Mooiste hotels Corfu

De mooiste hotels op Corfu; pareltjes!

Waar denk je aan bij Corfu? Groene natuur, kleine baaien en authentieke dorpjes. Vanaf vandaag tel je daar de geweldige hotels bij op. We keken al even rond en wow, wat een leuke adresjes zijn er! Eerst zien, dan geloven? Kijk dan snel mee naar de – als je het ons vraagt – mooiste hotel op Corfu.

Mr & Mrs White Corfu

Mooiste hotels Corfu: Mr & Mrs White CorfuOp zoek naar een romantisch hotel op Corfu? Say no more, we hebben een klein paradijsje gevonden. Mr & Mrs White Corfu heeft alles wat je nodig hebt om volledig tot rust te komen. Bij dit adults only hotel krijg je luxe met een hoofdletter L.

De witte gebouwen steken fel af tegen de (groener dan) groene tuin. Tussen de olijf- en dennenbomen kan je heerlijk loungen of zelfs een kleine wandeling maken. Geniet in de honeymoonsuites samen van een privéjacuzzi.

Wissel een sprong in het zwembad af met dobberen in de kristalheldere zee. Het strand van Acharavi ligt op loopafstand en is – net als het stadje zelf – een heerlijke plek om de levendigheid op te zoeken.

Corfu Imperial Grecotel Beach Luxe Resort

Mooiste hotels Corfu: Corfu Imperial Grecotel Beach Luxe ResortAls je Corfu Imperial Grecotel Beach Luxe Resort ziet, pak je het liefst direct je koffer in. Met het speelse interieur en het uitzicht kom je ogen tekort. Check bijv. eens die (uiteraard neppe) panters naast het ontbijtbuffet.

Alleen al de ligging is geweldig. Je vindt het hotel op een heuvel op het uiterste puntje van het schiereiland Kommeno. Zin om te relaxen? Via trappetjes kom je bij steigers, strandjes en baaitjes rondom het complex.

Welke accommodaties je ook kiest – en de keuze is reuze – je gaat een heerlijke vakantie tegemoet. Een deel van de kamers, appartementen en bungalows is te boeken als swim-up variant. Opstaan, badkleding aan en springen maar!

We zeiden al dat je ogen tekort komt. Maar tijd is ook een dingetje, want er is van alles te doen. Speel een potje tennis, pak een moment voor jezelf in het wellnesscentrum en test alle restaurants. De jongste vakantiegangers vermaken zich dankzij o.a. een miniclub, kinderanimatie en speeltuin. Sluit je de dag af in de ijssalon?

Domes of Corfu

Mooiste hotels Corfu: Domes of CorfuOnmisbaar in een lijstje met mooie hotels op Corfu; Domes of Corfu. Beeld je even in; wakker worden in een luxe suite, zo het strand van Glyfada op lopen en dineren met lokale en verse producten. Ultiem genieten!

Als je van een bohemian stijl houdt, zit je hier helemaal goed. Het hotel is sfeervol ingericht met warme en natuurlijke tinten. De kamers willen we zo kopiëren naar ons eigen huis. Inclusief het zwembad aan het terras natuurlijk.

Je hoeft je geen moment te vervelen. Vanaf een ligbedje kijk je uit op een prachtig groene omgeving. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals strandfeesten, Griekse avonden en barbecues georganiseerd. En de kids? Die vermaken zich in het kinderbad, bij de miniclub of in de speeltuin.

Grecotel Lux Me Costa Botanica

Mooiste hotels Corfu: Grecotel Lux Me Costa Botanica Met kinderen naar Corfu? Grecotel Lux Me Costa Botanica heeft alles in huis voor een geslaagde familievakantie. Het complex is ruim opgezet aan de noordkust van Corfu. Je loopt zo het strand op voor een paar uurtjes prinsheerlijk genieten. Kleintjes bouwen ondertussen de grootste zandkastelen.

Waterpret-alert! Naast de zee zijn er maar liefst drie buitenbaden, een binnenbad en een kinderbad. Is dat nog niet genoeg? Gasten krijgen gratis toegang tot een nabijgelegen waterpark. Wedstrijdje wie het snelst van de glijbaan is?

Dankzij de speeltuin en miniclub vermaken  kinderen zich ook op het droge. En jij? Wat dacht je van een potje tennis, beachvolleybal of biljart? Of nee, nog beter: een momentje voor jezelf in het wellnesscentrum. Dan vergeten we bijna te zeggen dat je ook nog eens all inclusive kan boeken. Pas maar op, straks wil je niet meer naar huis…

Nido Mar-Bella Collection

Nido Mar-Bella Collection , Corfu Nido Mar-Bella Collection is een van de best beoordeelde én mooiste hotels op Corfu. De naam komt van ‘mar bella’, wat in het Italiaans ‘mooie zee’ betekent.

Wanneer je echt verliefd wordt op het pastelkleurige hotel? Het moment dat je neerploft op een ligbedje (in het zwembad of op de kant) en uitkijkt over de Ionische Zee. Met een poolbar binnen handbereik kan je hier uren zitten.

Aan luxe is geen gebrek. Adults-only formule, check. Privéstrand, check. Een sauna en massages, dubbel check. Stijlvolle kamers met al het comfort dat je kan wensen, check! Er zijn zelfs suites met een eigen jacuzzi of zwembad.

Nog meer mooie hotels op Corfu

Mooiste hotels Corfu: Golden Mare BarbatiZit er al een pareltje voor je tussen? Pfoe, wij kunnen (nog) niet kiezen. Om het nog makkelijker te maken breiden we het lijstje met mooiste hotels op Corfu nog verder uit. Eén ding is zeker: op Corfu weten ze wat stijl en luxe is.

  • Grecotel Lux Me Daphnila Bay ademt vakantie. Stenen tegeltjes, gekleurde parasolletjes en relaxte ligbedjes nodigen uit tot relaxen. Als je daar tijd voor hebt dan… Er is namelijk zóveel te doen dat de vakantiedagen al snel gevuld zijn. Pluspunt; dankzij de tienerclub en de watersportmogelijkheden vervelen oudere kinderen zich ook geen moment.
  • Een infinity zwembad, wellnesscentrum, gezellige kamers en mooi uitzicht (vooral bij zonsondergang). Er zijn zoveel redenen om Golden Mare Barbati op je wensenlijstje te zetten. Voor een extra onbezorgde vakantie boek je o.b.v. all inclusive. Met een huurauto ontdek je gemakkelijk de idyllische, bergachtige omgeving van Barbati.
  • Ga jij voor zon, zee, zen? Bij Kontokali Bay Resort & Spa is het all-in the name. Zie je de zee niet vanuit het (zoutwater)zwembad, dan lig je er wel in. Ideaal zo’n hotel direct aan het strand. Na een dag sunsnacken is het smullen geblazen in de restaurants.

In welke van deze mooie hotels op Corfu wil jij verblijven?

OVER DE AUTEUR

July

Nieuwe plekken ontdekken - zowel bekend als onbekend - is een van de leukste dingen om te doen. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter combineer ik mijn passie voor schrijven en reizen. En er zijn nog zó veel bestemmingen die ik wil bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *