Mooiste boutique hotels Mykonos

In stijl! De mooiste boutique hotels op Mykonos

Mykonos is het nieuwe Ibiza, maar dan in het klein. Charmante straatjes in Mykonos-Stad, een bruisend uitgaansleven, een hoge dosis luxe en de mooiste boutique hotels. Geef ons maar een enkeltje naar het Griekse eiland!

Mykonos is onderdeel van de Griekse archipel de Cycladen, waar ook de eilanden Naxos, Paros en Santorini bij horen. Het is slechts 86 km², maar vervelen zal je je er geen moment.

Het eiland herbergt prachtige stranden, een bruisend en een tikje extravagant nachtleven in Mykonos-Stad (waar je ook aan het goede adres bent voor een dosis glamour), luxe jachthavens waar jachten en vissersbootjes in schril contrast staan, traditionele windmolens en helderwitte huisjes.

Genieten in de mooiste boutique hotels op Mykonos

Te midden van al dit moois, op nog geen vier uur vliegen van Amsterdam, vind je de mooiste kleinschalige boutique hotels waar je kunt genieten van dat typisch Griekse gevoel. Ga je mee naar de door ons geselecteerde hotels op Mykonos?

Kensho Boutique Hotel & Villas

Boutique Hotels Mykonos: Kensho Boutique Hotel & VillasToegegeven, verblijven in Kensho Boutique Hotel & Villas is niet voor elke portemonnee weggegeven, maar het is meer dan de moeite waard!

Je hebt de beschikking over een riante kamer of suite met (naar keuze) een privézwembad of jacuzzi op het terras of balkon. Fine dining staat voorop in het restaurant, waar Griekse en mediterrane specialiteiten in een modern jasje worden gestoken. Hiervoor worden vooral lokale ingrediënten en verse producten gebruikt door de chef.

Je komt volledig tot rust tijdens je vakantie, want het hotel ligt in de prachtige en rustige Ornos baai. Ornos Beach ligt op slechts 5 minuten lopen. Sunsnacken kan op de mooiste stranden van Mykonos – Paraga Beach, Paradise Beach en Super Paradise Beach – die allen op ca. 5 km liggen.

Myconian Ambassador – Relais & Chateaux

Boutique Hotels Mykonos: Myconian AmbassadorGriekenland in optima forma, dat is Myconian Ambassador – Relais & Chateaux. Dit boutique hotel op Mykonos met slechts 70 kamers ligt in het zuidwesten van het eiland. Het kijkt uit over een van de mooiste stranden, Platys Gialos, en ligt op nog geen 4 km van Mykonos-Stad.

Wat het hotel je als gast biedt? Een hooggewaardeerd restaurant waar je kennis kunt maken met lokale specialiteiten en mediterrane gerechten, een uitgebreid wellnesscentrum, 24-uurs service van het gastvrije personeel en een zoutwaterzwembad.

Extra luxe verblijven? Kies niet voor zomaar een kamer, maar boek de suites met privézwembad. Er zijn ook kamers met jacuzzi te boeken of met zeezicht. Aan jou de keuze!

Archipelagos Hotel

Boutique hotels Mykonos: ArchipelagosOp zoek naar een kleinschalig, maar modern en luxe boutique hotel om jouw Griekse zonvakantie in door te brengen? Archipelagos Hotel voldoet aan al deze wensen!

Met het strand op een steenworp afstand, een zwembad met rondom luxe ligbedden en een klein wellnesscentrum staat niets je meer in de weg voor een ontspannen vakantie. Na een dagje zon kun je de drukte van Mykonos-Stad opzoeken óf dineren in het à la carte restaurant van het viersterren hotel. In dit restaurant staan mediterrane gerechten centraal.

De comfortabele kamers – welke zijn voorzien van o.a. een airco, tv, telefoon, kluisje, minibar, badkamer met bad of douche en toilet en een balkon of terras met uitzicht over zee – zorgen voor een fijne nachtrust. ’s Ochtends schuif je aan bij het Griekse ontbijt.

Princess of Mykonos

Boutique hotels Mykonos: Princess of MykonosDit moderne en elegante complex is geheel in Cycladische stijl gebouwd; witte huisjes en blauwe kozijnen bepalen het uiterlijk. Het is het ideale adres voor een rustige en romantische vakantie onder de Griekse zon.

Wat je kunt verwachten tijdens een verblijf in Mykonos Princess Hotel? Een persoonlijke service (het receptiepersoneel is 24 uur per dag beschikbaar), het strand op slechts een paar stappen afstand, een zwembad met luxe ligbedden voor twee en een restaurant met uitzicht op zee.

Overnachten doe je in een van de 40 kamers of suites, die zijn voorzien van alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf. En ook deze zijn geheel in Cycladische stijl!

Op zoek naar meer boutique hotels op Mykonos? Bekijk ons volledige aanbod op het Griekse eiland.

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *