Iberostar hotels Costa del Sol

Luxe genieten! De mooiste Iberostar hotels aan de Costa del Sol

De Spaanse zon op je bolletje, een bruisende badplaats binnen handbereik, tapas bij de vleet én een luxe hotel. Zijn dit de ingrediënten voor een topvakantie voor jou? Boek snel een verblijf in een van de Iberostar hotels aan de Costa del Sol!

De Spaanse Costa’s zijn sinds jaar en dag populair onder de Nederlandse vakantiegangers. De Costa del Sol in het bijzonder. Je kunt er rekenen op 325 dagen met zon per jaar en badplaatsen als Torremolinos en Fuengirola bieden mooie stranden. Er is veel cultuur te snuiven en met dank aan de luxe hotels is ontspannen hier geen straf.

Als je ergens kunt rekenen op veel luxe, dan is het bij de Iberostar hotels. Bij deze hotels ben je gegarandeerd van een zonnige ligging, culinaire hoogstandjes en een goede service. Tijd om de mooiste Iberostar hotels aan de Costa del Sol op een rij te zetten.

Iberostar Costa del Sol

Iberostar Hotels Costa del Sol - Iberostar Costa del SolMet een ligging direct aan het prachtige strand El Saladillo en faciliteiten als een kinderwaterpark met glijbanen, een mini- en maxiclub en speeltuin is Iberostar Costa del Sol een topper bij families.

Maar die ligging nabij het strand en de kinderfaciliteiten zijn niet het enige pluspunt. Waar je nog meer op kan rekenen? O.a. een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud, een buiten- en binnenbad, wellnessfaciliteiten en gratis WiFi.

Ook fijn: in de zomer kan je haast met je voeten in het zand eten bij het strandrestaurant van Iberostar Costa del Sol eten. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te genieten. In dat geval zijn buffetmaaltijden, snacks en geselecteerde (non)alcoholische drankjes al bij de prijs inbegrepen.

Iberostar Selection Marbella Coral Beach

Iberostar hotels Costa del Sol: Iberostar Selection Marbella Coral BeachBen je niet op zoek naar een familievakantie, maar juist een rustige vakantie? Iberostar Selection Marbella Coral Beach – dat begin dit jaar geheel gerenoveerd is – hanteert een adults only formule. No kids allowed!

Geen kindergelach en bommetjes betekent dat je optimaal kunt genieten aan het zwembad van het luxe hotel. Ligbedden, parasols en handdoeken zijn al voor je geregeld. Als dat nog geen ontspanning genoeg is, staat er ook nog een wellnesscentrum tot je beschikking.

Culinair genieten kan in het buffetrestaurant. De koks maken er d.m.v. showcooking een feestje van. Als extra beschikt Iberostar Marbella Coral Beach over een à la carte beachclub aan het strand. Gevarieerdheid staat voorop!

De ligging van het hotel is trouwens ook perfect; het ligt direct aan het strand en via dit strand loop je in ca. een kwartier naar de levendige jachthaven Puerto Banús, in het nieuwe deel van Marbella. Luxe strandtenten, chique restaurants en mooie winkels wachten hier op je.

Iberostar Malaga Playa

Iberostar Hotels Costa del Sol: Iberostar Malaga PlayaJe vindt in de Costa del Sol heel wat Moorse invloeden terug. En om de omgeving écht te beleven, is deze sfeer doorgetrokken bij Iberostar Malaga Playa. Het geheel vormt een sfeervol plaatje!

Je kunt er daarnaast rekenen op een ligging pal aan het strand, comfortabele kamers en appartementen, een riant zwembad en fijn wellnesscentrum. Voor kinderen beschikt het hotel over o.a. een apart kinderbad met glijbaan, speeltuin en mini- en maxiclub. Jong en oud vermaakt zich hier prima!

Extra fijn: tijdens een vakantie in Iberostar Malaga Playa kan je stad en cultuur eenvoudig met elkaar combineren. Want – zoals de naam al doet vermoeden – ligt dit hotel in de omgeving van Málaga. Je bent er in ca. 45 minuten rijden met een huurauto, er zijn daarnaast mogelijkheden per openbaar vervoer. De Spaanse stad kent een historisch stadscentrum met tal van bezienswaardigheden.

Weet jij al voor welk Iberostar hotel aan de Costa del Sol jij gaat?

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *