Nieuwe hotels Spanje

Wauw! Onze nieuwe hotels in Spanje

Kun jij niet wachten om jouw vakantie voor 2023 te plannen? Wij helpen je graag een handje met deze nieuwe hotels in Spanje die onlangs aan ons aanbod zijn toegevoegd. Ga je voor de Balearen, Canarische Eilanden of het toch het vasteland van Spanje?

Dorado Ibiza Suites (Ibiza)

Nieuws hotels Spanje: Dorado Ibiza SuitesMuziekliefhebbers zullen blij zijn dat wij Dorado Ibiza Suites aan ons aanbod nieuwe hotels in Spanje hebben toegevoegd. Dit adults only hotel op Ibiza is meer dan uniek!

Je slaapt er in luxe, kleurrijke suites die elk in het teken staan van een liedje dat ooit een gouden plaat heeft gekregen. Bij binnenkomst begint het liedje zelfs te spelen op een oude langspeelplaat. Verder vind je er grappige details als een douchekop in de vorm van een oude microfoon en ouderwetse boxen als minibar.

Bij het zwembad is het op-en-top relaxen dankzij de comfortabele ligbedden en de fijne deuntjes uit de speakers. Bij de bar bestel je de lekkerste cocktails (proef zeker de ‘Finestra Records’) en smul je van kleine gerechtjes, pasta’s en hamburgers. Via de tuin wandel je trouwens zo het strand van Playa d’en Bossa op.

Puente Romano Beach Resort & Spa (Costa del Sol)

Nieuws hotels Spanje: Puente Romano Beach Resort & SpaMarbella wordt ook wel gezien als het Ibiza van de Costa del Sol. Dat snappen wij wel bij het zien van het hippe Puente Romano Beach Resort & Spa. Je kunt rekenen op tal van trendy eet- en drinkgelegenheden, waaronder een visspecialiteitenrestaurant, ‘chiringuito’ aan het strand en een op-en-top luxe restaurant van de bekende chef Nobu.

Dat is nog lang niet alles! Het hotel biedt drie zwembaden, waarvan een deel in de winterperiode wordt verwarmd. Rondom is er een ruime keuze aan ligbedden om een flinke dosis Spaanse zonnestralen mee te pakken. In de health- en fitnessclub werk je aan een gezond lichaam met dank aan massages en fitnessfaciliteiten. Kinderen vermaken zich in het aparte kinderbad en in de speeltuin.

En de ligging van Puente Romano Beach Resort & Spa? Het strand ligt op slechts enkele minuten lopen.

Atlantic Holiday Hotel (Tenerife)

Nieuws hotels Spanje: Atlantic Holiday HotelAtlantic Holiday Hotel op Tenerife is op een klif gebouwd, waardoor je een oneindig uitzicht op zee hebt. Hier geniet je volop van vanuit het zwembad, dakterras, restaurant en een deel van de appartementen. Die appartementen zijn trouwens van fijne gemakken voorzien, waaronder een kitchenette en gratis WiFi.

Met een duik in het zwembad gaat de vakantie pas écht van start. Kinderen spetteren in het aparte kinderbadje. Ze vermaken zich daarnaast bij de miniclub en maken vriendjes in de speeltuin. Wie zin heeft in wat actie kan o.a. tennissen, poolen en fitnessen. In de avond is het regelmatig gezellig met shows en live muziek.

Fijn; je kunt bij Atlantic Holiday Hotel verblijven o.b.v. all inclusive. Geen zorgen over het vakantiebudget!

Zafiro Palace Andratx (Mallorca)

Nieuws hotels Spanje: Zafiro Palace AndratxSuites met privézwembad, een royaal wellnesscentrum en keuze uit een handjevol restaurants; bij Zafiro Palace Andratx is een luxe vakantie gegarandeerd!

Dit nieuwe hotel op Mallorca beschikt over groene tuinen waartussen je meerdere zwembaden en zonneterrassen op verschillende niveaus vindt. Dankzij ligbedden, parasols en badhanddoeken hoef jij je nergens meer druk om te maken. Oké, behalve dan genoeg zonnebrand smeren!

Bijzonder zijn de swim-up bar, waar je al zwemmend een drankje bestelt,  en de uitgebreide all inclusive formule. À la carte diners zijn ook bij de reissom inbegrepen! Fijn voor strandliefhebbers; de gemoedelijke baai van es Camp de Mar ligt op nog geen 10 minuten lopen.

Alzocaire Hostal Boutique (Costa de la Luz)

Nieuws hotels Spanje: Alzocaire Hostal BoutiqueDat Alzocaire Hostal Boutique maar één ster heeft, wil niet zeggen dat je hier geen comfortabele vakantie beleeft. Integendeel! Het kleinschalige boutique hotel heeft alles in huis voor een leuke ontdekkingstocht langs de Zuid-Spaanse Costa de la Luz.

Ga ’s ochtends op pad met een huurauto of excursie en bezoek bijvoorbeeld de steden Cádiz en Sevilla, respectievelijk op ca. 50 en 150 km van Alzocaire Hostal Boutique.

Bij ‘thuiskomst’ is het relaxen geblazen op het dakterras met ligbedden en jacuzzi of op het strand dat op nog geen 5 minuten lopen ligt. In de lichte, serene kamers sluit je daarna moe en voldaan de oogjes. Fijn; voor ultieme vrijheid zijn er (familie)kamers te boeken met kitchenette!

Nog meer nieuwe hotels in Spanje

Nieuws hotels Spanje: Princess Inspire TenerifeOns aanbod nieuwe hotels in Spanje wordt nog continu aangevuld. Kiezen was dan ook geen gemakkelijke opgave. We hebben daarom nog wat bonustips voor de vakantie van 2023 voor je:

  • Oké, we spelen misschien een beetje vals. Princess Inspire Tenerife is namelijk niet nieuw in ons aanbod. Het hotel heeft wel een flinke renovatie ondergaan en is in een compleet nieuw, fris jasje gestoken. Het adults only hotel op Tenerife is een plaatje met luxe kamers, fijne zwembaden, volop animatie en een wellnesscentrum. Een verblijf o.b.v. all inclusive maakt de vakantiepret af!
  • Een luxe stedentrip naar Barcelona? ME Barcelona beschikt over prachtige kamers, meerdere restaurants en een rooftopzwembad met geweldig uitzicht. Je verblijft daarnaast in het hart van Barcelona; om de hoek van de bekende winkelstraat Passeig de Gràcia en op ca. 2 minuten van Plaça de Catalunya.
  • Nieuw in ons Gran Canaria-aanbod is Appartementen Cordial Magec Taurito. Het complex biedt ruime appartementen met o.a. een kitchenette. Het langgerekte zwembad is misschien wel de fijnste plek, dankzij het spectaculaire uitzicht op Playa Taurito en de aanwezige ligbedden.
  • Een luxe stadsoase waar geschiedenis en een unieke inrichting samenkomen; zo is Can Bordoy Grand House & Garden het beste te omschrijven. Dit kleinschalige hotel in Palma de Mallorca heeft een super centrale ligging, statige kamers, een geweldige groene binnentuin met zwembad en een dakterras met tof uitzicht.
  • Voor een luxe en ontspannen zonvakantie ben je bij TRS Ibiza Hotel aan het goede adres. Verblijf in een stijlvolle kamer (met jacuzzi!), relax in het wellnesscentrum of het zwembad en smul van de verschillende gerechten dankzij de all inclusive formule. In dit adults only hotel op Ibiza ben je van alle gemakken voorzien!

In welk van deze nieuwe hotels in Spanje wil jij wel verblijven?

Bekijk ook onze nieuwe hotels in GriekenlandBekijk ook onze nieuwe hotels in Turkije

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *