• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Ultiem relaxen aan een van de vele stranden

Uit je dak gaan in de discotheken

Struinen door het oude centrum

Een uitstapje maken naar Barcelona

Welkom in Lloret de Mar

Houd je van drukte en gezelligheid, vind je het niet erg om met mede-Nederlanders op de dansvloer te staan en zijn zon, zee en strand belangrijke ingrediënten van jouw vakantie? Lloret de Mar is dé juiste bestemming voor jou.

Lloret de Mar ligt aan de Costa Brava en is een van de populairste vakantiebestemmingen aan de 200 km lange kuststrook in het noorden van Spanje. Het heeft alles in huis voor een bruisende zonvakantie, zeker als je in de zomermaanden naar de Spaanse badplaats afreist. De muziek draait dan non-stop en aan het strand heerst een geweldige atmosfeer.

Een zonovergoten zonvakantie in Lloret de Mar

Pak die zonnebrandcrème maar in, het liefst met een hoge factuur; in Lloret de Mar heerst – net als aan de rest van de Costa Brava – een mediterraan klimaat. Dat komt mooi uit als jouw ideale vakantie bestaat uit zon, zee en strand.

Lloret de Mar beschikt over kilo’s aan zand, verspreid over maar liefst vijf goudgele stranden in en direct buiten de stad. Het hoofdstrand, Playa de Lloret, ligt nabij het centrum. Het is meer dan een kilometer lang en zo’n 40 meter breed. Weet je hoeveel vakantiegangers daar hun handdoekje kunnen uitvouwen? Ruimte kom je dus niet snel tekort, maar het is er wel altijd gezellig druk.

Aanzienlijk rustiger is het aan het goudgele strand van Fenals, Playa de Fenals. Doordat het beschut ligt, heb je er weinig last van wind en is het water kalm. Dit is dan ook de plek waar veel families hun vakantie in Lloret de Mar doorbrengen.

Een bruisend nachtleven

Waar je overdag kunt bijkomen aan een van de stranden, of kunt tennissen, paardrijden of bungeejumpen, zijn de avonduren vooral gericht op ‘de voetjes van de vloer’. Lloret de Mar beschikt over meer dan 400 (!) uitgaansgelegenheden. Ga jij voor een van de legendarische discotheken, een oer-Hollandse kroeg of een Ierse pub?

Een dagje op pad

In Lloret de Mar vind je enkele bezienswaardigheden, zoals Jardin Santa Clothilde en Paris Church of Sant Roma. De smalle straatjes in het oude centrum herbergen fraaie gebouwen, maar dan heb je alle cultuur wel gehad. Cultuurliefhebbers pur sang kunnen daardoor beter op pad gaan!

Op ca. een uur rijden (1,5 uur met het openbaar vervoer) van Lloret de Mar ligt de bruisende stad Barcelona. Als je ergens geen gebrek hebt aan cultuur… Barcelona was de ‘speeltuin’ van architect en kunstenaar Gaudí. Zijn gebouwen zijn dan ook een must see. Dat geldt ook voor de levendige Las Ramblas, Mercat de la Boqueria, Plaça Catalunya en de haven.

Best geboekte vakanties Lloret de Mar

 • URH Hotel Excelsior

  6 dagen, Logies

  7.2ma 11 okt 2021

  vanaf202
 • Hotel Delamar

  6 dagen, Logies + ontbijt

  9.3do 20 mei 2021

  vanaf235
 • Gran Hotel Flamingo

  6 dagen, Logies + ontbijt

  9.0di 05 okt 2021

  vanaf198
 • The 15th Boutique Hotel

  6 dagen, Halfpension

  8.9di 05 okt 2021

  vanaf244
 • Alegria Plaza Paris

  6 dagen, Logies

  7.9za 16 okt 2021

  vanaf211
 • Hotel Rosamar Es Blau

  6 dagen, Logies + ontbijt

  8.9za 16 okt 2021

  vanaf352
 • H-Top Royal Beach

  6 dagen, Logies

  6.9di 05 okt 2021

  vanaf196
 • Hotel Santa Cristina

  6 dagen, Logies

  8.8za 16 okt 2021

  vanaf226
 • Clipper Hotel

  6 dagen, Logies + ontbijt

  5.1za 28 aug 2021

  vanaf210
 • Anabel Hotel

  6 dagen, Logies + ontbijt

  8.7di 05 okt 2021

  vanaf254