Nieuwste hotels Griekenland

Gespot! Onze nieuwste hotels in Griekenland

Ben je een diehard Griekenland-fan en op zoek naar een nieuw adresje voor jouw volgende vakantie? We hebben ons aanbod uitgebreid met enorm veel mooie, nieuwe hotels in Griekenland.

Isla Brown Corinthia  (Peloponnesos)

Op zoek naar een veelzijdige zonvakantie? We tippen Isla Brown Corinthia, een van onze nieuwste hotels op het Griekse vasteland. Op de Peloponnesos om precies te zijn.

Het vakantiegevoel heb je direct te pakken als je neerstrijkt aan het zwembad. Er staan luxe ligbedjes voor je klaar met schattige rieten parasolletjes. Je wordt omgeven door veel groen (inclusief palmbomen!) en kijkt uit over het strand en de zee.

Het zwembad is niet het enige waar je op kunt rekenen overigens. Je verblijft in een stijlvolle design kamer, kunt tal van watersporten beoefenen aan het strand, hebt de keuze uit meerdere restaurants (onze favoriet is de taverne aan het strand) en kan je in de watten laten leggen in het wellnesscentrum.

Extra pluspunten krijgt dit nieuwe hotel in Griekenland voor de ligging. En nee, dan hebben we het niet alleen over de ligging aan het strand. Isla Brown Corinthia bevindt zich op nog geen uurtje rijden van de hoofdstad Athene. Zon & cultuur combineer je dus eenvoudig.

Nieuwste hotels in Griekenland: Isla Brown Corinthia

Marni Village (Kreta)

Toegegeven: dit complex zat eerder in ons aanbod. Na een tijdje van afwezigheid en een gehele renovatie is Marni Village nu weer terug. Met één doel: jou als gast een rustige en ontspannen vakantie geven.

En we zijn ervan overtuigd dat dit vriendelijke personeel daar áltijd voor zorgt, samen met de opzet van het appartementencomplex op Kreta. Het hele complex heeft een oppervlakte van 24.000 m², waarvan 10.000 m² aan tuinen en groen. Te midden van dit alles vind je het zwembad als kloppende hart.

Alle appartementen en suites van Marni Village zijn uitgerust met een kitchenette, waardoor je zelf verse maaltijden kunt bereiden. Er zijn wel drie bars aanwezig op het complex voor verfrissende drankjes. Toch lokaal eten? Het complex ligt op een steenworp afstand van traditionele restaurantjes in Koutouloufari.

Nieuwste hotels in Griekenland: Marni Village, Kreta

Casa Bloo (Chalkidiki)

Op zoek naar een op-en-top Grieks adults only hotel? Op het schiereiland Chalkidiki hebben we een heel fijn, nieuwe hotel aan ons aanbod toegevoegd. Welkom bij Casa Bloo!

Hoe jouw dagen hier eruitzien? Strijk neer op een bedje aan het zwembad, waar je in alle rust geniet van de Griekse zon. Je hoeft dit zwembad slechts te delen met de gasten van zo’n 15 andere kamers. Kleinschalig is zoooo fijn! Een duik in het zwembad wissel je trouwens eenvoudig af met een duik in zee; het strand ligt voor de deur. Hou je van een goede bubbelsessie? Boek dan een kamer met jacuzzi op het balkon.

Casa Bloo is kleinschalig en heeft dan ook niet enorm veel faciliteiten. Maar wel alles wat je nodig hebt voor een ontspannen zonvakantie, zo ook eten & drinken. Daarvoor kan je terecht in het à la carte restaurant, op elk moment van de dag.

Nieuwste hotels in Griekenland: Casa Bloo, Chalkidiki

Indigo Inn Casa (Kreta)

Oké, oké… dit hotel in Griekenland is niet helemaal nieuw, we introduceerden hem afgelopen zomer al. Een beetje meer bekendheid voor dit hotel op Kreta is wel op zijn plaats, want onze vakantiegangers reageren stuk voor stuk enthousiast over Indigo Inn Casa.

Waar ze het hotel om prijzen? O.a. vanwege de luxe ligbedjes, de fijne Ibiza-vibes en het vriendelijke personeel. Wij voegen er graag nog enkele andere pluspunten aan toe.

Bijvoorbeeld dat je de keuze hebt uit maar liefst vier zwembaden. Bij het hoofdzwembad vind je hippe tipi-tentjes. De kamers zijn helemaal stijlvol en in bohemian stijl ingericht en bij het restaurant eet je tussen de palmbomen en met je voetjes in het zand. Wat heb je nog meer nodig?!

Lees de ervaringen van collega Anouk

Nieuwste hotels Griekenland: Indigo Inn Casa, Kreta

Naillac Boutique Hotel (Rhodos)

Luxe & elegantie en tegelijkertijd comfort & gemak; dat is in het kort wat Naillac Boutique Hotel op Rhodos biedt. Het adults only hotel staat bekend om haar fijne service en vriendelijke personeel én heeft daarnaast een top-ligging.

Maar laten we bij het begin beginnen; geen zonvakantie is compleet zonder zwembad. Dit nieuwe hotel in Griekenland biedt een prachtig zwembad, met rondom luxe bedjes en parasols. Door de kleinschaligheid (slechts 10 kamers!) hoef je dit zwembad niet met veel mensen te delen. Fijn!

Het restaurant is de hele dag de plek om lekker te eten; ’s ochtends schuif je aan bij het riante ontbijtbuffet en ’s avonds geniet je er van mediterrane specialiteiten. Drankjes bestel je aan de bar.

En de ligging? Bijna praktisch aan het strand én op loopafstand van het historische centrum van Rhodos-Stad, wat een van onze persoonlijke favoriete plekken op het eiland is.
Nieuwste hotels Griekenland: Naillac Boutique Hotel, Rhodos

Nog meer nieuwe hotels in Griekenland

Wil je graag meer pareltjes om uit te kiezen? Ook deze hotels in Griekenland hebben we recent aan ons aanbod toegevoegd:

  • Aan ons Kos-aanbod hebben we recent Apollon Windmill Hotel toegevoegd. Met een zwembad voor de deur en het strand binnen handbereik is verkoeling altijd in de buurt. Je kunt er daarnaast rekenen op tal van faciliteiten door een samenwerking met het zusterhotel. En wat dacht je van een verblijf o.b.v. all inclusive?
  • Een zwembad grenzend aan het strand, gezellige avondshows, een restaurant en bar voor maaltijden en drankjes en een ligging nabij het Venetiaanse Rethymnon; wij vermoeden zomaar dat Hellas Boutique Hotel snel volgeboekt is voor komende zomer.
  • Antigoni Beach Resort op het Griekse vasteland wordt gerund door drie vrouwen, uit drie generaties. Hun droom voor ze dit hotel startten? Jou de vakantie van je dromen bezorgen. En dat lukt! Niet alleen door hun service, maar ook door het fijne zwembad.

Naar welk van deze nieuwe hotels in Griekenland ga jij het liefst?

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *