Luxe hotels Middellandse Zee

Luxe hotels aan de Middellandse Zee

Eindeloze gouden stranden, een prachtige natuur, goddelijke keukens en een azuurblauwe zee gaan aan de Middellandse Zee hand in hand met luxe hotels. Wat heb je daar mooie pareltjes! Als je naar deze luxe hotels aan de Middellandse Zee gaat, wil je nooit meer naar huis…

Als we het over het Middellandse Zee-gebied hebben, dan hebben we het eigenlijk over een vrij breed begrip. Want er liggen nogal wat landen aan of in de Middellandse Zee. Italië, Frankrijk, Tunesië, Malta en Cyprus bijvoorbeeld.

Maar de meest bekende (en bij ons meest populaire) bestemmingen zijn toch wel Griekenland, Turkije en Spanje. Tijd om hier op zoek te gaan naar de mooiste pareltjes!

Überluxe all inclusive hotels in Turkije

Turkije is hét all inclusive land. Je kunt hier heel betaalbaar in de meest luxe hotels verblijven met onbeperkt eten en drinken tot je beschikking. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Check dan zeker eens onderstaande hotels:

  • Het stijlvolle en luxe Voyage Sorgun ligt direct aan zee, biedt meerdere zwembaden (o.a. een relaxpool) en prachtige kamers. Kleintjes vermaken zich in het waterpark, bij de mini- en tienerclub en in de speeltuin. Dankzij een handjevol restaurants – waaronder een met de Chinese, Japanse en Italiaanse keuken – is het iedere avond smullen geblazen.
  • Verblijf je liever in alle rust zonder kinderen om je heen? Het adults only hotel TUI Blue Side aan de Turkse Rivièra biedt op een oppervlakte van maar liefst 16.000 m² een overdaad aan luxe. Wat dacht je van een buffet- en twee à la carte restaurants, een handjevol bars, een ruim zwembad, wellnesscentrum, talloze sportfaciliteiten en luxe kamers?
  • Club Marvy by Paloma in Özdere biedt luxe in de overtreffende trap! Want naast een all inclusive formule beschikt dit hotel over een mega-groot infinityzwembad en waterpark met blackhole, lazy river en talloze glijbanen. Overige faciliteiten zijn o.a. een miniclub, diverse restaurants, ruime kamers en gratis WiFi in de lobby.

Bekijk meer vijfsterren hotels in Turkije
Luxe hotels Middellandse Zee - Club Marvy by Paloma

De mooiste boutique hotels in Griekenland

Ben je op zoek naar rust, luxe & kleinschaligheid onder de Griekse zon? Skip de all inclusive hotels en ga voor één van de mooie boutique hotels die je vindt in Griekenland. Succes (en luxe!) gegarandeerd!

  • Een infinity zwembad, uitgebreid wellnesscentrum, Griekse specialiteiten in één van de twee restaurants en stijlvolle kamers (met als optie een gedeeld zwembad); Lindos Blu Luxury Hotel & Suites op Rhodos heeft alles in huis voor een romantische en luxe vakantie voor twee.
  • Voor een vakantie vol luxe met een rijk aanbod aan culinaire gerechten is Aqua Blu Boutique & Spa op Kos dé plek om jouw vakantie door te brengen. Neem plaats op de zéér comfortabele ligbedden op de steigerhouten vlonder aan het zwembad en kom helemaal tot rust. Dankzij de adults only formule word je niet gestoord door kinderen die bommetjes willen maken!
  • Griekenland in optima forma, dat is Myconian Ambassador – Relais & Chateaux. Dit boutique hotel op Mykonos heeft slechts 70 kamers, waaronder enkele suites met privézwembad. Als dat geen luxe is, weten wij het ook niet meer. Wat het hotel nog meer biedt? Een hooggewaardeerd restaurant waar je kennis kunt maken met lokale specialiteiten en mediterrane gerechten, een uitgebreid wellnesscentrum, 24-uurs service van het gastvrije personeel en een zoutwaterzwembad.

Bekijk meer boutique hotels in Griekenland

Luxe hotels Middellandse Zee - Myconian Ambassador

Comfort op de Spaanse eilanden

Spanje beschikt over twee eilandengroepen, welke beide mateloos populair zijn onder Nederlandse reizigers. De Balearen is de enige eilandengroep in de Middellandse Zee. Tussen april en oktober is het hier uitstekend vertoeven.

Heb jij ook plannen om een van deze eilandengroepen binnenkort te bezoeken en verblijf je graag in luxe hotels? We hebben een paar mooie suggesties voor je.

  • Hotel Bordoy Alcudia Port Suites op het veelzijdige Mallorca heeft een perfecte ligging in de badplaats Alcúdia én vlak bij het strand. Met ca. 10 km is dit een van de langste stranden van het eiland. Het stijlvol ingerichte hotel beschikt over comfortabele kamers en suites die naar wens met jacuzzi op het terras te boeken zijn. Bubbelen maar!
  • Tijd om met de hele familie de batterij op te laden? MarSenses Paradise Club Hotel op Menorca beschikt over prachtige zwembaden (ook voor de jongste vakantiegangers), het strand ligt op loopafstand en er is een mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven.
  • Ibiza is het summum voor decadente vakantiegangers; je vindt hier haast meer luxe hotels dan budgethotels. Een van onze favorieten is Hard Rock Hotel Ibiza. Live to the fullest is hier het motto! Met dank aan de ligging aan het strand, bekende uitgaansgelegenheden in de buurt en een breed aanbod aan faciliteiten is een zorgeloze vakantie binnen handbereik.

Bekijk meer luxe hotels in Spanje

Luxe hotels Middellandse Zee - Hard Rock Hotel Ibiza

Nog meer luxe hotels aan de Middellandse Zee

Wil jij graag wat anders dan Spanje, Griekenland of Turkije? Dan hebben we nog een paar ge-wel-di-ge luxe hotels aan de Middellandse Zee voor je geselecteerd:

  • Bij Rocco Forte Villa Igiea verblijf je in een 19e-eeuws paleis met grote allure. Het luxe hotel ligt aan de Golf van Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en is al jarenlang een toevluchtsoord voor the rich and famous. Dankzij het Art Nouveau-interieur, de statige kamers en de weelderige tuinen voel je je hier de koning te rijk!
  • Het wordt een heerlijke vakantie bij Amadria Park Hotel Jure. Je verblijft in dit luxe hotel in Kroatië direct aan het strand, hebt de beschikking over meerdere zwembaden en kunt gebruikmaken van fijne wellnessfaciliteiten. De kinderen hebben ook de tijd van hun leven dankzij het waterpark dat vlakbij ligt.
  • VOI Marsa Sicla Resort nodigt uit tot een op-en-top Italiaanse zonvakantie. Dit hotel op Sicilië heeft een prachtig zwembad, dito privéstrand, restaurant met Italiaanse keuken, eigen pizzeria en sport- en wellnessfaciliteiten. Extra fijn: het hotel biedt een all inclusive mogelijkheden.
  • Voor een bruisende vakantie op Malta ben je aan het goede adres in Be.Hotel. Het hotel in de badplaats St. Julians beschikt over o.a. een gezellig dakterras met zwembad, moderne kamers, een ligging nabij het strand en uitgaansleven en gratis WiFi in de lobby.

Bekijk meer vijfsterren hotels op Malta

In welk van deze luxe hotels aan de Middellandse Zee zou jij jezelf graag in de watten laten leggen?

Kiezen uit meer luxe hotels?
Bekijk ons aanbod

Luxe hotels Middellandse Zee - Be.Hotel

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *