hotels-met-wellnesscentrum

Relax! Onze favoriete hotels met wellnesscentrum

Is het motto van jouw vakantie ultiem ontspannen? Dat snappen we; na een jaar hard werken heb je dat wel verdiend! Compleet ontspannen kan wat ons betreft het beste in hotels met een wellnesscentrum. Eens? Check dan snel deze toppers in ons aanbod!

Hoewel je bij sommige hotels voor de wellnessfaciliteiten moet bijbetalen is dat het ons dubbel en dwars waard. Je komt volledig herboren en vol nieuwe energie weer thuis van vakantie. Extra fijn; de meeste hotels in onze shortlist zijn adults only-hotels. Dubbele ontspanning dus!

TUI Blue Falesia (Portugal)

Hotels met wellnesscentrum: TUI Blue FalesiaAlleen al van de ligging van het adults only TUI Blue Falesia – bovenop een klif! – word je helemaal zen. De ruige kustlijn van de Portugese Algarve steekt schitterend af tegen de helderblauwe zee. Volg een lange trap naar beneden en je bent klaar om te chillen op het strand.

Als je lekker aan je kleurtje hebt gewerkt – dat overigens ook uitstekend kan bij het zwembad – is het tijd voor volledige ontspanning in het wellnesscentrum van TUI Blue Falesia. Bubbel buiten of binnen je spieren los in de whirlpool en ga voor een flinke zweetsessie in de sauna.

Heb jij wat extra’s te besteden? Laat jezelf dan compleet in de watten leggen tijdens een massage of schoonheidsbehandeling. Combineer jij ontspanning graag met inspanning? Dan zit jij helemaal goed bij TUI Blue Falesia. Een healthy lifestyle staat namelijk centraal in dit hotel. Train bijvoorbeeld met een personal trainer of volg een yoga-lesje. Daarna smul jij van heerlijke maaltijden bereid met lokale en biologische producten. Extra fijn; je kunt boeken o.b.v. all inclusive!

Aqua Blu Boutique & Spa (Griekenland)

Hotels met wellnesscentrum: Aqua Blu Boutique & SpaEen vakantie in Aqua Blue Boutique & Spa op het Griekse eiland Kos is een feestje voor rustzoekers. Niet alleen hanteert dit hotel een adults only-formule, je kunt ook nog eens compleet ontspannen in het wellnesscentrum. De spa is ingericht door een gerenommeerd Grieks bedrijf op het gebied van wellness.

Waar je op kunt rekenen? Je vindt er o.a. een binnenzwembad, relaxruimte, sauna en stoombad. Extra fijn zijn de behandelingen van het goed getrainde personeel. Kies bijvoorbeeld voor een Turkse hammam-behandeling met kleur- en aromatherapie of ga voor een massage of gezichtsbehandeling. Naderhand bestel je een energiedrankje met oppeppende Griekse kruiden.

Naast pure ontspanning kun je in Aqua Blue Boutique & Spa o.a. baantjes trekken in het zwembad, diverse sporten beoefenen en je buikje rond eten in het uitstekende restaurant. ’s Avonds geniet je onder het genot van live muziek van een prachtige uitzicht over zee en heerlijke cocktails. Klinkt goed, toch?

R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness (Spanje)

Hotels met wellnesscentrum: R2 Bahia Design Hotel & Spa WellnessOp het Canarische eiland Fuerteventura is ontspannen sowieso prioriteit nummer 1. Tijdens een verblijf in R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness komt dit dubbel en dwars goed. Met het zwarte lavastrand voor de deur, twee zwembaden en uitstekende wellnessfaciliteiten is relaxen zeker geen opgave.

Even over dat wellnesscentrum; deze beschikt o.a. over een Finse sauna, Turks bad, aromadouches, voetenbad, jacuzzi, hydromassagebad en verwarmde ligstoelen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog een massage of schoonheidsbehandeling boeken.

Sportief aangelegd? Bij R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness kun je o.a. fitnessen, aerobiccen, tafeltennissen, boogschieten en volleyballen. Dit alles doe je zonder schreeuwende en spelende kinderen om je heen; ook dit hotel beschikt over een adults only-formule. En als kers op de taart kun je boeken o.b.v. all inclusive.

Riadh Palms (Tunesië)

Hotels met wellnesscentrum: Riadh PalmsIn Tunesië weten ze ook maar al te goed wat ontspanning precies inhoud. In Riadh Palms ben je daarvoor bijvoorbeeld aan het juiste adres. Neem plaats op een van de ligbedden in de tropische tuin of op het strand en geniet van het heerlijke zonnetje. Voor de nodige verkoeling zijn de zee en het zwembad binnen handbereik.

In het wellnesscentrum van Riadh Palms Resort & Spa staat een rustige omgeving en ontsnappen aan de werkelijkheid centraal. Daarvoor biedt het hotel o.a. een sauna en diverse hammam-, massage- en schoonheidsbehandelingen. Zennnnn!

Na het ontspannen zin in iets anders? Het hotel biedt ook diverse sportfaciliteiten en een activiteiten- en entertainmentprogramma. Ook leuk; ga eropuit in de omgeving. Het hotel ligt in de badplaats Sousse, waar je uitstekend door de smalle straatjes vol souvenirwinkeltjes kunt slenteren.

Nog meer hotels met wellnesscentrum

Hotels met wellnesscentrumZit jouw droomhotel nog niet tussen bovenstaande selectie? Wij hebben nog veel meer hotels met wellnesscentrums in ons aanbod. Kijk snel verder!

  • H10 Playa Esmeralda op Fuerteventura beschikt over een wellnesscentrum waar je ultiem kunt relaxen. Dankzij de adults only-formule én de mogelijkheid om o.b.v. all inclusive te verblijven wordt het een vakantie om nooit te vergeten.
  • Het ultieme relax-gevoel? Dat biedt een swim up-kamer, oftewel een kamer waarbij je zo vanuit je bed het zwembad in rolt. In het adults only Commodore Elite Suites & Spa in Turkije kun je in zo’n kamer verblijven. En het wellnesscentrum? Dat beschikt over o.a. een binnenbad, sauna, stoombad en whirlpool
  • In Thailand weten ze wel raad met wellness. Helemaal in Amatara Wellness Resort in Phuket. In dit hotel geniet je als een van de eersten van een Thaise hammam-behandeling. Hierbij worden Turkse en Marokkaanse methodes gecombineerd met de wijsheid en zachtheid van Thaise behandelingen.
  • The Island Hotel op het Griekse eiland Kreta ligt direct aan het strand, beschikt over een adults only-formule en biedt diverse zwembaden en sport- en wellnessfaciliteiten. In het wellnesscentrum vind je o.a. een binnenbad, whirlpool, sauna en hammam en is het mogelijk om een massage te boeken.
  • Waar kun je nu beter ontspannen dan op de Malediven? Kies voor Sun Siyam Olhuveli en een relaxte vakantie is binnen handbereik. Het hotel wordt geroemd om haar wellnesscentrum, waar je kunt genieten van uitstekende massages en een breed scala aan schoonheidsbehandelingen.

Heb jij na het lezen van dit artikel direct zin gekregen in een ontspan-vakantie? Check snel ons volledige aanbod.

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *