• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Dé plek voor een rustige zonvakantie

Het groenste Canarische eiland

Combineer Spaanse cultuur met natuur

Keuze uit diverse kleine dorpjes

Populaire bestemmingen op La Palma

Welkom op La Palma

Waar het Canarische eiland Gran Canaria bekend staat om de levendigheid, staat dit kleine eiland juist bekend om de rust. Een vakantie op La Palma betekent ontspannen, onthaasten en genieten van cultuur én natuur.

Van de zeven bekende Canarische eilanden is La Palma niet alleen het kleinste eiland, maar ook samen met La Gomera een van de meest rustige. Hier tref je geen grote badplaatsen aan, maar kleine dorpjes en uitgestrekte landschappen.

Het landschap van La Palma is heel gevarieerd. In het zuiden vind je kale lavagronden terwijl het noorden bestaat uit een begroeid heuvellandschap. En in het zuiden vind je de bergruggen Cumbre Nueva en Cumbre Vieja, een van de meest actieve vulkanische zones ter wereld. Als natuurliefhebber kom je hier dus zeker aan je trekken!

De leukste plaatsjes op La Palma

Het bruisende hart van La Palma is Santa Cruz de la Palma, door de inwoners ook wel La Palma genoemd. De hoofdstad wordt gekenmerkt door kleurrijke geveltjes, houten balkonnetjes, smalle straatjes en mooie pleintjes. Plaza de España is het meest levendige plein en in de nabijheid kun je o.a. de kerk van El Salvador vinden. Aan Plaza de la Alameda vind je een replica van het schip van Columbus.

Los Cancajos is een populaire badplaats nabij Santa Cruz de Palma. Deze badplaats is totaal niet te vergelijken met de grote badplaatsen op de andere Canarische eilanden; het is veel kleinschaliger. Het beschikt over een vulkanische strand met grote rotspartijen, een nieuw centrum en een gezellige wandelpromenade. Een vergelijkbare badplaats is Puerto Naos.

Huur een auto & ontdek het eiland

De beste manier om tijdens een vakantie op La Palma kennis te maken met het eiland is per auto. Je kunt dan in je eigen tempo en op eigen houtje de diverse hoogtepunten bewonderen.

In Parque Nacional de la Caldera de Taburiente vind je het hoogste punt van het eiland en word je getrakteerd op een geweldig uitzicht over de omgeving. Een ander mooi uitkijkpunt is Mirador del Time. De laurierbossen in La Zarza nodigen uit voor een lange wandeling. Inn het zuiden vind je de geneeskrachtige warmwaterbronnen Fuencaliente de la Palma.

De ideale bestemming voor liefhebbers van natuur, zon, strand én een actieve vakantie: La Palma. Ga je mee?

Best geboekte vakanties La Palma

 • Aparthotel Las Olas

  6 dagen, Logies

  7.8di 13 apr 2021

  vanaf476
 • Appartementen Roque & Monica

  8 dagen, Logies

  wo 06 jan 2021

  vanaf439
 • La Palma & Teneguia Princess

  6 dagen, Logies + ontbijt

  8.6zo 28 mrt 2021

  vanaf538
 • Bungalows La Villa

  8 dagen, Logies

  9.1za 05 dec 2020

  vanaf544
 • Hotel & Appartementen Sol La Palma

  6 dagen, Logies

  7.8di 13 apr 2021

  vanaf479
 • Hacienda San Jorge

  8 dagen, Logies

  8.8za 16 jan 2021

  vanaf521
 • El Cerrito Appartementen

  8 dagen, Logies

  8.2di 05 jan 2021

  vanaf424
 • Oasis San Antonio

  8 dagen, Logies

  8.0za 16 jan 2021

  vanaf392
 • H10 Taburiente Playa

  8 dagen, Logies + ontbijt

  8.0di 05 jan 2021

  vanaf517
 • Hacienda De Abajo

  6 dagen, Logies + ontbijt

  9.2wo 26 mei 2021

  vanaf883