All inclusive Duitsland

De meeste mensen denken bij een all inclusive vakantie niet aan onze oostenburen. Toch biedt Duitsland deze mogelijkheid wel degelijk! Een all inclusive Duitsland zorgt ervoor dat je de veelzijdigheid van dit land goed kan ontdekken zonder je ergens druk om te maken. Je verblijft in goed verzorgde hotels – inclusief alle maaltijden – en je hebt alle tijd om de dorpjes, de natuur of de cultuur te ontdekken. Extra fijn: de korte reistijd!
Onbeperkt genieten van de lekkere maaltijden
Verblijf net over de grens in Nedersaksen
Snuif de frisse berglucht op in Beieren
Bijzondere all inclusive in Duitsland; Wunderland Kalkar

Haal alles uit een all inclusive in Duitsland

Bij een all inclusive vakantie denk je misschien al snel aan grote resorts in Turkije, Egypte of Spanje. Maar ook dichterbij huis is het mogelijk om te kiezen voor all inclusive vakantie. In Duitsland bijvoorbeeld. Bij de buren is de keuze niet enorm, maar de verzorging is er meer dan prima.

All inclusive naar Duitsland betekent dat je niet al te ver van huis en in een hele andere omgeving vakantie viert. Van net over de grens, tot richting het noorden, zuiden of oosten, er is voor ieder type vakantieganger iets te vinden. Het grootste aanbod aan all inclusive vakanties in Duitsland bieden wij in de zuidelijk gelegen deelstaat Beieren.

All inclusive in Duitsland op vakantie

In het prachtige, bergachtige zuiden van Duitsland vind je de streek Beieren. Dit gebied stroomt in de winter vol met wintersporters en in de overige jaargetijden komen mensen er o.a. om te wandelen. De grootste steden in Beieren zijn Neurenberg en München. Met een bezoekje aan deze steden tijdens een all inclusive in Duitsland hoef jij je zeker niet te vervelen.

Kom jij vooral voor de frisse berglucht naar Beieren? Dan is een all inclusive in Duitsland ideaal voor jou. Wakker worden met een uitgebreid ontbijt(buffet), lunchen met uitzicht op de bergen en dineren onder het genot van een lekker drankje. En tussendoor trek jij eropuit in de prachtige natuur. Klinkt goed, toch?

Dichterbij huis verblijven

Geen zin om ver te reizen voor jouw all inclusive in Duitsland? Dan kun je ook in de deelstaat Nedersaksen verblijven, die net over de grens van Drenthe, Groningen en Overijssel ligt. Dit gebied is geschikt voor natuurliefhebbers. Je kunt er namelijk prima wandelen en fietsen. Ontdek óók de leuke dorpjes en steden in dit gebied.

Pretpark-walhalla

Duitsland staat bekend als een perfecte vakantiebestemming voor pretparkliefhebbers. Een bijzonder park in ons aanbod is Wunderland Kalkar, dat vlak over de grens bij Nijmegen ligt. Dit pretpark werd gebouwd in een voormalige kerncentrale. Ook Movieland Germany is een leuke daguitstap tijdens een all inclusive in Duitsland met kinderen.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Al jaren vertrouwd!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij De Vakantiediscounter. Omboeken,...

Lees verder