Kindvriendelijke hotels Turkije

Kindvriendelijk hotel in Turkije gezocht? Dit zijn onze favorieten!

Een van de populairste bestemmingen voor een familievakantie is Turkije. Snappen we helemaal! De meeste hotels zijn helemaal ingespeeld om het kleine grut een onvergetelijke tijd te bezorgen. En jou daarmee ook! Kijk je mee naar onze favoriete kindvriendelijke hotels in Turkije?

We maakten een handige selectie van de kindvriendelijke hotels in Turkije per badplaats voor je. Daarnaast heb je in al deze hotels de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven.

Familiehotels in Alanya

Alanya is een van de populairste badplaatsen in Turkije. Niet zonder reden; je vindt er een langgerekt strand, volop gezelligheid en een flinke dosis cultuur. En fijne kindvriendelijke hotels voor de hele familie:

  • Long Beach Alanya is al jarenlang een van de bestgeboekte hotels in ons Turkije-aanbod. Je kunt rekenen op een fijn zwembad, wellnessfaciliteiten en sportmogelijkheden. Kinderen zijn niet weg te slaan uit het aquapark met talloze glijbanen voor jong & oud. Fijn; de familiekamers en -bungalows bestaan uit twee slaapkamers. Voor extra luxe boek je een swim-up kamer met vanaf je terras direct toegang tot het zwembad.
  • Waterpret gegarandeerd bij Eftalia Ocean Hotel. Het kindvriendelijke hotel beschikt over een groot waterpark met zowel spectaculaire glijbanen als glijbanen voor de jongste vakantiegangers. De piratenboot en het waterspuitpark maken de lol compleet. Bij de miniclub en in de speeltuin vermaken kinderen zich ook op het droge. Er zijn verschillende type familiekamers te boeken, naar wens zelfs als swim-up variant!

Kindvriendelijke hotels Turkije - Eftalia Ocean Hotel

Kindvriendelijke hotels in Antalya

Antalya is de grootste stad aan de Turkse Rivièra. Je kunt er rekenen op een langgerekt strand, een historisch centrum en veel uitgaansgelegenheden. Dit zijn onze favoriete kindvriendelijke hotels in de buurt van deze badplaats:

  • Rixos Downtown Antalya ligt net buiten het centrum van Antalya en op steenworp afstand van het privéstrand. Met dank aan het riante zwembad beleeft iedereen waterpret. Kinderen kunnen rekenen op o.a. een speelruimte en -tuin, miniclub en diverse sportieve en creatieve activiteiten. Sportievelingen kunnen o.a. tennissen, volleyballen, fitnessen en lesjes crossfit en HITT-cardio volgen. Fijn; de familiekamers bestaan uit twee aparte (slaap)ruimtes.
  • Glijbanen voor de kinderen, een fijn plekje aan het zwembad voor jou! Bij Trendy Lara heeft iedereen een fijne vakantie. Niet in de laatste plaats vanwege de ruime familiekamers, miniclub, speeltuin en minidisco. Jij vermaakt je ondertussen opperbest tijdens een massage en smult van de gerechten in de buffet- en à la carte restaurants. Niet zonder reden scoort dit hotel een 8,9*!

Kindvriendelijke hotels Turkije - Trendy Lara

Pareltjes in Side

Een van de leukste badplaatsen voor cultuurliefhebbers is Side. Je vindt er diverse overblijfselen uit de tijd dat de Grieken en Romeinen over de stad heersten. Leuk om jouw kinderen wat mee te geven over de geschiedenis. De andere dagen van de vakantie vermaken ze zich in deze kindvriendelijke hotels:

  • Houd jij van een stijlvolle inrichting, maar wil je niet inleveren op kinderpret? Dan is Paloma Finesse Side een uitstekende keuze. Het hotel ligt naast een waterpark, het strand ligt voor de deur en Side is vlakbij (ca. 6 km). Nog even over dat waterpark; dat is écht dolle pret dankzij zo’n 20 glijbanen, waaronder een tube glijbaan, boomerang en miniwaterspuitpark. Het animatieteam organiseert o.a. sportlessen als yoga en zumba en diverse andere activiteiten voor jong & oud.
  • De naam van Dream World Aqua verklapt het al; alles draait in dit kindvriendelijke hotel in Turkije om waterpret! Je kunt rekenen op een uitgebreid zwembadencomplex met o.a. spectaculaire glijbanen, kinderbaden en waterspeeltoestellen. Toe aan een beetje rust? Volwassenen relaxen bij de adults only-pool. Het animatieteam verzorgt een uitgebreid activiteitenprogramma met o.a. sport, live muziek en shows. Vervelen is geen optie!

Kindvriendelijke hotels Turkije - Dream World Aqua

Kindvriendelijke hotels in Belek

We blijven nog even aan de Turkse Rivièra; daar liggen nou eenmaal de meest populaire badplaatsen. Belek is relatief klein en is een walhalla voor golfliefhebbers. Een van de grootste water- en attractieparken van Turkije ligt ook hier; The Land of Legends.

  • Het wordt een heerlijke vakantie in TUI Magic Life Belek. Via de tuin vol palm- en pijnbomen wandel je zo het strand op. Ligbedjes staan al klaar voor gebruik en (mogelijk tegen betaling) zijn er diverse watersporten te beoefenen. Waterpret vind je ook bij de acht zwembaden en vele waterglijbanen. Kinderen vermaken zich in het kinderbad, bij de mini-, kinder- en tienerclub, de speeltuin, minidisco en trampolines. Actief bezig zijn? Dan kun je o.a. fitnessen, kanoën, squashen en meedoen met yoga of zumba.
  • Strandliefhebbers zijn aan het juiste adres bij Dobedan Exclusive Hotel & Spa. Dit hotel ligt direct aan het strand en heeft alles in huis voor een geslaagde familievakantie in Turkije. Voor kinderen biedt het hotel een apart kinderbad, glijbanen, speeltuin, minidisco en miniclub voor diverse leeftijden. Sportief de vakantie door? Dan kun je o.a. tennissen, beachvolleyballen en bowlen.

Kindvriendelijke hotels Turkije - Dobedan Exclusive Hotel & Spa

Nog meer kindvriendelijke hotels in Turkije

Of we alleen opties aan de Turkse Rivièra hebben? Nee hoor; kijk maar mee naar deze kindvriendelijke hotels in Turkije.

  • Vakantievieren op een privéschiereiland aan de Zuid-Egeïsche Kust? Het kan bij La Blanche Island. Dankzij leuke waterglijbanen, meerdere zwembaden, sport- en animatiefaciliteiten, een privéstrand voor de deur en een ruime keuze aan restaurants, wil je bijna niet meer naar huis.
  • Pine Bay Holiday Resort is al jarenlang een geliefd hotel onder families. Je hebt geen omkijken naar de kinderen met dank aan het waterpark, speeltuin, gamesroom en miniclub. Het ruim opgezette complex ligt bovendien direct aan een prachtige baai in de buurt van Kusadasi.
  • Club Marvy by Paloma is een pareltje aan de Noord-Egeïsche Kust. Je kunt rekenen op een hoge mate van service, intimiteit, authenticiteit en bovenal lekker eten. Het is geen kinderhotel pur sang, ook stellen komen er graag. Kinderen vermaken zich uitstekend dankzij o.a. het waterpark, kinderbioscoop en een miniclub. Volwassenen zitten goed op het adults only-strand, tijdens diverse workshops en in de sauna.

Bekijk nog meer hotels met aquapark in Turkije

Kindvriendelijke hotels Turkije - Club Marvy by Paloma

Dit is slechts een kleine selectie. We hebben ca. 300 kindvriendelijke hotels in Turkije voor je in de aanbieding. Bekijk hier ons volledige aanbod.

In welk van deze kindvriendelijke hotels in Turkije wil jij jouw kids de vakantie van hun leven bezorgen?

* Genoemde waarderingscijfers gelden op moment van schrijven

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *