Instant happiness! Van deze hotels worden wij héééél blij

Ben jij toe aan een flinke dosis happiness? Die krijg je gegarandeerd als je onze selectie van echte blij-maak-hotels ziet! De ene is nog mooier en idyllischer dan de andere. Daarnaast zit er voor elk budget wat wils bij. Zo komt jouw droomvakantie binnen handbereik… Maar geloof ons; ook van alleen naar de plaatjes van deze mooie hotels kijken word je vrolijk.

De mooiste stadshotels om blij van te worden

Mooie hotels: Riad Barroko, MarrakechEen stedentrip is altijd een goed idee! Deze maak je extra comfortabel door te verblijven in een van deze chille stadshotels. Zo hebben deze mooie hotels niet alleen een uitstekende ligging, maar ook nog andere luxe extra’s. Bovendien zijn ze stuk voor stuk héél Instagram-waardig!

Staat een stedentrip naar Marrakech ook zo hoog op jouw bucketlist? Bij ons in ieder geval wel! En als we dan naar de stad van 1.001 nacht gaan, willen we ook in dezelfde sprookjesachtige sfeer verblijven. Dat kan in het kleinschalige en sfeervolle Riad Barroko. Na een dag door de stad slenteren kun jij bijkomen in het zwembad in de binnentuin of op het dakterras met ligbedden, parasols én een prachtig uitzicht over de stad en het Atlasgebergte.

Wakker worden met uitzicht op de skyline van New York! Als je daar niet blij van wordt… Het kan als je verblijft in het luxe Lotte New York Palace. Dankzij de centrale ligging in Midtown Manhattan zijn alle bezienswaardigheden van de Big Apple binnen handbereik. Maar relaxen in het hotel is net zo fijn. Dat kan bijvoorbeeld op jouw comfortabele hotelkamer, in het wellnesscentrum of met een drankje aan de cocktailbar.

Een stedentrip naar Lissabon wordt onvergetelijk met een verblijf in H10 Duque de Loule. Dit mooie hotel – dat gevestigd is in een 18e eeuws pand met typisch Portugese blauwwitte tegeltjes – beschikt over stijlvolle kamers, een fijn restaurant en een dakterras met panoramisch uitzicht over de stad. Extra fijn; dankzij de metrohalte op loopafstand bereik je in no time alle hoogtepunten van de stad.

Instant happiness dankzij de mooiste boutique hotels

Mooie hotels: Boutique 5 Hotel & Spa, RhodosWij worden héél blij van boutique hotels. Waarom? Je verblijft er in alle rust dankzij de kleinschaligheid en het personeel heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Griekenland is de koning op het gebied van stijlvolle (lees blauwe en witte details) boutique hotels. Kijk je mee?

Over rust gesproken… In Boutique 5 Hotel & Spa op het Griekse eiland Rhodos is dat gegarandeerd! Dankzij de adults only-formule, de kleinschaligheid (ca. 50 kamer) en het wellnesscentrum staat relaxen centraal. Het hotel beschikt daarnaast over een fijn zwembad, uitstekend restaurant, kamers met privézwembad en een adembenemend uitzicht over de baai van Kiotari. Hier worden we even stil van!

We worden ook blij van het stijlvolle HM Balanguera Beach op Mallorca. Dit adults only-hotel beschikt over o.a. een dakterras met schitterend uitzicht én zwembad. Dankzij de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te boeken en de ligging vlakbij het strand wordt het gegarandeerd een vakantie om nooit te vergeten.

Terug naar Griekenland voor Katikies Mykonos op het gelijknamige eiland Mykonos. Over blauw-witte details gesproken; die zie je hier zeker terug. Dankzij de luxe kamers met zeezicht (waarvan sommige met bubbel- of privézwembad) beleef jij hier een heerlijke tijd. Daarnaast kun je rekenen op alle luxe faciliteiten en services die je van een vijfsterren hotel mag verwachten.

Wauw! De mooiste hotels met privézwembad

Mooie hotels: Blue Lagoon Ocean, KosWie wordt er nu niet blij van een verfrissende duik in een zwembad? Helemaal als jij zo vanuit jouw bed dat zwembad in kan rollen? Wij in ieder geval wel! Check snel de mooiste hotels met privézwembad.

Het strand praktisch voor de deur & rust dankzij de adults only formule; een vakantie in Blue Lagoon Ocean is echte verwennerij! Het hotel op het Griekse eiland Kos beschikt over stijlvolle en modern ingerichte kamers, waarvan sommige met toegang tot een gedeeld zwembad, een jacuzzi óf – voor ultieme luxe – een privézwembad. Daarnaast biedt het hotel een wellnesscentrum, diverse sportfaciliteiten én de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven.

Zin in een op-en-top tropische vakantie? Dan zit je op het Indonesische eiland Bali zeker goed. Maak er een onvergetelijke vakantie van door te verblijven in Lumbini Luxury Villas & Spa. Waterpret is gegarandeerd doordat je de beschikking hebt over een luxe villa mét privézwembad en twee algemene zwembaden. Daarnaast beschikt het prachtige hotel over een luxe wellnesscentrum waar ontspannen prioriteit nummer 1 is.

Onbeperkt genieten in de mooiste all inclusive hotels

Mooie hotels: Club Marvy by Paloma, TurkijeVoor veel mensen is een vakantie in een all inclusive hotel dé ultieme vakantie. Je geniet onbeperkt van eten & drinken en je hoeft je niet druk te maken over jouw vakantiebudget. Wij zien onszelf al liggen bij het zwembad met een cocktail in onze hand. Worden we ook al blij van!

Club Marvy by Paloma in Turkije staat niet alleen garant voor een op-en-top luxe vakantie, je kunt er ook rekenen op een hoge mate van service, intimiteit, authenticiteit en bovenal lekker eten. Dankzij de vele faciliteiten, de privéstrandjes en het infinity zwembad is het genieten geblazen. Je eet je buikje vol in het buffet- of een van de vijf à la carte restaurants. De koks werken met producten van een eigen biologische boerderij; en dat proef je!

Kinderen zijn door het dolle heen als je ze meeneemt naar Steigenberger Aqua Magic in Egypte. Het luxe hotel beschikt over vijf zwembaden, meerdere kinderbaden, glijbanen, een lazy river en een speelboot. Ondertussen kun jij heerlijk relaxen in het wellnesscentrum, op het strand of bij het zwembad.

Zon, zee, strand en wuivende palmbomen; dat is jouw uitzicht tijdens een vakantie in Iberostar Selection Diar el Andalous. Dit mooie hotel in Tunesië ligt direct aan het brede zandstrand, biedt tal van entertainmentfaciliteiten voor jong en oud en beschikt over een fijn zwembad. Bovendien kun je bij het buffet zelf uitkiezen wat je lekker vindt om te eten. Extra fijn; all inclusive vakanties naar Tunesië zijn gemiddeld zo’n 30% voordeliger dan in landen als Turkije en Egypte.

Nog meer mooie hotels om blij van te worden

Mooie hotels: Jungle Beach Resort, Sri LankaVan bovengenoemde mooie hotels rijst ons happiness-level al de pan uit. Maar we hebben er nog meer voor je in de aanbieding. Welke van deze droomhotels zet jij bovenaan jouw bucketlist?

  • Een vakantie naar Sri Lanka staat heel hoog op ons wensenlijstje. En dan willen wij zeker weten overnachten in Jungle Beach Resort. Je kunt er rekenen op een goudgeel strand voor de deur, sprookjesachtige kamers, all inclusive-mogelijkheid en een fijn zwembad.
  • In Royal Hideaway Corales Beach op Tenerife kun je – dankzij de adults only-formule – in alle rust genieten van jouw welverdiende vakantie. De modern ingerichte kamers zijn een lust voor het oog!
  • Van de foto’s van Royal Palm Marrakech worden wij even sprakeloos. Verblijf in een van de fantastisch ruime en luxe suites, chill in een van de zwembaden of leef je uit op de tennisbaan. Dankzij de pendelbus sta je ook nog eens in no time in het centrum van Marrakech.
  • Een droomvakantie op Maurtitius is compleet met een verblijf in Veranda Pointe aux Biches. Met de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven, de ligging direct aan een hagelwit strand en meerdere zwembaden binnen handbereik heb je niet heel veel meer nodig, toch?
  • Een stijlvolle inrichting, adults only-formule en ligging vlakbij het strand; dat is Sunprime C-Lounge nabij de Turkse badplaats Alanya in het kort. Beleef een heerlijke zonvakantie dankzij de vele faciliteiten van het hotel.

Van welk van deze mooie hotels uit onze selectie word jij ook instant happy?

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

2 thoughts on “Instant happiness! Van deze hotels worden wij héééél blij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *