensen je alvast een fijne vakantie!

OVER DE AUTEUR

Emma

Ik heb een grote passie voor schrijven en een grote liefde voor reizen. Met mijn blogartikelen wil ik jou inspireren om je koffer te pakken en op reis te gaan! Of dit nu in Europa is of daarbuiten...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *