Familiehotels Torremolinos

Schaterende kinderen! Dit zijn de leukste familiehotels in Torremolinos

Met het gezin op pad? De Spaanse badplaats Torremolinos is een fantastische bestemming, want er is – in het bijzonder ’s zomers – volop zon, zee en strand te vinden. Het is dan wel zo fijn als je een goed hotel te pakken hebt met leuke faciliteiten voor de kleintjes, maar ook voor jou! Immers heb ook jij ontspanning verdiend. We zetten onze meest geliefde familiehotels in Torremolinos op een rij.

Waarom Torremolinos zo leuk is voor kinderen

Leuk voor kinderen, Familiehotels TorremolinosNaast de mooie stranden waar kinderen eindeloos kunnen rondspelen, zijn er leuke uitstapjes te beleven in Torremolinos.

Eén van de opties is een bezoekje aan het Krokodillenpark. Hier vind je – jazeker – meer dan tweehonderd krokodillen. Je kunt er ook voor kiezen naar Parque La Bateria te gaan. Dankzij de speeltuinen, fietspaden en de mogelijkheid roeiboten te huren zullen de kleintjes zich sowieso vermaken.

Overtuigd dat je met het hele gezin een zorgeloze tijd zult beleven in Torremolinos? Dan is het nu tijd voor de familiehotels.

Sol Timor Appartementen

Het hele gezin vindt volop plezier en ontspanning in Sol Timor Appartementen. Voor de kleintjes zijn er een miniclub (4-12 jaar), kinderbad en speeltuin! Volwassenen kunnen ondertussen genieten aan het zwembad óf op pad gaan. Het hotel biedt namelijk ook een oppasservice.

Maar het grootste pluspunt van Sol Timor Appartementen is misschien nog wel de directe ligging aan het strand. Geniet vanaf een ligbedje van de Spaanse zon terwijl jouw kinderen de mooiste zandkastelen bouwen. Je kunt natuurlijk zelf ook lekker meedoen!

Hotel Sol Principe

Hotel Sol Principe, Familiehotels TorremolinosEr zijn niet één, twee, maar maar liefst drie zwembaden (en een apart kinderbad) te vinden in de tuin van Hotel Sol Principe. Dat staat garant voor flink wat waterpret! Ook een leuke optie: leer jouw kroost hun eerste balletje op de tennisbaan slaan. Of ga voor een lichtere inspanning door te minigolfen. De jongste vakantiegangers kunnen daarnaast ravotten in de speeltuin.

Als jouw kinderen zich vermaken… kan jij eindelijk tot rust komen! En dat betekent niet alleen aan het zwembad liggen. Laat jezelf ook eens in de watten leggen in het wellnesscentrum van Hotel Sol Principe. Met dank aan de oppasservice wordt er op jouw kinderen gelet.

Marconfort Costa del Sol

Hotel Ibersol Torremolinos Beach ligt vlak aan het strand. Met die zonvakantie zit het dus meteen al goed! Voor de nodige uurtjes aan vermaak voor kinderen zijn er o.a. een miniclub, kinderbad en speeltuin. Jij ontspant ondertussen in het zwembad, de sauna of jacuzzi.

Het wordt pas echt ultiem genieten als je voor all inclusive kiest bij Marconfort Costa del Sol. Dan kun je niet alleen onbeperkt genieten van de buffetmaaltijden en drankjes, maar zijn er ook nog volop ijsjes beschikbaar. Als je daarmee geen lach op het gezicht van jouw kind(eren) tovert, weten wij het ook niet meer…

Hotel Royal Al-Andalus

Hotel Royal Al-Andalus, Familiehotels TorremolinosHotel Royal Al-Andalus is een kindvriendelijk hotel volop voorzieningen. Een miniclub, kinderbad en speeltuin maken daar uiteraard een onderdeel van uit. Maar ook het animatieteam zorgt ervoor dat het hele gezin zich hier eindeloos vermaakt.

Kies voor een all inclusive verblijf en eet en drink onbeperkt in het hotel. Maak daarnaast ook nog eens gebruik van roomservice; dat is pas luxe! Je kunt Torremolinos verder ontdekken en bijvoorbeeld met de kinderen naar het pretpark Tivoli World gaan.

AluaSun Costa Park

Boek een vakantie in AluaSun Costa Park en je zorgt ongetwijfeld voor een glimlach op het gezicht van de kinderen. Alleen al het aparte kinderbad met een piratenschip zal voor veel plezier zorgen!

Minigolf, tafeltennis en beachvolleybal zorgen er daarnaast voor dat gasten van alle leeftijden zich vermaken. Wat dit hotel nog populairder maakt, is dat je o.b.v. all inclusive kunt boeken. Dat betekent dat je eenvoudig kunt opscheppen wat jij en jouw kinderen lekker vinden zonder eeuwig naar een restaurant te hoeven zoeken. En een rekening hoef je achteraf ook al niet te betalen!

Keuze te over! Welk van deze familiehotels in Torremolinos heeft jouw voorkeur?

OVER DE AUTEUR

Marieke

Ik ben gek op reizen én schrijven. Ik heb al flink wat van Europa gezien, maar ben nog lang niet klaar met de wereld verkennen. Ik neem je mee naar de mooiste plekken op de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *