De Palm Island Aruba

Fun voor iedereen! Leef je uit op De Palm Island op Aruba

Wil jij tijdens jouw zonvakantie op Aruba even iets anders doen dan aan het zwembad liggen in het hotel? Ga dan naar De Palm Island. Op dit eiland staat een hele hoop fun centraal! Van koppels die zich in de watten willen laten leggen tot families die voor een flinke dosis actie gaan… Het kan er allemaal!

Wat is De Palm Island?

De Palm Island is een eilandje net ten zuiden van Oranjestad. Op dit eiland is van alles te beleven. De slogan van De Palm Island zegt eigenlijk al genoeg: You won’t want to leave!

Zowel adrenalinejunkies als families en stelletjes vinden hier een activiteit die bij ze past. En extra fijn: je hoeft niet direct een keuze te maken uit wat je precies wilt doen, praktisch alle activiteiten zijn bij de prijs van dit all inclusive eiland inbegrepen. Dat is wel zo handig!

Wat kost dat?

Op de website van De Palm Island kun je kaartjes scoren voor zowel een halve als hele dag op het eiland, met of zonder transfer vanaf jouw hotel. Voor een hele dag plezier op het eiland, inclusief transfer, ben je voor één volwassene $ 104,- kwijt, wat neerkomt op ca. € 90,-. Voor kinderen kost dit $ 79,- (omgerekend zo’n € 70,-). En daar is dus alles bij inbegrepen! De Palm Island is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00.

Wat kun je er beleven?

De Palm Island Aruba, glijbaanOp De Palm Island kun je heel wat adrenaline opdoen. Dit kan door bijvoorbeeld te gaan ziplinen. Je sjeest van 136 meter hoogte naar beneden en landt zachtjes op het strand. Als dat niet gaaf is! Op het strand kun je vervolgens aansluiten bij een potje beachvolleybal of basketbal. Daag jouw reisgenoten uit voor een wedstrijdje!

Vergeet zeker je zwemkleding niet mee te nemen. Niet alleen omdat er een strand is; je kunt ook heel wat waterpret beleven bij het waterpark. Je hebt de keuze uit zes glijbanen waar je vanaf kunt glijden. Wedden dat je meer dan één keer wilt?

Of dat alles is? Nee! Laat jezelf vastklikken aan elastieken om zo hoog mogelijk te springen op de trampolines, neem plaats op een bananenboot en probeer te blijven zitten of schud jouw heupen los tijdens een lesje salsadansen. Niemand zal zich hier vervelen!

Ultiem ontspannen op De Palm Island

Niet alleen adrenaline opdoen is mogelijk op De Palm Island. Ook helemaal tot rust komen behoort hier tot de mogelijkheden. Zoals al gezegd; er is een strand waaraan je heerlijk kunt vertoeven. Badder in zee, neem plaats op een ligbedje en kom bij in de schaduw onder een parasol. Tip: neem wel waterschoentjes mee als je de zee in wilt gaan, want hier en daar kunnen er stenen liggen.

Het heldere turquoise water leent zich er daarnaast perfect voor om te gaan snorkelen. Doe een snorkel om, stap in jouw flippers en bewonder de zee van onderwater. Je kunt er de mooiste vissen spotten!

Heerlijk eten & drinken

Heb je trek gekregen na al dat geluier of door al die leuke activiteiten? Schuif dan aan in het restaurant! Je kunt er terecht voor een lekker ontbijtje, een stevige lunch of een smakelijke snack. Heb je zin in een hamburger of toch liever een hotdog? Aan jou de keus! Omdat De Palm Island een all inclusive eiland is, is dit allemaal bij de prijs inbegrepen.

Aan de bar kun je daarnaast de hele dag door lekkere drankjes bestellen. Van een smaakvolle cocktail tot een koud biertje; ze hebben het op De Palm Island!

Hotels in de omgeving

De Palm Island Aruba, Cadushi-AppartementenZie jij een dag vol fun & chillen op De Palm Island wel zitten? Boek dan een verblijf in een hotel in Oranjestad. Vanuit hier ben je er zo! Wij geven je een overzicht van fijne hotels nabij het eiland.

  • Het kleinschalige Cadushi Appartementen beschikt over alle ingrediënten voor een onbezorgde zonvakantie. Geniet van een verfrissend drankje op het strand of aan het zwembad en kom helemaal tot rust. Heerlijk!
  • Een intiem hotel met persoonlijke service, dat is Talk of the Town Beach Club. De ligging nabij Oranjestad en het strand maken dit hotel voor een ideale verblijfsplek voor vakantiegangers die het eiland in alle rust willen ontdekken.
  • Verscholen tussen de tropische bloemen en planten ligt Camacuri Residence. Dit appartementencomplex biedt comfortabele en modern ingerichte appartementen, waardoor je fijn kunt vertoeven op het mooie eiland.

Kun jij niet wachten om naar De Palm Island te gaan en wil je nog meer keuze uit hotels? Bekijk dan ons volledige aanbod & boek!

OVER DE AUTEUR

Emma

Ik heb een grote passie voor schrijven en een grote liefde voor reizen. Met mijn blogartikelen wil ik jou inspireren om je koffer te pakken en op reis te gaan! Of dit nu in Europa is of daarbuiten...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *