• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

InterContinental Abu Dhabi *****

Verenigde Arabische Emiraten - Abu Dhabi - Abu Dhabi

Vergelijk de laagste prijzen:

reisduur

  Uw vakantie
  Foto van de accommodatie

  Jouw vakantie wordt gecontroleerd

  i606p.p.
  incl. vlucht + transfer
  vertrek
  donderdag 21 april 2022
  terugkomst
  dinsdag 26 april 2022 (6 dagen)
  luchthaven
  Amsterdam (Schiphol)
  verzorging
  Logies + ontbijt

  Over deze accommodatie:

  InterContinental Abu Dhabi *****

  Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.

  Verblijf

  • Deluxe tweepersoonskamer (tweepersoonskamer, ca. 41 m²), airconditioning, minibar (tegen betaling), koffie-/theefaciliteiten, tv, telefoon, wifi, kluis. Bad/douche, toilet, haardroger. Naar keuze met zeezicht (DZM). 3 volw. • Tweepersoonskamer ook te boeken voor alleengebruik. (EZ, ECM)

  Samenvatting

  Geniet van de heerlijke strandlocatie en laat u verwennen! Een hoogtepunt is het all-inclusive dineren, maak gebruik van de mogelijkheid om te dineren in de beste specialiteitenrestaurants.

  Inrichting

  Luxe hotel in een elegant design met zwembad op de 3e verdieping. Overloopzwembad op het strand met swim-up-bar, kinderbad met waterglijbaan. Ligbedden, parasols. Uitnodigende lobby, receptie, wifi, hoofdrestaurant, diverse specialiteitenrestaurants. Restaurant Fishmarket biedt verse Thaise viscreaties direct aan het strand, restaurant Circo verleidt u met Italiaanse lekkernijen en restaurant Chamas biedt Braziliaanse specialiteiten. De Byblos Sur Mer biedt Libanees gewoon. Belgisch café, pianolounge, Bayshore-paviljoen, Aquarius-bar. Souvenirhoek, kapper. Emirati categorie: 5 sterren. 390 kamers, 19 verdiepingen, liften.

  Plaats

  Direct aan het zacht glooiende zandstrand en de eigen jachthaven van het hotel, ongeveer 2.5 km van de Abu Dhabi Corniche.

  Goed om te weten

  Houd er rekening mee dat tot nader order in alle landen corona-gerelateerde, officieel bestelde voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook prestatiebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals.B in restaurants, wellness-, zwembad- en sportgebieden, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële eisen op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de huidige ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19. Samen met onze contractpartners doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

  Maaltijden

  • All-inclusive: ontbijtbuffet, koud/warm buffet voor lunch en diner • Bij boeken van all-inclusive + kunt u kiezen voor dine-around voor het diner: vast menu in 7 geselecteerde à-la-carterestaurants (reserveren verplicht) • Alcoholvrije en lokale alcoholische drankes bij de maaltijden en van 11.00 – 23.00 uur • Halfpension: ontbijtbuffet, diner koud/warm buffet • Ontbijt: ontbijtbuffet:

  Verblijf

  • Deluxe tweepersoonskamer (tweepersoonskamer, ca. 41 m²), airconditioning, minibar (tegen betaling), koffie-/theefaciliteiten, tv, telefoon, wifi, kluis. Bad/douche, toilet, haardroger. Naar keuze met zeezicht (DZM). 3 volw. • Tweepersoonskamer te boeken voor alleengebruik (EZ, EZM)

  Samenvatting

  Geniet van de heerlijke strandligging en laat u verwennen! Een hoogtepunt is all-inclusive-dine-around, profit van de mogelijkheid om te dineren in topspecialiteitenrestaurants.

  Inrichting

  Luxehotel in een elegant design met een zwembad op de 3e verdieping. Overloopzwembad op het strand met swim-up-bar, kinderbad met waterglijbaan. Ligbedden, parasols. Uitnodigende lobby, receptie, wifi, hoofdrestaurant, verschillende specialiteitenrestaurants. Restaurant Fishmarket biedt verse Thaise viscreaties direct aan het strand, restaurant Circo verleidt u met Italiaanse lekkernijen en restaurant Chamas biedt Braziliaanse specialiteiten. Het Byblos Sur Mer biedt Libanese gerechten. Het restaurant Cho Gao Marina Walk biedt Aziatische specialiteiten. Belgisch Café, Piano Lounge, Bayshore Pavilion, Aquarius Bar. Souvenirhoek, kapper. Emirati categorie: 5 sterren, 390 kamers, 19 verdiepingen, liften.

  Plaats

  Direct aan het zacht glooiende zandstrand en de eigen jachthaven van het hotel, ongeveer 2.5 km van de Abu Dhabi Corniche.

  Goed om te weten

  Houd er rekening me dat voorlopig in alle landen corona-gerelateerde, officieel aangekondigde maatregelen van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgedeeltes, kinderopvang en vervoersdienste. De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Houd er rekening mee dat tot nader order in alle landen corona-gerelateerde, officieel bestelde voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook prestatiebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals.B in restaurants, wellness-, zwembad- en sportgebieden, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële eisen op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de huidige ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19. Samen met onze contractpartners doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

  Maaltijden

  • All-inclusive: ontbijtbuffet, koud/warm buffet voor lunch en diner • Bij boeking van all-inclusive + extra naar keuze dine-around als vast menu in 7 geselecteerde à-la-carte restaurants (reserveren verplicht) • Halfpension: ontbijtbuffet, diner koud/warm buffet • Ontbijt: ontbijtbuffet

  Verblijf

  • Deluxe tweepersoonskamer (tweepersoonskamer, ca. 41 m²), airconditioning, minibar (tegen betaling), koffie-/theezetapparaat, tv, telefoon, wifi, kluis. Bad/douche, toilet, haardroger. Naar keuze met zeezicht (DZM). 3 volw. • Tweepersoonskamer te boeken voor alleengebruik (EZ, EZM)

  Samenvatting

  Geniet van de heerlijke strandligging en laat u verwennen! Een hoogtepunt is het all-inclusive-dine-around, profiteer van de mogelijkheid om te dineren in topspecialiteitenrestaurants.

  Inrichting

  Luxe hotel in een elegant design met een zwembad op de 3e verdieping. Overloopzwembad op het strand met swim-up-bar, kinderbad met waterglijbaan. Ligbedden, parasols. Uitnodigende lobby, receptie, wifi, hoofdrestaurant, verschillende specialiteitenrestaurants. Restaurant Fishmarket biedt verse Thaise viscreaties direct aan het strand, restaurant Circo verleidt u met Italiaanse lekkernijen en restaurant Chamas biedt Braziliaanse specialiteiten. Byblos Sur Mer biedt Libanees gewoon. Belgisch Café, Piano Lounge, Bayshore Pavilion, Aquarius Bar. Souvenirhoek, kapper. Emirati categorie: 5 sterren, 390 kamers, 19 verdiepingen, liften.

  Plaats

  Direct aan het zacht glooiende zandstrand en de hoteleigen jachthaven, ca. 2,5 km van de Abu Dhabi Corniche.

  Goed om te weten

  Houd er rekening me dat voorlopig in alle landen Corona-gerelateerde, officieel aangekondigde voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgedeeltes, kinderopvang en vervoersdienste. De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Houd er rekening mee dat tot nader order in alle landen corona-gerelateerde, officieel bestelde voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook prestatiebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals.B in restaurants, wellness-, zwembad- en sportgebieden, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële eisen op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de huidige ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19. Samen met onze contractpartners doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

  Maaltijden

  • All-inclusive: ontbijtbuffet, koud/warm buffet voor lunch en diner • Bij boeking van all-inclusive+ kunt u ook kiezen voor dine-around met een vast menu in 7 geselecteerde à-la-carterestaurants (reserveren verplicht) • Alcoholvrije en lokale alcoholische drankjes bij de maaltijden en van 11.00 – 23.00 uur • Halfpension: ontbijtbuffet, diner koud/warm buffet • Ontbijt: ontbijtbuffet • Halfpension en logies/ontbijt te boeken, all-inclusive/all-inclusive+ op aanvraag

  Originele tekst:

  Verblijf

  • Deluxe tweepersoonskamer (DZ, ca. 41 m²), airconditioning, minibar (tegen betaling), koffie-/theefaciliteiten, tv, telefoon, wifi, kluis. Bad/douche, toilet, föhn. Naar keuze met zeezicht (DZM). Max. 3 volw. • Tweepersoonskamer ook te boeken voor alleengebruik. (EZ, EZM)

  Samenvatting

  Geniet van de heerlijke strandlocatie en laat u verwennen! Een hoogtepunt is het all-inclusive dineren, maak gebruik van de mogelijkheid om te dineren in de beste specialiteitenrestaurants.

  Inrichting

  Luxe hotel in een elegant design met zwembad op de 3e verdieping. Overloopzwembad op het strand met swim-up-bar, kinderbad met waterglijbaan. Ligbedden, parasols. Uitnodigende lobby, receptie, wifi, hoofdrestaurant, diverse specialiteitenrestaurants. Restaurant Fishmarket biedt verse Thaise viscreaties direct aan het strand, restaurant Circo verleidt u met Italiaanse lekkernijen en restaurant Chamas biedt Braziliaanse specialiteiten. The Byblos Sur Mer biedt Libanese gerechten. Belgisch café, pianolounge, Bayshore-paviljoen, Aquarius-bar. Souvenirwinkel, kapper. Emiratische categorie: 5 sterren. 390 kamers, 19 verdiepingen, liften.

  Plaats

  Direct aan het zacht glooiende zandstrand en de eigen jachthaven van het hotel, ca. 2,5 km van de Abu Dhabi Corniche.

  Goed om te weten

  Bitte beachten Sie, dass bis auf weiteres in allen Ländern Corona-bedingte, behördlich angeordnete Auflagen den Urlaub beeinflussen können. Hierzu gehören auch Leistungseinschränkungen in den Hoteleinrichtungen wie z.B. in Restaurants, Wellness-,Pool- und Sportbereichen, bei der Kinderbetreuung und bei Transportleistungen. Die behördlichen Auflagen können ggf. kurzfristig, je nach aktueller Entwicklung, angepasst werden. Dies ist als Folge der weltweiten Umstände durch COVID-19 leider nicht zu verhindern. Gemeinsam mit unseren Vertragspartnern tun wir alles dafür, damit Ihr Aufenthalt so angenehm wie möglich verläuft.

  Maaltijden

  • All-inclusive: ontbijtbuffet, koud/warm buffet voor lunch en diner • Bij boeken van all-inclusive + kunt u kiezen voor dine-around voor het diner: vast menu in 7 geselecteerde à-la-carterestaurants (reserveren verplicht) • Alcoholvrije en lokale alcoholische drankes bij de maaltijden en van 11.00 – 23.00 uur • Halfpension: ontbijtbuffet, diner koud/warm buffet • Ontbijt: ontbijtbuffet

  Verblijf

  • Deluxe tweepersoonskamer (DZ, ca. 41 m²), airconditioning, minibar (tegen betaling), koffie-/theefaciliteiten, tv, telefoon, wifi, kluis. Bad/douche, toilet, föhn. Naar keuze met zeezicht (DZM). Max. 3 volw. • Tweepersoonskamer te boeken voor alleengebruik (EZ, EZM)

  Samenvatting

  Geniet van de heerlijke strandligging en laat u verwennen! Een hoogtepunt is all-inclusive-dine-around, profiteer van de mogelijkheid om te dineren in topspecialiteitenrestaurants.

  Inrichting

  Luxehotel in een elegant design met een zwembad op de 3e verdieping. Overloopzwembad op het strand met swim-up-bar, kinderbad met waterglijbaan. Ligbedden, parasols. Uitnodigende lobby, receptie, wifi, hoofdrestaurant, verschillende specialiteitenrestaurants. Restaurant Fishmarket biedt verse Thaise viscreaties direct aan het strand, restaurant Circo verleidt u met Italiaanse lekkernijen en restaurant Chamas biedt Braziliaanse specialiteiten. Het Byblos Sur Mer biedt Libanese gerechten. Het restaurant Cho Gao Marina Walk biedt Aziatische specialiteiten. Belgian Café, Piano Lounge, Bayshore Pavilion, Aquarius Bar. Souvenirwinkel, kapper. Emiratische categorie: 5 sterren, 390 kamers, 19 verdiepingen, liften.

  Plaats

  Direct aan het zacht glooiende zandstrand en de eigen jachthaven van het hotel, ca. 2,5 km van de Abu Dhabi Corniche.

  Goed om te weten

  Houd er rekening mee dat voorlopig in alle landen corona-gerelateerde, officieel aangekondigde maatregelen van invloed kunnen zijn op de vakantie.Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgedeeltes, kinderopvang en vervoersdiensten.De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bitte beachten Sie, dass bis auf weiteres in allen Ländern Corona-bedingte, behördlich angeordnete Auflagen den Urlaub beeinflussen können. Hierzu gehören auch Leistungseinschränkungen in den Hoteleinrichtungen wie z.B. in Restaurants, Wellness-,Pool- und Sportbereichen, bei der Kinderbetreuung und bei Transportleistungen. Die behördlichen Auflagen können ggf. kurzfristig, je nach aktueller Entwicklung, angepasst werden. Dies ist als Folge der weltweiten Umstände durch COVID-19 leider nicht zu verhindern. Gemeinsam mit unseren Vertragspartnern tun wir alles dafür, damit Ihr Aufenthalt so angenehm wie möglich verläuft.

  Maaltijden

  • All-inclusive: ontbijtbuffet, koud/warm buffet voor lunch en diner • Bij boeking van all-inclusive + extra naar keuze dine-around als vast menu in 7 geselecteerde à-la-carterestaurants (reserveren verplicht) • Halfpension: ontbijtbuffet, diner koud/warm buffet • Ontbijt: ontbijtbuffet

  Verblijf

  • Deluxe tweepersoonskamer (DZ, ca. 41 m²), airconditioning, minibar (tegen betaling), koffie-/theezetapparaat, tv, telefoon, wifi, kluis. Bad/douche, toilet, föhn. Naar keuze met zeezicht (DZM). Max. 3 volw. • Tweepersoonskamer te boeken voor alleengebruik (EZ, EZM)

  Samenvatting

  Geniet van de heerlijke strandligging en laat u verwennen! Een hoogtepunt is het all-inclusive-dine-around, profiteer van de mogelijkheid om te dineren in topspecialiteitenrestaurants.

  Inrichting

  Luxe hotel in een elegant design met een zwembad op de 3e verdieping. Overloopzwembad op het strand met swim-up-bar, kinderbad met waterglijbaan. Ligbedden, parasols. Uitnodigende lobby, receptie, wifi, hoofdrestaurant, verschillende specialiteitenrestaurants. Restaurant Fishmarket biedt verse Thaise viscreaties direct aan het strand, restaurant Circo verleidt u met Italiaanse lekkernijen en restaurant Chamas biedt Braziliaanse specialiteiten. Byblos Sur Mer biedt Libanese gerechten. Belgian Café, Piano Lounge, Bayshore Pavilion, Aquarius Bar. Souvenirwinkel, kapper. Emiratische categorie: 5 sterren, 390 kamers, 19 verdiepingen, liften.

  Plaats

  Direct aan het zacht glooiende zandstrand en de hoteleigen jachthaven, ca. 2,5 km van de Abu Dhabi Corniche.

  Goed om te weten

  Houd er rekening mee dat voorlopig in alle landen Corona-gerelateerde, officieel aangekondigde voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie.Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgedeeltes, kinderopvang en vervoersdiensten.De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bitte beachten Sie, dass bis auf weiteres in allen Ländern Corona-bedingte, behördlich angeordnete Auflagen den Urlaub beeinflussen können. Hierzu gehören auch Leistungseinschränkungen in den Hoteleinrichtungen wie z.B. in Restaurants, Wellness-,Pool- und Sportbereichen, bei der Kinderbetreuung und bei Transportleistungen. Die behördlichen Auflagen können ggf. kurzfristig, je nach aktueller Entwicklung, angepasst werden. Dies ist als Folge der weltweiten Umstände durch COVID-19 leider nicht zu verhindern. Gemeinsam mit unseren Vertragspartnern tun wir alles dafür, damit Ihr Aufenthalt so angenehm wie möglich verläuft.

  Maaltijden

  • All-inclusive: ontbijtbuffet, koud/warm buffet voor lunch en diner • Bij boeking van all-inclusive+ kunt u ook kiezen voor dine-around met een vast menu in 7 geselecteerde à-la-carterestaurants (reserveren verplicht) • Alcoholvrije en lokale alcoholische drankjes bij de maaltijden en van 11.00 – 23.00 uur • Halfpension: ontbijtbuffet, diner koud/warm buffet • Ontbijt: ontbijtbuffet • Halfpension en logies/ontbijt te boeken, all-inclusive/all-inclusive+ op aanvraag

  De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou geselecteerde reis.

  Faciliteiten

  Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

  Omgeving

  Klantbeoordelingeni


  9.2 Fantastisch
  uit 3.568 beoordelingen
  ligging
  9.4
  service
  9.5
  eten
  8.6
  kamers
  7.8
  Netheid
  7.9
  ontbijt
  9.2