Camping Duitsland

Op zoek naar een veelzijdige campingvakantie en geen zin in een te lange reistijd? Onze oosterburen bieden genoeg mogelijkheden voor kampeerliefhebbers. Boek een camping in Duitsland en ervaar de vele kanten van het mooie land. Maak uitstapjes naar de leukste pretparken (o.a. Phantasialand en Movie Park), ga wandelen of fietsen in een van de vele natuurgebieden of langs de Rijn en bezoek sprookjeskastelen en historische dorpjes.
Veelzijdig vakantieland om de hoek
Ontdek de prachtige natuur
Maak leuke uitstapjes
Genoeg te zien, doen & beleven

Op zoek naar een camping in Duitsland?

Heb jij geen zin om lang in de auto te zitten, maar wil jij je wel in een compleet andere omgeving begeven tijdens jouw vakantie? Kies dan voor een camping in Duitsland. Bij onze oosterburen is de natuur prachtig groen en bergachtig én er is genoeg te zien, doen en beleven. Ook met kinderen!

Duitsland is het grootste land van Europa en heeft daarom genoeg te bieden voor een veelzijdige vakantie. Voor kampeerliefhebbers is de keuze aan campings in Duitsland enorm. Wij bieden vooral campings aan net over de grens, waardoor je nooit lang in de auto hoeft te zitten. Wel zo fijn als je de kinderen meeneemt op vakantie!

Familievakantie in Duitsland

De kinderen meenemen naar een camping in Duitsland is een uitstekend idee. Ten eerste blijft het vakantiebudget binnen de perken, omdat jullie niet met het vliegtuig hoeven te reizen. Daarnaast kunnen kinderen de hele dag door met leeftijdsgenootjes buiten spelen. Daar heb jij geen omkijken naar de hele vakantie!

Ondertussen kun jij heerlijk genieten van het zonnetje – dat hopelijk schijnt – met een goed boek erbij. Het grote voordeel van vakantie vieren op een camping in Duitsland is dan ook dat je lekker veel buiten bent in de schitterende natuur. Die natuur vraagt er trouwens om ontdekt te worden.

Ga eropuit!

Tijdens een vakantie op een camping in Duitsland zijn er volop leuke activiteiten en uitjes te bedenken voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld leuke authentieke Duitse dorpjes en steden in de omgeving. Dwaal door de straatjes en sluit jullie bezoekje af met een flinke schnitzel.

Fiets- of wandelliefhebbers komen ook aan hun trekken tijdens een vakantie op een camping in Duitsland. De fietspaden zijn er over het algemeen goed. Maar let op; lang niet overal zijn de Duitsers gewend fietsers tegen te komen. Wandelen doe je juist buiten de gebaande paden in de bossen.

Met kinderen op vakantie? Ga dan voor een avontuurlijker uitje, bijvoorbeeld in een klim- of pretpark. De vele rivieren in Duitsland nodigen uit tot een flinke kanotocht en als jouw kinderen al iets ouder zijn kun je prima gaan mountainbiken.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Perfect

Duidelijke informatie, zeer goede ervaring de laatste jaren en makelijke...

Lees verder