Vroegboeken zonder vloeken

(Vroeg)boeken zonder vloeken

Het gros van de Nederlanders raakt gefrustreerd tijdens het zoeken naar een vakantie. Herkenbaar? Lees dan snel verder, want wij maken je het in 2017 nog makkelijker om een vakantie te boeken. Jouw zomervakantie is in een handomdraai en zonder frustraties geboekt. Dag vakantiestress!

Weet je nog, een jaar of 10-15 geleden? Dan liep je na kerst het reisbureau binnen om met een tas vol brochures vol mooie plaatjes thuis te komen. Aan de keukentafel zocht je in de grauwe januarimaand (die wil je toch het liefst skippen?) naar de vakantie van jouw dromen. Om vervolgens weer terug te gaan naar het reisbureau en erachter te komen dat de door jou uitgezochte vakantie al geboekt was… Frustraties alom!

Nu boeken we massaal online; via een wirwar aan websites – wist je dat we gemiddeld 2,5 week op internet surfen, vergelijken en inlezen alvorens we gaan boeken? – kom je uit bij de vakantie die aan al je wensen voldoet. Je vult je gegevens in, doet een aanbetaling en de voorpret kan beginnen.

Als het meezit… want helaas lopen Nederlandse vakantiegangers nog wel eens tegen bottlenecks aan. Trage websites, verkeerde informatie, plaatjes die te mooi zijn om waar te zijn, verborgen kosten en fluctuerende prijzen zorgen voor veel frustraties. En daar proberen wij met liefde een einde aan te maken. Op onze gebruikersvriendelijke website heb je direct zicht op alle vakanties aangeboden door betrouwbare Nederlandse en Duitse touroperators. De beste deals heb je dan ook zo gevonden!

Waar dé VakantieDiscounter voor staat

Boeken zonder vloeken; bij ons blijft het liedje al weken hangen. En bij jou ongetwijfeld ook na het zien van onze allernieuwste (en eerste!) reclamecampagne met acteur Huub Smit (o.a. bekend van New Kids) in de hoofdrol. We zijn er enorm trots op, niet in de laatste plaats omdat het je precies vertelt waar wij voor staan als online reisbureau; een vakantie boeken moet leuk zijn!

Maak nú gebruik van vroegboek voordeel

Wist je trouwens dat nu hét moment is om jouw mei- of zomervakantie te boeken? Alle grote Nederlandse en Duitse aanbieders waar we mee samenwerken (denk hierbij aan o.a. Tui, Neckermann, De Jong Intra, AllTours, Der Tours en Corendon) bieden nu mooie vroegboekkortingen.

Boek je bij ons dan profiteer je uiteraard van dezelfde vroegboekkortingen. Sterker nog; om het gemakkelijk te maken, zijn deze direct in de prijs verrekend. Extra voordeel: wij rekenen geen boekingskosten. Een win-win-situatie!

Wanneer vroegboeken voor jou interessant is?

  1. Als je gebonden bent aan de schoolvakanties
  2. Als je een lang wensenlijstje hebt en precies weet wat je wilt
  3. Als je met een groot reisgezelschap op vakantie gaat
  4. Als je graag nog even wilt sparen voor je volledig hoeft te betalen
  5. Als je graag lang geniet van vakantievoorpret

Meer weten over de voordelen van vroegboeken? Lees ons artikel met alle voordelen op een rij en laat je overtuigen. Om vervolgens direct een van onze geweldige vakanties te boeken. Uiteraard zonder vloeken!

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *