Hippe hotels New York

Hippe hotels in New York; dit zijn onze favorieten!

Op zoek naar een hip hotel in New York? Wij hebben deze stijlvolle pareltjes voor je verzameld. Hier ga je gegarandeerd een heerlijke stedentrip in New York tegemoet!

Hotel Moxy Times Square

Hippe hotels New York: Hotel Moxy Times SquareHotel Moxy Times Square heeft niet alleen een geweldige ligging op nog geen 10 minuten van Times Square, je kunt er ook rekenen op fijne faciliteiten. Wat dacht je van een hippe rooftopbar, waar je met een cocktail in je hand uitkijkt over de New Yorkse skyline met o.a. de Empire State Building? Insta-waardige foto’s gegarandeerd!

Je hebt daarnaast de keuze uit vijf eetgelegenheden, waaronder een visrestaurant en sandwich-shop. Na al het lekkers sport je de calorieën er weer af in de fitnessruimte. Na een lange dag slenteren is het fijn bijkomen in de comfortabele, industrieel ingerichte kamers.

Hotel 50 Bowery

Hippe hotels New York: Hotel 50 BoweryMet een ligging in het hart van Chinatown, verblijf je bij Hotel 50 Bowery in een levendige omgeving. Je wandelt in no time naar diverse bezienswaardigheden en hebt een metrohalte om de hoek voor de langere afstanden.

Op het dakterras van Hotel 50 Bowery geniet je van een prachtig uitzicht over de stad. Bij de hippe bar bestel je jouw favoriete vakantiedrankje. Wie nog energie over heeft na een dag slenteren, leeft zich uit in de fitnessruimte.

Het is trouwens heerlijk wakker worden in de stijlvolle, comfortabele kamers. Helemaal als je boekt o.b.v. logies en ontbijt; de eerste maaltijd van de dag is dan al bij de reissom inbegrepen.

Radio Hotel

Hippe hotels New York: Radio HotelHet meest opvallende aan Radio Hotel is de kleurrijke buitenkant, ontworpen door een Rotterdams architectenbureau. Dit hippe hotel ligt in de wijk Washington Heights met een ruim aanbod aan restaurants, bars en winkeltjes. Vanaf hier reis je met de metro in ongeveer een half uurtje naar Times Square.

De eenkamerappartementen van Radio Hotel zijn comfortabel ingericht, met net zulke kleurrijke elementen als aan de buitenzijde. Waar je verder op kunt rekenen? Een gezellige patio waar je op warme zomerdagen een drankje drinkt of hapje eet. Bij het restaurant kies je o.a. uit Dominicaanse specialiteiten. In de fitnessruimte kun je nog wat energie kwijt na een dagje slenteren.

Arlo SoHo Hotel

Hippe hotels New York: Arlo SoHo HotelArlo SoHo Hotel is een sfeervol hotel vlakbij de hippe wijk SoHo en de gemoedelijke wijk Greenwich Village. Dankzij de houten meubels straalt het een huiselijke, warme sfeer uit.

Het hotel beschikt over een restaurant voor ontbijt en typisch Amerikaanse maaltijden. Zo hoef je na een lange dag slenteren niet meer de deur uit op zoek naar een restaurant. De fijnste plek van Arlo SoHo Hotel? Wat ons betreft het dakterras met uitzicht op de Hudson rivier. Hier bestel je jouw favoriete cocktail en proost je op de geweldige stedentrip.

Riu Plaza Manhattan Times Square

Hippe hotels New York: Riu Plaza Manhattan Times SquareOp zoek naar een hip hotel in New York met super centrale ligging? Met een verblijf in Riu Plaza Manhattan Times Square ligt New York aan je voeten. Letterlijk; veel hoogtepunten zijn te voet bereikbaar. Zo sta je in no time op Times Square, Broadway met haar theaters en Rockefeller Center. Ook aan restaurants, bars en winkels geen gebrek in de directe omgeving.

Naast de geweldige ligging is het fijn ‘thuiskomen’ in Riu Plaza Manhattan Times Square. Je kunt o.a. rekenen op een ontbijtrestaurant, luxe kamers, grab & go-koffiebar en een fitnessruimte.

Nog meer hippe hotels in New York

Hippe hotels New York: The Pod Times SquareGenoeg keuze uit hippe hotels in New York. Speciaal voor jou hebben we nog wat bonus-opties:

  • Een hip hotel in New York met centrale ligging en betaalbare kamers? Dat is The Pod Times Square in het kort. Je wandelt vanaf hier in nog geen tien minuten naar Times Square. De kamers zijn klein, maar wel van alle gemakken voorzien. Verder kun je rekenen op een restaurant annex cocktailbar. The Pod Times Square is een fijn hotel als je op zoek bent naar een centrale slaapplek en verder vooral veel op pad gaat.
  • Crowne Plaza HY36 Midtown Manhattan heeft een moderne inrichting en comfortabele kamers. Je kunt bovendien rekenen op een hippe bar, fitnessfaciliteiten en een restaurant. Maar hét hoogtepunt is toch wel de uitstekende ligging in Midtown Manhattan en op loopafstand van o.a. Times Square.
  • Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer bij Freehand Hotel New York. Je vindt er gezellige zitjes, een hip dakterras en restaurant. De kamers zijn comfortabel ingericht en de fitnessruimte kun je nog wat energie kwijt.

Welk van deze hippe hotels in New York staat bovenaan jouw bucketlist?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *