Family fun! De populairste familiehotels van dit moment

Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook… Hoe cliché ook, het klopt echt! Want terwijl het jonge grut zich vermaakt bij de miniclub of in het kinderbad heb jij eindelijk de rust om dat goede boek te lezen aan de rand van het zwembad.

Tijd om de populairste familiehotels van dit moment op een rij te zetten. Want in deze tophotels ga je zonder meer een geslaagde familievakantie tegemoet!

De populairste hotels in Turkije

Populaire familiehotels, Pine Bay Holiday ResortIn Turkije barst het van de familievriendelijke hotels. Een kinderbad, miniclub en soms zelf een heus waterpark behoren vaker dan eens tot de faciliteiten. Bovendien kun je – wel zo makkelijk – meestal o.b.v. all inclusive boeken.

  • Pine Bay Holiday Resort is een waar paradijs voor kinderen. Dit hotel ligt in een prachtige baai nabij Kusadasi en beschikt over een waterpark met meerdere glijbanen. Dankzij een miniclub en gamesroom heb je helemaal geen omkijken meer naar de kids. En jij? Boek lekker een massage bij het wellnesscentrum of lees een tijdschrift aan het zwembad.
  • Een onvergetelijke familievakantie in Turkije beleef je in Long Beach Alanya nabij Alanya. Helemaal als je kiest voor een swim-up kamer. Vanaf het terras van deze kamers heb je direct toegang tot het zwembad. Bovendien beschikt het hotel over een heus waterpark met talloze glijbanen. Blije kinderkoppies gegarandeerd!
  • Op ca. 3 km van Marmaris vind je Green Nature Resort & Spa. Dit populaire familiehotel biedt volop verkoeling in de vorm van twee zwembaden, twee kinderbaden en vier glijbanen. Dankzij het animatieteam, meerdere restaurants en diverse sportfaciliteiten heeft jong & oud een fijne tijd.

Family fun in Spanje

Populaire familiehotels, Lopesan Baobab ResortSpanje is al jarenlang onze populairste bestemming en ook onder families gooit het land hoge ogen. Dat is niet zo gek, want in Spanje kun je rekenen op veelzijdigheid ten top. Kies bijvoorbeeld voor een vakantie op de Canarische Eilanden, ga naar de kindvriendelijke Balearen, spendeer jouw dagen aan de Spaanse Costa’s of bezoek een van de prachtige steden. De keuze is reuze!

  • Blue Sea Gran Playa Aparthotel ligt in een kleine, maar gezellige badplaats op Mallorca. Het strand is binnen handbereik, net als diverse winkels en restaurants. Willen jullie liever in het hotel blijven? Dan is het zwembad de nieuwe favoriete plek van jouw kroost. Dankzij het animatieteam is vervelen geen optie. Oh, en hadden we al gezegd dat je o.b.v. all inclusive kunt verblijven?
  • Fuerteventura is het eiland van de eeuwige lente. Het hele jaar door kun je er rekenen op aangename temperaturen; wel zo fijn als je met kinderen reist. Een verblijf in Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura Origo Mare staat garant voor een veelzijdige vakantie. Dankzij tal van zwembaden (met glijbanen), miniclubs voor alle leeftijden en sportfaciliteiten als minigolf en volleybal heb je geen omkijken naar de kinderen.
  • Heb je altijd al eens willen overnachten in een luxe vijfsterren hotel met Afrikaans thema? In Lopesan Baobab Resort is de stijl van dit continent tot in de kleinste details doorgevoerd. En dat niet alleen; er is volop aan de jongste vakantiegangers gedacht. Acht zwembaden, een kinderbad met glijbanen en watertoestellen, een miniclub én een oppasservice; niet verrassend dat dit hotel op Gran Canaria al jarenlang een van onze populairste familiehotels is.

Populaire familiehotels in Egypte

Populaire familiehotels, Sindbad ClubHet is genieten geblazen in Egypte voor jong & oud. Dankzij het gunstige klimaat (het hele jaar door) en de groot opgezette resorts kom je hier niets te kort. Om het je helemaal gemakkelijk te maken kun je vaak o.b.v. all inclusive verblijven. De populairste familiehotels liggen – niet zo gek – in de populairste badplaats van het land; Hurghada.

  • Met dank aan de drie resorts die Sindbad Club vormt heb je aan faciliteiten geen gebrek. Waar je ook verblijft in dit hotel, je mag van alle faciliteiten van de zusterhotels gebruikmaken. En dat zijn er nogal wat; een waterpark met zwembaden en glijbanen, speeltuin, miniclub en animatieprogramma. Ouders kunnen gebruikmaken van het wellnesscentrum en relaxen bij het zwembad. Welkom vakantiegevoel!
  • Ook in Ali Baba Palace is waterpret gegarandeerd! Je hebt geen omkijken naar de kids dankzij het gigantische waterpark met zwembaden, glijbanen en waterspeeltoestellen. Het animatieteam zorgt daarnaast voor voldoende vermaak in de vorm van sport, shows en live muziek. Ondertussen werk jij aan je kleurtje op het zonneterras of op het strand dat voor de deur ligt.
  • Het is niet zo gek dat Titanic Palace Hotel in onze lijst met populaire familiehotels staat. Dit gigantische complex biedt kamers met direct toegang tot een van de vele zwembaden. Bang om je te vervelen hoef je niet te zijn. Je kunt o.a. van een van de glijbanen roetsjen, op het strand chillen, baantjes trekken in het zwembad, een potje bowlen en je buikje rond eten dankzij de all inclusive-formule!

Go Griekenland

Populaire familiehotelsGriekenland – en dan met name de Griekse eilanden – zijn al jarenlang een populaire bestemming onder families. Niet zo gek ook, want je combineert er zon, zee en strand met een flinke sprong in de geschiedenis. Zo is een vakantie niet alleen leuk, maar ook leerzaam!

  • Onbezorgd – en naar wens – all inclusive genieten op Kos? Bij Labranda Marine Aquapark Resort verveelt niemand zich. Je kunt rekenen op meerdere zwembaden, sportfaciliteiten en een wellnesscentrum. Echte waterratten kunnen zich uitleven op de verschillende waterattracties bij het zwembad, waaronder een golfslagbad, waterspeeltoestellen en glijbanen.
  • Hotel Royal & Imperial Belvedere op Kreta bestaat feitelijk uit twee hotels en beschikt daardoor over alles wat jij nodig hebt voor een geslaagde familievakantie. Je kunt er o.a. boogschieten, volleyballen en tafeltennissen én – voor de nodige ontspanning – gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten. Kinderen vermaken zich daarnaast in het kinderbad en spelen met leeftijdsgenootjes bij de miniclub.
  • Op Rhodos vind je het kindvriendelijke Sun Beach Resort. Dit complex biedt comfortabele kamers en appartementen die van alle gemakken zijn voorzien en een zwembad mét glijbanen. Voor een op-en-top relaxte vakantie boek je o.b.v. all inclusive en dankzij de ligging direct aan zee zijn strandliefhebbers hier aan het juiste adres.

Nog meer populaire familiehotels

Populaire familiehotels, Appartementen Vranjica BelvedereOok buiten Spanje, Turkije, Egypte en Griekenland zijn fijne familiehotels te vinden. Wij selecteerden deze vijf voor je!

  • Een familievakantie naar Kroatië is wat ons betreft altijd een goed idee. Helemaal als je verblijft in Amadria Park Camping Trogir. Het complex ligt direct aan zee en biedt comfortabele appartementen en stacaravans.
  • In Portugal is Alfagar Village al jarenlang een van onze populairste familieaccommodaties. Chill bij een van de zwembaden terwijl de kleintjes zich uitstekend vermaken in het kinderbad of de speeltuin.
  • Tunesië is misschien niet de eerste plek die je bedenkt voor een familievakantie, maar – geloof ons – je vindt er tal van prachtige hotels. Marhaba Salem Resort is er hier één van. Dankzij meerdere glijbanen, entertainment en een ligging aan het strand heb je geen omkijken naar de kids.
  • Heb je graag de keuze of je met het vliegtuig of met de auto op vakantie gaat. In het geval van The Garda Village aan het Italiaanse Gardameer kun je op beide manieren afreizen. Dit ruim opgezette vakantiepark beschikt o.a. over een privéstrand en twee zwembaden.
  • Zin in een op-en-top tropische vakantie met het hele gezin? Morena Resort
    op Curaçao is een uitstekende keuze. De luxe én ruime appartementen en villa’s zijn van alle gemakken voorzien en het (kinder)zwembad is de perfecte plek voor een verkoelende duik.

In welk van deze populaire familiehotels wil jij vakantie vieren? Wil je een ruimere keuze? Check het volledige aanbod kindvriendelijke vakanties.

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *