Intercontinental Hotels & Resorts

Prachtige kamers, een uitmuntende service en hotels op de meest bijzondere locaties. Luxe is het sleutelwoord bij Intercontinental hotels. En dat merk je in alles! Vanaf het moment dat je een van deze hotels binnenwandelt, word je op handen gedragen door het personeel. Vind jij het belangrijk om je tijdens je vakantie op en top in de watten gelegd te voelen? Dan zijn de Intercontinental hotels dus echt dé keten voor jou!
Ruime keuze uit luxe hotels
Keuze uit diverse (verre) bestemmingen
Persoonlijke service met bijzondere details
Op elke bestemming een andere inrichting

Luxe vakanties bij InterContinental Hotels & Resorts

Wil je zeker zijn van een geslaagde vakantie? Bekijk het aanbod van InterContinental Hotels & Resorts eens. Al meer dan 75 jaar vertrouwen reizigers op de service en comfortabele faciliteiten van deze hotelketen. Hoogste tijd om het zelf te ontdekken! Maak je klaar voor een luxe vakantie op verre bestemmingen.

Laten we beginnen met een korte introductie van InterContinental Hotels & Resorts. Het is – net als o.a. Iberstar Hotel & Resorts – onderdeel van InterContinental Hotels Group. InterContinental Hotels & Resorts valt onder de luxe & lifestyle collectie en dat is precies waar deze hotels in uitblinken. Ze liggen op paradijselijke locaties en bieden topservices en voorzieningen.

Op naar het paradijs!

Stadshotels of strandresorts; bij InterContinental Hotels & Resorts vind je het allebei. Vaak met een chique uitstraling en voorzien van alle moderne gemakken die je kan wensen. Als dat geen topvakantie wordt?!

De InterContinental Hotels & Resorts in ons aanbod liggen meestal op verre bestemmingen. Droom weg bij een resort op Bali of trek baantjes op het dakterras van een hotel in Dubai. Altijd al midden in een tropisch regenwoud willen verblijven? Grijp snel je kans in Vietnam!

Houd je van een warm welkom? InterContinental Hotels & Resorts biedt uitstekende service en denkt aan attente details. Onder het motto ‘true hospitality’ staan de medewerkers de hele vakantie voor je klaar. Al is het maar om een vergeten toilettas of broek die gewassen moet worden. Een vraag is niet snel te veel.

Eindeloos veel voorzieningen

InterContinental Hotels & Resorts hebben meestal vier of vijf sterren. Dat betekent dat je een hoge standaard aan faciliteiten en diensten mag verwachten. Neem een duik in het zwembad (kies jij voor een hotel met infinity zwembad?) en smul in de restaurants van internationale gerechten.

Families kunnen goed vertoeven bij InterContinental Hotels & Resorts. Een deel van de hotels biedt een miniclub, kinderbad en/of speeltuin. Als de jongste vakantiegangers zich vermaken, kan jij ook wat rustiger vakantie vieren. Een top-combi als je het ons vraagt…

Jezelf nog wat extra in de watten leggen? Kijk eens welke hotels van InterContinental Hotels & Resorts een wellnesscentrum bieden. Ga voor een massage en loop als herboren weer het strand op. Relaxter wordt het niet.

Of misschien toch wel: als je InterContinental Hotels & Resorts o.b.v. all inclusive boekt! Ontbijt, lunch en diner en geselecteerde (non)alcoholische drankjes zijn al bij de reissom inbegrepen. Even een keer niet nadenken over wat je moet koken en tobben of het binnen het (vakantie)budget past. Het enige wat jij hoeft te doen is een plekje uitzoeken in het restaurant!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Super klantvriendelijk

Website is heel gebruikersvriendelijk en toch wordt je een dag...

Lees verder