Adults only hotels Gran Canaria

Lang leve adults only! Genieten van een kindervrije vakantie op Gran Canaria

Waar er voor gezinnen speciale familiehotels zijn, kunnen ook stellen ergens terecht als ze juist in alle rust willen genieten. Bij hotels waar kinderen een no-go zijn. Ook op het populaire Spaanse eiland Gran Canaria vind je deze hotels. Tijd om de mooiste adults only hotels op Gran Canaria op een rij te zetten.

Adults only, voor sommige mensen is het een omstreden term. Is het geen vorm van discriminatie? Misschien een beetje, kids zijn er immers niet toegestaan. Maar hoe fijn is het dat er tegenwoordig voor ieders wensen een geschikt hotel te vinden is. En wie weet is een geschikt hotel voor jou dus zo’n hotel zonder kinderen.

Op Gran Canaria – het populairste Spaanse eiland en tevens een bestemming waar je het hele jaar kunt genieten van zon – heb je de keuze uit zo’n 30 kindervrije hotels. Voor welk van deze adults only hotels op Gran Canaria ga jij?

Gran Canaria Princess (Playa del Inglés)

Adults only hotels Gran Canaria: Gran Canaria PrincessWanneer bij jou niet alleen kindervrij belangrijk is, maar luxe ook voorop staat tijdens een vakantie, dan is Gran Canaria Princess de goede keuze.

Dit populairste adults only hotel op Gran Canaria beschikt over talloze faciliteiten voor een ontspannen zonvakantie. Waar je zoal op kunt rekenen? Twee zwembaden (waarvan één verwarmd in de winter), een buffet- én à la carte restaurant, een internationaal animatieteam, diverse sportfaciliteiten, een uitgebreid wellnesscentrum en gratis WiFi in het hele complex.

Extra fijn: dit hotel biedt de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven. Naar eten en drinken heb je geen omkijken; onbeperkt genieten van buffetmaaltijden, snacks en drankjes. Ideaal!

En de omgeving? Het adults only hotel heeft een centrale ligging in Playa del Inglés. Restaurants, winkels en terrasjes zijn altijd binnen handbereik en het strand ligt op loopafstand.

IG Nachosol Atlantic & Yaizasol (Puerto Rico)

Adults only hotels Gran Canaria: IG Nachosol Atlantic & YaizasolLiever kleinschalig verblijven? Pak jouw weekje (of twee weekjes) rust bij IG Nachosol Atlantic & Yaizasol in Puerto Rico, in het zuidwesten van Gran Canaria. Dit complex beschikt over slechts 15 kamers.

En met zo weinig man deel je dus dat fijne zwembad! Rondom staan ligbedden en parasols. Boek, cocktail en zon erbij & jouw vakantie is al compleet, toch? Overige faciliteiten die IG Nachosol Atlantic & Yaizasol biedt zijn o.a. een ontbijtrestaurant, gratis WiFi in de openbare ruimte en een receptie.

Heb je meer nodig? Nee, want de omgeving is geweldig. IG Nachosol Atlantic & Yaizasol ligt in Puerto Rico, dat bekend staat vanwege het ruime aanbod aan bootexcursies. Ook Puerto de Mogán, dat ook wel het Venetië van de Canarische Eilanden wordt genoemd, ligt vlakbij. Het plaatsje wordt gekenmerkt door smalle kanaaltjes en de straten zijn gevuld met restaurants, winkels en terrasjes. Breng ook zeker een bezoek aan de haven, maar de menukaarten worden gedomineerd door verse vis.

Axel Beach Maspalomas (Maspalomas)

Adults only hotels Gran Canaria: axel_beach_maspalomasLevendigheid op-en-top! Axel Beach Maspalomas ligt om de hoek van diverse uitgaansgelegenheden en winkels. Toch gaat dit niet ten koste van de rust die er heerst bij het hotel.

In de tuin van het moderne hotel ligt een zwembad voor je klaar en je vindt er een jacuzzi. Ontspannen kan op de loungebedden. Voor een extra dosis rust is er een sauna en zijn er massages en schoonheidsbehandelingen te boeken.

Pas wel op; het uitgebreide ontbijtbuffet en de ruime keuze aan snacks en drankjes maakt zeker dat je niet lichter terugkomt van vakantie. Gelukkig is daar de fitnessruimte. Beperk de schade nog tijdens jouw vakantie.

Hotel Livvo Los Calderones (Maspalomas)

Adults only hotels Gran Canaria: Hotel LIVVO Los CalderonesOpladen en nieuwe energie opdoen; het kan tot slot ook bij het kleinschalige Hotel Livvo Los Calderones in Maspalomas. Het moderne hotel heeft maar één motto: relax!

Een vakantie op Gran Canaria is niet compleet zonder zwembad. Deze vind je dan ook zéker bij Hotel Livvo Los Calderones. Extra fijn: in de winter wordt deze verwarmd. Rondom het zwembad vind je een zonneterras en er zijn diverse wellnessfaciliteiten, waaronder massagemogelijkheden.

Drankjes, lichte maaltijden en snacks zijn gedurende de dag te bestellen aan de poolbar en voor ontbijt en diner hebben ze een restaurant. Hier worden o.a. traditionele Canarische recepten geserveerd. Niet helemaal jouw ding? Ook internationale specialiteiten passeren de revue. En een groot deel van de ingrediënten komt van een eigen boerderij!

Mocht je er nu nóg niet uit zijn voor welk van deze adults only hotels op Gran Canaria je gaat, check ook even ons volledige aanbod. Meer keuze!

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!