• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Authentieke badplaats aan de Costa Brava

Charmant middeleeuws centrum

Strand, strand & strand!

Bezoek Barcelona

Welkom in Tossa de Mar!

Zin in zon, zee & strand? Tijdens een vakantie in Tossa de Mar is dit allemaal binnen handbereik. Deze Spaanse badplaats ligt in de regio Catalonië en beschikt over een lang goudgeel zandstrand waar het prima vertoeven is. Met wie wil jij hier vakantie vieren?

Voor een vakantie in Tossa de Mar vlieg (of rijd) je naar de Costa Brava in het noordoosten van Spanje. De badplaats telt zo’n 5.500 inwoners en is daarmee een stuk kleiner dan grote broer en het naastgelegen Lloret de Mar. Dat betekent zeker niet dat het een saaie vakantie wordt. Kijk je mee?

Een vakantie naar Tossa de Mar? Doen!

Waarom een vakantie naar Tossa de Mar een goed idee is? Ten eerste omdat je er kennismaakt met het authentieke Spanje. Ten opzichte van de nabijgelegen badplaats Lloret de Mar – waar met name jongeren in de zomer naartoe trekken – heeft Tossa de Mar haar oorspronkelijke karakter goed weten te behouden.

Om kennis te maken met het echte Spanje moet je tijdens een vakantie in Tossa de Mar naar de ommuurde stadskern. Dwaal hier door de smalle straatjes en shop unieke souvenirtjes voor het thuisfront. Ook het 12e-eeuwse kasteel van Tossa de Mar is zeker de moeite waard. Vanaf de vestingmuren en torens heb je een schitterend uitzicht over de zee en binnenstad. Waarvandaan je nog meer een mooi uitzicht hebt? Torre des Moros.

Kunstliefhebbers zitten tijdens een vakantie in Tossa de Mar goed. De badplaats is een voormalige kunstenaarskolonie en hun werken zijn tegenwoordig te bewonderen in het stedelijk museum.

Beach, please!

Als je nu denkt dat een vakantie naar Tossa de Mar enkel bol staat met cultuur heb je het mis. De badplaats beschikt namelijk over prachtige brede stranden en is daarom met name bij gezinnen zeer geliefd. Huur een ligbedje en parasol voor een compleet ontspannen dagje. Langs het strand zijn trouwens tal van restaurantjes, bars en winkeltjes te vinden.

Leuke uitstapjes gezocht?

Wil jij tijdens een vakantie in Tossa de Mar niet alleen maar op het strand liggen of cultuur te snuiven? Trek eropuit in de omgeving. De badplaats wordt omgeven door een prachtig natuurgebied. Zin in een avondje stappen? Dan kun je naar Lloret de Mar of Blanes gaan. Nabij eerstgenoemde vind je trouwens ook een leuk waterpark voor urenlang waterpret voor jong en oud.

En – zeker niet verkeerd – tijdens een vakantie in Tossa de Mar behoort een tripje naar Barcelona tot de mogelijkheden. Bewonder alle mooie bouwwerken van Antoní Gaudi, smul van tapas op een terrasje en flaneer over Las Ramblas. Echte must-do’s zijn daarnaast een bezoek aan het stadion van FC Barcelona en het pretpark Tibidabo.

Best geboekte vakanties Tossa de Mar

 • Premier Gran Hotel Reymar & Spa

  6 dagen, Logies + ontbijt

  9.0zo 26 sep 2021

  vanaf387
 • Hotel GHT Neptuno

  6 dagen, Logies + ontbijt

  7.8zo 03 okt 2021

  vanaf243
 • Golden Bahia de Tossa & Spa

  7 dagen, Halfpension

  8.6wo 07 apr 2021

  vanaf347
 • Hotel Oasis Tossa

  6 dagen, Logies + ontbijt

  7.6zo 03 okt 2021

  vanaf252
 • Arenas Resort Giverola

  6 dagen, Logies

  8.5zo 06 jun 2021

  vanaf320
 • Aparthotel GHT Tossa Park

  6 dagen, Logies

  7.6zo 26 sep 2021

  vanaf233
 • Hotel GHT Costa Brava

  6 dagen, Logies + ontbijt

  8.2zo 03 okt 2021

  vanaf263
 • Residence Villa Romana

  6 dagen, Logies

  7.4zo 26 sep 2021

  vanaf229
 • Hotel GHT Sa Riera

  6 dagen, Logies + ontbijt

  8.0zo 03 okt 2021

  vanaf252
 • Hotel Tossa Beach

  6 dagen, All inclusive

  7.3zo 03 okt 2021

  vanaf303