Adults only Ibiza

Adults only Ibiza: de beste hotels om zonder kinderen te genieten

Ibiza; hét eiland van de beste beachclubs. En het eiland van de mooiste feesten en de kortste nachten. Wil jij overdag in alle rust, zonder rennende en schreeuwende kinderen, bijkomen of simpelweg genieten van de Spaanse zon? Ook dan ben je aan het goede adres op het eiland; er zijn steeds meer hotels met een adults only formule.

Adults only vakanties; een begrip dat vijf jaar geleden nog maar onder weinig Nederlanders bekend was, maar nu een ware trend lijkt te worden onder mensen zonder kinderen. In adults only hotels (veelal ook all inclusive) moet je een minimale leeftijd van 16, 18 of 21 jaar hebben, wat er voor zorgt dat je in optimale rust van je vakantie kunt genieten.

Hoewel je nog niet in elk land een enorme keuze hebt uit adults only hotels, is dit in Spanje en dan met name op Ibiza zeker wel het geval. Gezien de populariteit onder jong volwassenen en het bruisende uitgaansleven is het niet verrassend dat er steeds meer vraag naar is. Tijd om onze favoriete adults only hotels op Ibiza onder de loep te nemen!

THB Los Molinos (Ibiza-Stad)

Adults only Ibiza: Thb MolinosEen vakantie in dit hotel nabij Ibiza-Stad staat niet alleen in het teken van kindervrij, maar ook in het teken van veel luxe.

THB Los Molinos beschikt o.a. over een zwembad met een mooi uitzicht over de baai van Figueretas, een badhanddoekenservice, een wellnesscentrum dat gratis toegankelijk is en gratis WiFi in de openbare ruimtes.

Daarbij ligt het op een steenworp afstand van Dalt Vila, de historische stadskern van de hoofdstad Ibiza-Stad. Zonder twijfel één van de hoogtepunten die Ibiza te bieden heeft. Slenter door smalle straatjes en kom bij met een cocktail op één van de gezellig terrasjes.

Adults only Ibiza: cocktailbar in Dalt VilaVoor de lekkerste cocktails op de meest relaxte plek ga je naar s’Escalinata. Deze cocktailbar ligt in de oude stadskern tegen een trap aan. Op de trap liggen zitzakken. Laat die cocktail & zon maar komen!

The Beach Star (Sant Antoni de Portmany)

Adults only Ibiza: The Beach StarIets luxer verblijven rondom de populaire badplaats Sant Antoni de Portmany? The Beach Star beschikt over moderne appartementen direct aan het strand. Optimaal genieten van je vakantiegevoel!

The Beach Star hotel, gelegen aan het prachtige Punta Xinxo Beach, is met nog geen 75 appartementen kleinschalig te noemen voor Ibiza-begrippen. Faciliteiten zijn er desondanks genoeg. Wat dacht je van een zwembad, een loungebar waar je de lekkerste cocktails haalt, gratis WiFi in de openbare ruimtes én in je riante appartement?

De vakantieuitgaven toch een beetje drukken? Jouw appartement beschikt over een eigen kitchenette waardoor je niet elke avond buiten de deur hoeft te eten. Maak wat tapas en nuttig deze op je eigen balkon met – bij te boeken – uitzicht op zee.

Melia Ibiza (Santa Eulalia del Río)

Adults only Ibiza: Sol Beach HouseEen hotel dat voelt als een groot strandhuis; dat is Melia Ibiza in Santa Eulalia del Rio. Hierdoor heb je het vakantiegevoel direct na aankomst in dit adults only hotel op Ibiza direct te pakken.

De 250 kamers van Sol Beach House zijn in mediterrane stijl ingericht. Ze zijn van alle gemakken voorzien, waaronder gratis WiFi, een balkon met zitje en een moderne badkamer.

Naast de luxe kamers beschikt het hotel over twee zwembaden, wellnessmogelijkheden, een loungebar waar je de lekkerste cocktails kunt bestellen en een animatieprogramma.

Santa Eulalia del Río is de perfecte uitvalsbasis als je kennis wilt maken met Ibiza-Stad én de hippiemarkt Las Dalias. Deze laatste vindt elke zaterdag plaats op slechts 8 km van het hotel.

THB Ocean Beach (Sant Antoni de Portmany)

Adults only Ibiza: THB Ocean BeachHét adults only hotel op Ibiza voor vakantiegangers die zich volledig in het feestgedruis willen storten.

THB Ocean Beach beschikt over een beachclub, waar je met korting terecht kunt als gast van het hotel, waar in het feestseizoen (eind mei tot eind september) de beste DJ’s draaien. Geniet vanaf je luxe ligbedje van de vibe waar Ibiza zo bekend om staat!

Overnachten doe je in een van de 60 (THB Ocean Beach is daarmee redelijk kleinschalig) ruime en moderne kamers. Dineren kan in restaurant Naeco, waar je – als je boekt o.b.v. logies en ontbijt – ook elke ochtend kunt aanschuiven aan het uitgebreide ontbijtbuffet.

Meer keuze hebben? Bekijk ons volledige aanbod voor een adults only vakantie op Ibiza.

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *