All inclusive Bulgarije

Voordelig op vakantie én geen zorgen om eten en drinken? Ga voor een all inclusive vakantie in Bulgarije. Het Balkan-land biedt naast een ruime keuze aan all inclusive hotels kilometerlange stranden, bruisende badplaatsen en een flinke dosis cultuur. En betalen met de lokale munt, de Lev, is een stuk voordeliger dan met euro’s. Een extra reden om voor Bulgarije te gaan.
Betaalbaar onbeperkt eten & drinken
Optimaal genieten van het Zuid-Europese klimaat
Keuze uit gevarieerde badplaatsen en hotels
Mogelijkheden voor toffe dagjes uit

Haal alles uit een all inclusive in Bulgarije

Wil je graag onbeperkt eten & drinken tijdens jouw vakantie, maar heb je geen megabudget? Kies voor een all inclusive in Bulgarije. Naast dat dit Zuid-Europese land voordeliger is dan bijvoorbeeld Spanje & Griekenland biedt het een flinke dosis zon, gevarieerde badplaatsen en een ruime keuze aan hotels.

Bulgarije ligt in het hart van de Balkan. Het grenst aan Roemenië, Servië, Macedonië, Griekenland en Turkije en ligt ten westen van de Zwarte Zee. Hoewel dit geen echte zee is, heb je aan de oevers van dit immense binnenmeer wél tal van stranden tot jouw beschikking. Een goede combi met de temperaturen die je kunt verwachten tijdens een all inclusive vakantie in Bulgarije. In de zomer lopen deze op tot 30 °C.

Waar breng jij een all inclusive in Bulgarije door?

De bekendste vakantiebestemming onder Nederlanders is Sunny Beach, ofwel Zonnestrand. De badplaats maakt haar naam waar; je vindt er ruim 8 km aan strand. Doordat het strand langzaam afloopt in zee, komen gezinnen er graag. Meer bekend is Sunny Beach echter vanwege het bruisende uitgaansleven. Jongeren komen er dan ook graag om voordelig Happy Hour te vieren!

Een goede tweede voor een all inclusive in Bulgarije is Golden Sands, dat een stukje noordelijker ligt. Het is er net wat kleinschaliger en vooral ingespeeld op families. Nog rustiger verblijven? Kies dan voor het minder bekende Obzor.

Voor welke badplaats je ook kiest, ze zijn in Bulgarije helemaal ingespeeld op de vraag naar all inclusive vakanties. Onbeperkt eten & drinken, lokale en internationale specialiteiten én je portemonnee gesloten laten; hoe fijn?!?

Wat is er allemaal te zien in Bulgarije?

Hoe fijn het strand ook is, je vliegt toch niet naar de andere kant van Europa om alleen dit strand en jouw hotel te zien? Ga tijdens een all inclusive vakantie in Bulgarije ook zeker een of meerdere daagjes op pad. Ons favoriete uitstapje vanaf Sunny Beach is Nessebar. Dit stadje staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst en ademt één en al charme.

Andere aanraders – vanuit meerdere badplaatsen mogelijk – zijn de havenstad Varna, een jeepsafari in het binnenland (de natuur van Bulgarije is prachtig!) of een boottocht over de Zwarte Zee. In Sunny Beach vind je daarnaast ook nog eens twee waterparken. Wat denk je, zal jij je vervelen tijdens een all inclusive in Bulgarije?

Hier vier je een all inclusive vakantie in Bulgarije

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Altijd de goedkoopste prijs

Boek al vanaf het eerste moment bij vakantiediscounter en ik...

Lees verder