Last minute Marmaris

De mooiste jachthaven van het Egeïsche gebied met extreem dure schepen en plezierjachten, een negen kilometer lange boulevard met bruisende uitgaansgelegenheden en de meest luxe all inclusive resorts. De Turkse badplaats wordt niet zonder reden het Monaco van Turkije genoemd. Boek een last minute Marmaris en dompel jezelf onder in een wereld van decadentie!
Luxe én all inclusive verblijven
Zon van april t/m oktober
Ultiem strandhangen
Zeer geschikte familiebestemming

Haal alles uit een last minute in Marmaris

Zin in een luxe vakantie, maar heb je geen dikke portemonnee? Geen probleem, want een last minute naar Marmaris is er bijna voor ieder budget. Deze badplaats, die ook wel het Monaco van Turkije wordt genoemd, biedt veel betaalbare vijfsterren resorts mét all inclusive mogelijkheden. Kan jij raden waarom deze Turkse bestemming zo populair is?

Het grootste voordeel van een last minute naar Marmaris is het lekkere weer. Want wat is er nu fijner dan de Turkse zon op je bol? Van ca. april t/m oktober is de kans hierop erg groot. Bovendien heb je er talloze stranden, een idyllische haven en kun je flink met je voetjes van de vloer in de avonduren.

Strandhangen tijdens een last minute in Marmaris

Marmaris ligt aan de Lycische kust, in een prachtige groene baai met helderblauw water. Dit water nodigt uit tot een verkoelende duik. Dat is soms ook wel nodig met temperaturen die – zeker in het hoogseizoen – oplopen tot ver boven de 30 °C. Je wilt natuurlijk niet oververhit raken tijdens jouw last minute in Marmaris…

Families raden we zeker aan om een last minute vakantie naar Marmaris te boeken. De stranden zijn er relatief veilig, omdat ze langzaam aflopen in zee. Het mooiste strand is als je het ons vraagt het 10 kilometerlange Long Beach, dat helemaal tot Icmeler loopt. Hier worden diverse watersporten aangeboden. Hoe lang blijf je op een banaan zitten?

Eropuit in Marmaris

Waar Marmaris haar bijnaam ‘het Monaco van Turkije’ aan te danken heeft? Onder andere aan de gigantische jachthaven met luxe schepen en de lange boulevard waar vakantiegangers flink uitpakken tijdens het flaneren. Daarnaast kun je tijdens een last minute in Marmaris verblijven in de meest luxueuze vijfsterren resorts.

Cultuurliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen tijdens een last minute naar Marmaris. Een stranddagje is namelijk in een handomdraai in te wisselen voor een dagje cultuur snuiven. Ga vooral naar het Kasteel van Marmaris, waarvandaan je een prachtig uitzicht over de stad en de haven hebt. Ook een bezoekje aan de bazaar mag niet ontbreken. Hier scoor je meteen een leuk souvenir voor het thuisfront.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Al jaren vertrouwd!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij De Vakantiediscounter. Omboeken,...

Lees verder