Mykonos zwembad SantAnna

Decadentie ten top! Een dagje aan het grootste beachfront zoutwaterzwembad van de Middellandse Zee

Wow, wow, wow! Op Mykonos is het grootste beachfront zoutwaterzwembad van het Middellandse Zee-gebied geopend. SantAnna Mykonos, een beachclub op Mykonos, biedt een zwembad met een oppervlakte van maar liefst 22.600 m². Na een feestelijke opening eerder deze maand is het nu aan jou om hier te shinen!

Want shinen doe je hier zeker! We vergeleken Mykonos al eerder met Ibiza. En ook hier gaat die vergelijking weer op. Waar het op het Spaanse eiland op veel plekken draait om decadentie (en zien en gezien worden), geldt dat ook voor deze nieuwste hotspot op het Griekse eiland. Erg? Nee, geweldig leuk! En slecht voor je portemonnee, maar daarover later meer, laten we eerst even van wat mooie plaatjes genieten.

Wat kan je verwachten van SantAnna?

Het zwembad is het middelpunt van SantAnna, maar feitelijk heeft SantAnna alles in huis voor een geslaagd dagje! Aan culinair genot geen gebrek bijvoorbeeld. Je vindt er o.a. een Mediterraan restaurant. Griekse wijnen passen perfect bij het menu, waar o.a. veel vis op staat. Ook is er een sushibar en kan je drankjes bestellen aan diverse bars.

Je kunt daarnaast rekenen op een fitnessruimte, boetiekjes en een wellnesscentrum. ’s Avonds zijn er feestjes onder leiding van DJ’s (en in het weekend zelfs al vanaf het middaguur). Hiermee hopen de eigenaren een brede doelgroep te bereiken; van singles tot gezinnen.

Uniek zijn de VIP-eilandjes die je als gast kunt huren middenin het zwembad. Hier heb je alle ruimte en kun je genieten van wellnessbehandelingen. Of simpelweg van de zon!

Leuk om te weten!

  • Onder – ja, je leest het goed, echt onder het zwembad – bevinden zich lounges. Je zou er zelfs kunnen overnachten. Als je echt rijk bent…
  • Delen van het complex zijn gebouwd van o.a. stenen die op het eiland zijn gevonden.
  • Als je echt decadent wilt doen, kun je je vanaf je hotel naar SantAnna laten brengen per taxi of zelfs helikopter.

En wat kost dat dan?

Toegang tot SantAnna is weliswaar gratis (als er geen evenementen zijn) , maar dan ben je er nog niet. Je moet bijvoorbeeld een minimum bedrag aan consumpties uitgeven. Dit is zo’n € 150,-. Dat klinkt veel, maar als je er bijvoorbeeld lunch en dineert met twee man én geniet van drankjes, dan zit je daar al snel aan. De prijzen van eten & drinken vallen overigens in de Ibiza-prijsklasse.

Of je nog meer kosten maakt? Wel als je relaxed wilt zonnen! Dit kan op een ligbedje, cabana of privé-eilandje. Zo’n ligbedje is nog wel te betalen; je bent er zo’n € 20,- voor kwijt. Maar wil je all the way gaan en een eilandje huren, dan kunnen de kosten zomaar oplopen tot zo’n € 500,-.

Dan maar mooi uitzicht op die geweldige privé-eilandjes vanaf een ‘simpel’ ligbedje en de mooiste foto’s voor je Instagram-account maken? Met een cocktail op de voorgrond, want dan kom je wel aan die € 150,-.

SantAnna ligt in het zuiden van Mykonos, direct aan het prachtige Paraga Beach. Aan dit strand bieden wij diverse hotels aan. Vanaf Mykonos-Stad is het slechts een kwartiertje rijden. Een toffe dagtrip, is het niet?

Fotografie: SantAnna Mykonos, Loft Creative Group

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *