Kindvriendelijke hotels Mexico

Leuk voor de kleintjes! Kindvriendelijke hotels in Mexico

Met het hele gezin op vakantie? Dat kan nog een hele opgave zijn. Want de kleintjes moeten zich wel vermaken! Wanneer je in een kindvriendelijk hotel verblijft, hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wij nemen je mee langs onze familie-toppers in Mexico.

Mexico is een ideaal land voor een familievakantie. De zon schijnt er vrijwel altijd en er zijn heerlijke zandstranden waar de kleintjes de mooiste zandkastelen kunnen bouwen. Enkele mooie badplaatsen zijn Puerto Vallarta, Cancún en Playa del Carmen.

Sandos Caracol Eco Resort

Kindvriendelijke hotels Mexico, Sandos Caracol Eco ResortSmikkelen jouw kinderen ook altijd zo lekker wanneer jullie uiteten gaan? Ze zullen hun hart ophalen in Sandos Caracol Eco Resort. Er zijn hier wel negen restaurants! Laat jouw kleintjes kennismaken met een nieuwe keuken. Ze kunnen er hapjes proeven uit o.a. de Japanse of Braziliaanse keuken.

Maar de echte showstopper van Sandos Caracol Eco Resort is toch wel het aquapark met maar liefst 17 (!) glijbanen. Het maakt niet uit of je met tieners of kleine kinderen reist; iedereen zal zich hier vermaken. Jij kunt zelf ook van de glijbanen roetsjen of, als je liever tot rust komt, bijkomen in het wellnesscentrum van het hotel.

Sandos Caracol Eco Resort ligt in Playa del Carmen. Je vindt hier hagelwitte stranden waaraan het hele gezin fijn vertoeft. Breng je kinderen daarnaast wat cultuur bij door de Maya-stad Chichén Itzá te bezoeken.

Riu Lupita

Kindvriendelijke hotels Mexico, Riu LupitaJij en jouw kinderen zullen zich volop vermaken in Riu Lupita. Het hotel in Playa del Carmen beschikt over allerlei kinderfaciliteiten, zoals een miniclub en kinderbad. Ook kun je er actief bezig zijn door een potje tafeltennis of volleybal te spelen. Of ga je liever kajakken?

Aan eten geen gebrek tijdens een vakantie in Riu Lupita; je kunt gebruik maken van drie restaurants. Geniet van buffetten en showcooking in restaurant Adelita, waar drie keer per week een themabuffet wordt georganiseerd. Of ga voor een avondje in Mexicaanse stijl bij restaurant María Bonita en proef verschillende specialiteiten uit de Mexicaanse keuken.

In Playa del Carmen zijn er genoeg leuke dingen te doen voor het hele gezin. Ga bijvoorbeeld naar het Crocun park waarin je grote krokodillen kunt bewonderen. Het Xcaret Eco Park is een aanrader voor dierenliefhebbers. Tenslotte is het natuurlijke aquarium Xel Ha een leuke plek voor een familie-uitstapje. Er is genoeg te doen tijdens een verblijf in Riu Lupita!

Royalton Riviera Cancun

Kindvriendelijke hotels Mexico, Royalton Riviera CancunIn Royalton Riviera Cancun beleef je ook zeker een fijne familievakantie. Voor de kleinsten is er een miniclub. Jongeren vermaken zich in de tienerclub, waar ze o.a. kunnen gamen. ’s Avonds genieten jullie samen van live muziek of een leuke show.

Ouders kunnen relaxen in het wellnesscentrum en hun conditie op peil houden in het fitnesscentrum. Speel daarna als familie een potje beachvolleybal of tennis. Of verkennen jullie liever de omgeving? Dat kan ook! Royalton Riviera Cancun ligt in de badplaats Cancún, waar je o.a. de mogelijkheid hebt om te duiken of snorkelen. En voor een wel heel bijzondere ervaring kunnen jullie zwemmen met dolfijnen!

Catalonia Riviera Maya

Kindvriendelijke hotels Mexico, Catalonia Riviera MayaIn Catalonia Riviera Maya genieten jullie van een heerlijke vakantie. Dat begint al bij de crêperie in het hotel, waar de kids heerlijke pannenkoeken kunnen smikkelen. Omdat je o.b.v. all inclusive verblijft, kun je jouw portemonnee op de kamer laten liggen. Ideaal!

Waterpret is daarnaast gegarandeerd dankzij de vijf (!) zwembaden van Catalonia Riviera Maya. Laat de kinderen lekker spelen, terwijl jij een oogje in het zeil houdt vanuit één van de geïntegreerde jacuzzi’s. Dat is pas luxe!

Riu Palace Pacifico

Kindvriendelijke hotels Mexico, Riu Palace PacificoOok Riu Palace Pacifico is een fijn hotel voor een gezinsvakantie! Er is van alles te doen voor zowel kinderen als volwassenen. Kies je voor een verblijf o.b.v. all inclusive dan kunnen jullie onbeperkt bordjes volscheppen in het restaurant én genieten van 24-uurs roomservice!

Er is vermaak in de vorm van live muziek en shows. Jonge gasten spelen naar hartenlust rond in het aparte kinderbad en bij de miniclub van Riu Palace Pacificio. Je hebt geen kind aan ze!

Een ander pluspunt is dat je direct aan het strand verblijft. Hier kunnen jullie zandkastelen bouwen en verschillende watersporten beoefenen. Ga bijvoorbeeld duiken. Er zijn enkele duikcentra te vinden die speciale cursussen organiseren voor kinderen!

Heb jij jouw ideale hotel al gevonden? Zo niet, dan kun je altijd nog even rondsnuffelen in ons volledige aanbod naar Mexico.

OVER DE AUTEUR

Marieke

Ik ben gek op reizen én schrijven. Ik heb al flink wat van Europa gezien, maar ben nog lang niet klaar met de wereld verkennen. Ik neem je mee naar de mooiste plekken op de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *