Mooiste resorts Malediven

De mooiste resorts op de Malediven; wegdromen maar!

Droomvakantie-alert! Ben jij op zoek naar de mooiste resorts op de Malediven, voor bijvoorbeeld een huwelijksreis of omdat je een leuk geldbedrag hebt gewonnen of gekregen? Wij helpen je graag op weg!

Toegegeven, het was niet makkelijk om een selectie te maken voor de mooiste resorts op de Malediven. De ca. 120 hotels op de Malediven in ons aanbod bieden stuk voor stuk hagelwitte stranden en wuivende palmbomen. Dit zijn onze favorieten!

Jumeirah Maldives

Dé ultieme Malediven-ervaring? Die krijg je bij Jumeirah Maldives. Elke luxe villa beschikt over een privézwembad. Je hebt daarbij de keuze uit water- en lagoonvilla’s op palen boven zee en beachvilla’s op het hagelwitte strand. Je kunt verder rekenen op faciliteiten als een buitendouche, gratis WiFi, badkuip, airco, loungebank en badjassen.

Jumeirah Maldives biedt – naast villa’s met privézwembad – ook twee zwembaden voor algemeen gebruik. Na al het relaxen zin in wat actie? Dan kun je o.a. fitnessen, tennissen, kanoën, waterfietsen, kajakken en suppen.

In het restaurant smul je van de Japanse keuken, internationale gerechten en Spaanse tapas. Voor het gemak kun je o.b.v. logies & ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive boeken. Aan jou de keuze!

Mooiste resorts Malediven - Jumeirah Maldives

Hard Rock Hotel Maldives

Bij Hard Rock Hotel Maldives ga je een heerlijke vakantie tegemoet. Je kunt kiezen uit kleurrijke kamers en villa’s, die naar wens te boeken zijn op het water of op het strand. Voor ultieme luxe boek je een villa met privézwembadje. Zeker weten dat je nooit meer naar huis wilt.

Dit mooie resort op de Malediven is niet alleen een walhalla voor rustzoekers en stelletjes, ook kinderen hebben er de tijd van hun leven. Het zwembad beschikt over een waterglijbaan en er worden leuke activiteiten georganiseerd bij de mini- en tienerclubs. Voor de jongste vakantiegangers zijn er allerlei benodigdheden (als een kinderbed, babyfoon en kinderstoel) bij te boeken.

Extra fijn is de ligging van Hard Rock Hotel Maldives. Je verblijft niet ver van hoofdeiland Male (waar je ook het vliegveld vindt) en kunt via een loopbrug een buureiland met leuke restaurants en watersportactiviteiten bereiken.

Mooiste resorts Malediven - Hard Rock Hotel Maldives

COMO Cocoa Island

COMO Cocoa Island is uniek vanwege de traditionele dhoni vissersbootjes waar je in kunt slapen. Alle accommodaties staan op palen boven zee en zijn ook als luxe villa’s met privézwembad te boeken.

Het kleinschalige resort op de Malediven ligt op een klein privé-eilandje en beschikt over een eigen huisrif. Dat klinkt als muziek in de oren van duik- en snorkelliefhebbers. Verder zijn de infinity-pool en het wellnesscentrum prima plekken om te vertoeven. Actievelingen doen mee met een lesje yoga of pilates.

Mooiste resorts Malediven - COMO Cocoa Island

Riu Palace Maldivas

Genieten van ultieme luxe, de ultra all inclusive formule én de uitmuntende service van RIU? Kies voor Riu Palace Maldivas. Je hebt in dit mooie hotel op de Malediven het beste van twee werelden; de rust in Riu Palace Maldivas en de levendigheid en activiteiten in het naastgelegen Riu Atoll. Beide hotels zijn met elkaar verbonden met een brug.

Riu Palace Maldivas beschikt over een eigen zwembad met ligbedden, parasols en badhanddoeken. Het hagelwitte strand is ook een heerlijke plek om je handdoekje uit te vouwen. Toe aan een spa-dagje? Dan wandel je via de brug in no time naar het zusterhotel.

Voor de lekkere trek neem je plaats in het buffetrestaurant of het Japanse of fusion-restaurant. Bij de buren heb je de keuze uit Italiaanse gerechten en een steakhouse.

Nog even over de suites… Die zijn van alle gemakken voorzien en bieden stuk voor stuk uitzicht op de helderblauwe zee. Je kunt naar wens zelfs een water-suite met privézwembad boeken. Wedden dat je nooit meer naar huis wilt?!

Mooiste resorts Malediven - Riu Palace Maldivas

W Maldives

Luxe met een hoofdletter L, dat is wat je kunt verwachten bij W Maldives. Dit mooie resort op de Malediven wordt niet voor niets beoordeeld met een 9,8*! Reizigers roemen de netheid, service en kamers van dit hotel. En wij snappen wel waarom.

Alle villa’s van W Maldives beschikken namelijk over zeezicht én een privézwembad. Je kunt zelf kiezen of je liever op het strand of op palen boven zee verblijft.

Dankzij de uitstekende restaurants is het ook op culinair gebied genieten geblazen. In het kitchen-restaurant voelt het als thuiskomen en zie je de koks het lekkers voor je neus bereiden. Bij het grill-restaurant dineer je met je voeten in het zand en bij het visrestaurant smul je van de allerlekkerste verse vis. W Maldives biedt daarnaast nog een pop-up café met lokale specialiteiten en een fancy cocktailbar met fingerfood.

Mooiste resorts Malediven - W Maldives

Nog meer mooie resorts op de Malediven

Zoals gezegd… Het was niet gemakkelijk om een selectie te maken voor de mooiste resorts op de Malediven. Daarom gaan we nog maar even door!

  • LUX South Ari Atoll biedt voor ieder wat wils. Strandhuisjes, watervilla’s, privézwembaden… Acht restaurants met o.a. Japanse, Italiaanse en Aziatische keuken… Kinderfaciliteiten, watersportactiviteiten, een riant wellnesscentrum… Je kunt het zo gek niet bedenken of dit droom-resort heeft het!
  • Een van de duurste hotels op de Malediven in ons aanbod is Patina Maldives Fari Islands. Dat zie je o.a. terug aan de stijlvolle inrichting, de riante villa’s met privézwembad en uitstekende restaurants. Je kunt daarnaast rekenen op leuke extra’s, waaronder dagelijks een ijsje en gratis gebruik van fietsen, snorkelsets, sup-boards en kajaks. De strand- en watervilla’s bieden allemaal een privézwembad. Oef, pure verwennerij!
  • Het eerste dat opvalt aan Kagi Maldives Spa Island? Het bijzondere ronde wellnesscentrum op palen boven zee. Bij dit kleinschalige resort op de Malediven staan welzijn en ontspanning centraal. Zorg voor je lichaam door te (water)sporten, een massage te boeken en goed te eten. Trouwens, alle villa’s beschikken over een privézwembad!

Mooiste resorts Malediven - Kagi Maldives Spa Island

In welk van deze mooie resorts op de Malediven wil jij een droomvakantie vieren?

*Cijfer geldt op het moment van schrijven

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *