• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Het hele jaar door rond de 30 graden

Levendige vakantie aan het strand

Van je ligbedje door naar happy hours

Ontdek het eiland op eigen houtje

Welkom aan Mambo Beach

Ben je op zoek naar een levendige vakantiebestemmingen, houd je van hippe strandtenten en kan de avond voor jou niet lang genoeg duren? Pak het vliegtuig naar Curaçao voor een vakantie aan Mambo Beach.

Mambo Beach, alleen de naam klinkt al swingend en tropisch. Het is een van de meest levendige stranden van het eiland en doordat het enkele jaren geleden helemaal opnieuw is opgebouwd is het ook nog eens lekker hip.

Wat biedt een vakantie aan Mambo Beach?

Mambo Beach, dat officieel Seaquarium Beach heet overigens, is in de eerste plaats een strand. Ligbedjes en parasols zijn er – bij diverse strandtenten – in overvloed aanwezig voor een ontspannen dagje onder de Caribische zon.

Het biedt echter meer. Want aan de rand van het strand vind je niet alleen enkele bekende hotels, maar ook fijne restaurants, leuke boetiekjes en het alom bekende Curaçao Sea Aquarium. Overdag vind je er jonge stelletjes, families en pensionados.

Later op de dag is het vooral jonger publiek. Vanaf het einde van de middag kun je terecht bij diverse happy hours en ’s avonds stelen bekende dj’s en (Nederlandse) artiesten de show. Over Nederlandse artiesten gesproken; je kunt tijdens een vakantie aan Mambo Beach zomaar Gerard Joling tegen het lijf lopen. Hij komt hier graag.

Op ontdekkingstocht op Curaçao

Door haar centrale ligging maak je tijdens een vakantie aan Mambo Beach eenvoudig een uitstapje naar de slechts enkele kilometers verderop gelegen hoofdstad Willemstad. Spot kleurrijke grachtenpandjes in Punda, maak een tour langs alle street art in Otrabanda en dineer in de opkomende wijk Pietermaai. Ook een wandeling over de bekende Pontjesbrug – die de wijken Punda en Otrabanda aan elkaar verbindt – is een must-do!

Wie meer van het eiland wil zien tijdens een vakantie aan Mambo Beach kan een excursie boeken of een auto huren. Onze nummer 1 excursie is een dagtrip naar het paradijselijke Klein Curaçao per catamaran. Met de auto raden we je aan om te gaan strandhoppen tot aan Westpunt, een bezoek te brengen aan Nationaal Park Shete Boka en flamingo’s te spotten.

Ben je een actieve vakantieganger? Vertrek een dagje extra vroeg en beklim – nog voor het echt warm wordt – de Christoffelberg voor een geweldig uitzicht over het eiland. Een vakantie aan Mambo Beach wordt hoe dan ook veelzijdig!

Best geboekte vakanties Mambo Beach

 • Curinjo Resort

  7 dagen, Logies

  8.3wo 24 mrt 2021

  vanaf514
 • Sunscape Curacao Resort, Spa & Casino

  9 dagen, All inclusive

  7.8vr 04 dec 2020

  vanaf949
 • The Beach House

  7 dagen, Logies

  9.0wo 09 dec 2020

  vanaf864
 • Lions Dive & Beach Resort

  9 dagen, Logies

  8.8za 05 dec 2020

  vanaf809
 • Bon Bini Seaside Resort

  9 dagen, Logies

  9.2ma 14 dec 2020

  vanaf799
 • Kontiki Beach Resort

  9 dagen, Logies

  8.9vr 04 dec 2020

  vanaf999
 • Dolphin Suites Hotel

  9 dagen, Logies

  9.1za 05 dec 2020

  vanaf709