Kerstcadeaus voor reizigers

Inpakken maar! De leukste kerstcadeaus voor reizigers

De reisvibes zijn dit jaar anders dan anders; helaas zijn de mogelijkheden om op vakantie te gaan beperkt door corona. Maar dat betekent niet dat je jezelf geen flinke dosis reizen kan geven. Of een ander. Met deze kerstcadeaus voor reizigers scoor je deze feestdagen punten.

We hebben onze favoriete kerstcadeaus voor reizigers opgedeeld in meerdere categorieën; reisboeken (want dat is altijd goed), cadeaus om thuis het vakantiegevoel te krijgen, de beste accessoires voor op reis en – voor als je flink wilt uitpakken – mooie koffers. Aan jou de keuze om te kiezen uit deze geweldige reiscadeaus.

De leukste reisboeken voor onder de kerstboom

Kerstcadeaus voor reizigers: boeken

1. Niets leuker dan op verjaardagen – wanneer we die weer groter mogen vieren – smijten met weetjes over andere landen. Heb jij ook zo’n reiziger in jouw vriendenkring? Dan is deze atlas superleuk om te geven!

2. Nederland was dit jaar als vakantieland – haast noodgedwongen – populairder dan andere jaren. Ken jij iemand die zin heeft in meer vakanties in eigen land? Dan is dit reisboek het ideale cadeau.

3. Reisherinneringen móeten vastgelegd worden. In foto’s en in woorden, of zelfs in tekeningen. Met The Adventure Book bewaar je alle vakantieherinneringen op één plek.

Kerstcadeaus voor reizigers: boeken

4. Een boek met de 500 mooiste bestemmingen ter wereld? Die heeft Lonely Planet gemaakt. In Ultieme bestemmingen nemen ze je mee langs bekende toeristische plekken en verborgen parels. Een boek om heel vaak in te bladeren.

5. Leuk om cadeau te geven en jezelf dan aan te bieden als spelpartner; check wie de meeste kennis over Europa heeft met het boek Rondreis in 555 quizvragen (Europa editie).

6. Dit jaar konden maar weinig mensen veel bestemmingen van hun bucketlist schrappen. Ken je iemand die daar in 2021 graag verandering in wil brengen? Dan is dit bucketlist-boek het ideale cadeau.

Reiscadeaus voor het vakantiegevoel thuis
Kerstcadeaus voor reizigers: wonen

1. Waarom we fan zijn van deze wereldkaart? Omdat hij van kurk is en je elke bestemming waar je bent geweest, kunt markeren met een punaise. Hoeveel punaises heeft de reiziger nodig waar jij een kerstcadeau voor zoekt?

2. Voor wie ’s nachts droomt van de mooiste reizen is dit toepasselijke dekbedovertrek een uitstekende keuze. Wij zouden hieronder slapen als een roosje!

3. Een eyecatcher in elke woon-, slaap- of werkkamer; deze wereldbol van kurk. Extra leuk: er worden punaises bijgeleverd. Prikken maar waar je bent geweest.

De fijnste kerstcadeaus voor op reis

Kerstcadeaus voor reizigers: op reis
1. Bij een volgend tripje moet het paspoort misschien even afgestoft worden. Hoe leuk is het dan als je hem meteen in dit leren paspoorthoesje kunt stoppen? Hier moet een fervente reiziger wel blij van worden.

2. Zonder afleiding én rustig de vlucht doorkomen? Dan ga je voor een noise cancelling koptelefoon. Zoals deze hippe van Fresh ’n Rebel.

3. Een koffer gestructureerd inpakken? Wij zijn fan van packing cubes. Elke fervente reiziger zou deze moeten gebruiken als je het ons vraagt. Deze packing cubes zijn extra leuk omdat de flamingo’s je direct in vakantiesfeer brengen.

Kerstcadeaus voor reizigers: op reis

4. Drankjes die lang koud blijven in de zon en warm tijdens een koele wintersport? Wij gaan voor deze tropische thermosfles van Chilly’s.

5. Op zoek naar een kerstcadeau voor een reiziger met een voorliefde voor unicorns? Dan is deze opblaasbare XXL unicorn hét cadeau waar je punten mee scoort.

6. Moet je een kerstcadeau verzinnen voor iemand die het liefst morgen op het strand ligt? Wij worden erg vrolijk van deze hammamhanddoek. De schildpaddenprint zorgt voor een instant vakantiegevoel.

Een koffer onder de kerstboom? Kan prima!

In plaats van enorm veel kleine cadeautjes onder de kerstboom kan je ook voor één groot cadeau gaan. Fervente reisfanaten moeten wel blij worden van een van deze koffers.

Kerstcadeaus voor reizigers: koffers

1. Chique voor vrouwen; deze roze koffer met ‘gouden’ details. Ideaal voor een kort tripje in binnen- of buitenland.

2. Zoek jij een kerstcadeau voor een reiziger die standaard teveel inpakt? Ga dan voor deze grote gele koffer. Als je nog geen vakantiegevoel had, krijg je hier toch wel de zon van in je bol?!

3. Is de reiziger waar jij een kerstcadeau voor moet zoeken eerder fan van reistassen dan koffers? Dan tippen we deze mintgroene tas-trolley. Een eyecatcher op de bagageband!

Meer ideeën voor toffe kerstcadeaus voor reizigers

Zit hier niets naar jouw wens bij? We geven je nog wat suggesties:

  • Voor de actieve reiziger tippen we vrolijke sportsokken.
  • Spelletjes- en reisgek? Veel populaire spellen zijn in reiseditie.
  • Nooit verkeerd; Rituals. En zij verkopen fijne reissetjes.
  • Een reiziger die graag buiten Europa op vakantie gaat, maak je blij met lokale valuta van zijn of haar volgende bestemming.
  • Wat dacht je van een drankenpakket met biertjes of wijntjes vanuit de hele wereld.
  • Wie een grote tuin of balkon heeft, droomt graag weg naar verre oorden vanuit een hangmat.
  • Met een old school polaroidcamera scoor je punten bij fotografie liefhebbers.

Heb jij nog geniale tips voor cadeaus voor reizigers? Geef hieronder gerust een reactie om dit lijstje aan te vullen.

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *