hotels met aquapark turkije

Hotels met aquapark in Turkije; spetteren maar!

Blije kinderkoppies gegarandeerd als je een vakantie vol glijbanen boekt. Kiezen kan nog knap lastig zijn met ons ruime aanbod, daarom zetten we onze favorieten hotels met waterpark in Turkije op een rijtje.

Turkije is – naast Egypte – hét land van de hotels met aquapark. In onze selectie kun je rekenen op een hoop waterpret in de vorm van in ieder geval drie glijbanen. Kijk je mee?

LET OP! Houd er rekening mee dat voor de glijbanen in deze aquaparken in Turkije bepaalde openingstijden en een minimale lengte kunnen gelden.

The Land of Legends Kingdom Hotel

Bovenaan ons lijstje met hotels met aquapark in Turkije staat zonder twijfel The Land of Legends Kingdom Hotel. Legend of Aqua is onderdeel van dit hotel en je we kunnen je één ding beloven; vervelen is hier geen optie!

In Legend of Aqua waan je je in een compleet andere wereld met talloze glijbanen, een golfslagbad, wildwaterbaan en talloze andere waterattracties. Snelheidsduivels roetsjen van de Space Rocket en voor een spectaculair ritje moet je zeker de Magicone uitproberen. Deze glijbaan voelt als een trechter! Er zijn ook meerdere glijbanen waar je met meerdere mensen tegelijk af kunt glijden in een band. Leuk voor families zijn de Rafting Rapids en Family Floats.

Als deze spectaculaire glijbanen nog iets te spannend zijn voor de jongste vakantiegangers kunnen ze zich vermaken in het ondiepe gedeelte, bij de watersproeiers en met de miniglijbaantjes. Ouders relaxen ondertussen op het aangelegde tropische strand en wie liever actief bezig is kan zelfs leren surfen.

En het hotel zelf? In The Land of Legends Kingdom Hotel kun je rekenen op luxe en kleurrijke kamers mét PlayStation, een fijn wellnesscentrum om tot rust te komen en meerdere buffet- en à la carte restaurants. Als je o.b.v. all inclusive boekt zijn (buffet)maaltijden en geselecteerde (non)alcoholische drankjes al bij de prijs inbegrepen.

Lees alles over The Land of Legends in Belek

Hotels met aquapark Turkije - The Land of Legends Kingdom Hotel

Club Grand Aqua

Tussen het groen vind je een prachtig aangelegd zwembadencomplex waar jong & oud zich de hele vakantie vermaakt. Het waterpark van Club Grand Aqua strekt zich uit over een grootte van 14.000 m² en beschikt over o.a. een golfslagbad, crazy river, een ruim 500 m lange waterglijbaan, een handjevol band waterglijbanen, kinderzwembaden en een lazy river.

Naast al deze waterpret kun je ook nog rekenen op een animatiegedeelte met o.a. een bowlingbaan en diverse elektronische spelletjes. In het hotel vermaken kinderen zich o.a. in de speeltuin, bij de mini- of tienerclub en tijdens de minidisco.

Volwassenen relaxen op het zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoeken. Even compleet ontspannen? Boek dan een massage of schoonheidsbehandeling. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en voor het ultieme vakantiegevoel kun je zelfs swim-up familiekamers boeken. Vanaf het terras heb je dan direct toegang tot een gedeeld zwembad.

Hotels met aquapark Turkije - Club Grand Aqua

Sueno Hotels Deluxe Belek

Ben je op zoek naar een hotel met aquapark in Turkije dat direct aan het strand ligt? Sueno Hotels Deluxe Belek ligt aan een privéstrand, biedt een all inclusive formule en beschikt – hoe kan het ook anders – over een groot aquapark.

In de tuin vind je een aquapark met zo’n 20 glijbanen voor jong & oud; van hele snelle waar je een wedstrijdje kunt doen wie het snelst beneden is tot miniglijbaantjes rond een waterspeelkasteel. Hier zijn kinderen echt niet snel uitgespetterd! Dankzij meerdere zwembaden, ligbedden en parasols is het voor volwassenen ook uitstekend vertoeven.

Met dank aan een uitgebreid activiteitenprogramma met o.a. een mini- en tienerclub en kidscorner is er ook op het droge volop vermaak. In het amfitheater geniet je ’s avonds van een show, minidisco of live muziek.

Aan eten & drinken geen gebrek; je kunt terecht bij meerdere buffet- en à la carte restaurants en een handjevol bars. De ruime kamers zijn modern ingericht en beschikken naar wens over een swim-up terras!

Hotels met aquapark Turkije - Sueno Hotels Deluxe Belek

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

Roetsj met een band van kronkelende glijbaan, dobber rond op de lazy river of doe een wedstrijdje ‘heads down’ wie als eerste beneden is. Het kan allemaal bij Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa. Echte daredevils vermaken zich op de Master Blaster en Boomerang Slide.

Aan kleintjes is ook gedacht bij Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa. Zij spetteren bijvoorbeeld in het kinderbad, bij het piratenschip met glijbanen en interactieve spelletjes en bij de octopus met glijbanen. Volwassenen kunnen in het aquapark ontsnappen aan de drukte in het adults only zwembad, bubbelen in de jacuzzi en een drankje bestellen bij de swim-up bar. Oh, en hadden we al gezegd dat het privéstrand voor de deur ligt?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar als je genoeg waterpret hebt gehad is er nog véél meer te doen. Zo kun je relaxen in het wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna en jacuzzi en meedoen met de activiteiten van het animatieteam. Doe jij mee met een lesje aquarobics, yoga of beachvolleybal? Sportievelingen kunnen daarnaast o.a. kanoën, fitnessen en tennissen. Leuk voor het hele gezin; speel een potje minigolf of ga bowlen.

Hotels met aquapark Turkije - Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

Nog meer hotels met aquapark in Turkije

Kun je niet genoeg krijgen van hotels met aquapark in Turkije? Kijk dan snel verder want we hebben nog meer pareltjes voor je in de aanbieding:

  • Eftalia Aqua Resort is echt een water-walhalla! Het hotel beschikt zelf over een handjevol leuke glijbanen en biedt toegang tot Eftalia Island dat bereikbaar is via een voetgangerstunnel. Hier vind je nog meer waterglijbanen, een waterspuitpark voor de kleintjes en het strand. Daarnaast is er volop entertainment in de vorm van schuimparty’s, live muziek en kinderclubs.
  • Het ruim opgezette Club Hotel Turan Prince World biedt volop waterpret voor jong & oud in de vorm van zwembaden, glijbanen en het strand voor de deur. Vermaak is er ook dankzij de vele sportfaciliteiten, miniclub en het wellnesscentrum. Leuk is het kleine pretpark met draaimolens en schommels.
  • Kahya Resort Aqua & Spa beschikt dan misschien niet over tientallen glijbanen, maar vervelen is er geen optie dankzij een handjevol glijbanen, de zwembaden, het strand en het uitgebreide animatieprogramma. Doe mee met een potje volleybal, bekijk een film in de bioscoop of geniet ’s avonds van een show of dansoptreden in het amfitheater.
  • De glijbanen van GoldCity Hotel nodigen uit tot een verfrissende duik. Met zowel glijbanen voor echte daredevils als miniglijbaantjes voor de kleintjes is er voor ieder wat wils. Voor een extra luxe vakantie boek je een kamer met bubbelbad!

Hotels met aquapark Turkije - GoldCity Hotel

Waterpret gegarandeerd in deze hotels met aquapark in Turkije. Laat je kinderen het niet zien, want dan hang je!

Bekijk ook de leukste hotels met waterpark in Alanya

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *