• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Barcelo Montecastillo Golf & Sports Hotel ****

Spanje - Costa de la Luz - Jerez de la Frontera

Vergelijk de laagste prijzen:

reisduur
dagen
We hebben aanbiedingen op andere vertrekdata. Of probeer een andere luchthaven wanneer je een vliegvakantie zoekt.

dummy

Over deze accommodatie:

Barcelo Montecastillo Golf & Sports Hotel ****

Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.Algemene beschrijving:
In de buurt van een strand ligt het hotel Barcelo Montecastillo golf. De stad Jerez ligt op ongeveer 10 km afstand (Arcos ongeveer 15 km, Cadiz ongeveer 40 km). In de omgeving van het hotel zijn een aantal winkels en een supermarkt. 's Avonds u gaan dansen in een nachtclub in de omgeving van het hotel. Voor mobiliteit is er een autoverhuurbedrijf. Locaties verder weg zijn te bereiken via het station in een afstand van ongeveer 10 km. Voor medische behandeling in noodsituaties is er een ziekenhuis ongeveer 10 km verderop. De luchthaven (XRY) ligt op ongeveer 10 km afstand. Een andere luchthaven (SVQ) ligt op ongeveer 85 km afstand.

Hygiëne- en veiligheidsmaatregelen
Om de gezondheid van de gasten te beschermen, worden in het hotel de volgende hygiëne- en beschermende maatregelen genomen: naleving van de aanbevelingen van de WHO en lokale wetten, opgeleid en uitgerust personeel met hygiëne- en beschermingsmaatregelen, veilige toegang met sanitaire controles voor leveranciers en werknemers, vervangingsbeleid van het personeel, aangepaste capaciteiten en stromen in gemeenschappelijke gebieden om sociale distantiëring te waarborgen, handontsmettingsmiddelen die op alle gebieden beschikbaar zijn, intense reinigings- en ontsmettingsprotocollen voor alle gebieden, interne medische diensten, bagagevervoer door de gast (incl. bagagedesinfectie), beschermende schermen bij de receptie, niet-contact inchecken en uitchecken en contactloze interne informatie, desinfectietapijten bij de hoofddeur, controlemaatregelen voor de liftbezetting, ruime roomserviceopties, zelfvoorzienende opties, restaurantruimte aangepast om sociale distancing te garanderen, minimale afstand van 2 m tussen tafels , nieuwe extra aangepaste buitenspeelruimtes, gecontroleerd toegangsrestaurant (beperkte toegang), gecontroleerde toegangsbar (beperkte toegang), digitale menu's, buffetalternatieven (beschermende schermen, individueel gedekt portiebuffet, show-cooking), alleen individuele/gesloten flessen, intensiveringscontrole in chloreringsniveaus en desinfectieprotocollen voor zwembaden, minimaal 2 m tussen ligbedden, extra aangepaste chill-out/ ontspanningsruimtes, extra ruimte voor gezinnen bij zwembaden, zelfbeschermende uitrusting beschikbaar voor gasten (handontsmettingsmiddel, maskers), gastinfectie beleid, schone en ontsmet kamers, intensivering van desinfectie / reiniging protocollen, dagelijkse kamer desinfectie, 24 uur tijd tussen check-out en check-in, huishoudelijk personeel uitgerust met zelfbeschermende versnelling, nieuwe luchtbehandelingen (ozon behandeling / luchtfilters), individuele voorzieningen, individuele verpakte handdoeken, dagelijkse verandering van handdoeken, zorgde voor sociale distantiëring bij Kids Club, hygiëne protocollen en controle toegang op Kids Club (beperkte binnenkomst) , aangepaste activiteiten bij Kids Club, gereduceerde groepen en begeleide activiteiten bij Kids Club, alleen buitenactiviteiten bij Kids Club, gecontroleerde toegang in Spa en wellness (alleen reservering), verbeterde hygiëneprotocollen gegarandeerd in Spa en Wellness, aangepaste Spa- en Wellness-ontspanningsruimtes en aangepaste Spa / Wellness-behandelingen. Het hotel heeft al een lokaal keurmerk gekregen voor uitgebreide beschermende maatregelen na passende tests.

Faciliteiten:
Het 4 verdiepingen tellende 5-sterren spahotel, dat in 2019 gedeeltelijk is gerenoveerd, bestaat uit een hoofdgebouw en een aangrenzend gebouw en heeft in totaal 162 kamers. Het biedt haar gasten een 24-uurs receptie (inchecken vanaf 14:00 uur, uitchecken tot 12:00 uur), een lobby met bar, 2 liften, airconditioning, een kluis (gratis), een gratis parkeerplaats en een geldwisselende faciliteit. Voor de maaltijden is er een restaurant (voorzien van airconditioning). Na een drukke dag u 's avonds ontspannen in de bar van het hotel. WiFi is gratis beschikbaar. Voor de gebruiker van een internethoek brengt het hotel, indien van toepassing, kosten in rekening. Voor pasgetrouwden biedt het hotel een bijzonder romantische locatie en uitzicht. Voor gasten met een lichamelijke handicap heeft het hotel een barrièrevrije toegang, een rolstoeltoegankelijke lift en een aantal rolstoeltoegankelijke badkamers. Conciërgeservice is gratis. Kamer schoonmaak, roomservice en wasserij / strijkservice zijn beschikbaar voor een vergoeding.

Zwembad:
In de buitenruimte van het hotel, ontworpen in traditionele stijl, vindt u 4 seizoensgebonden open zoetwaterzwembaden met een kinderzwembad geïntegreerd in het grote zwembad (geopend van juni tot september). Hier zijn parasols gratis beschikbaar.

Maaltijden:
Ontbijt van het buffet. Halfpension: ontbijt en diner. Halfpension Plus: ontbijt en diner, dranken tijdens de maaltijden en geselecteerde geïmporteerde sterke drank. Full board: ontbijt, lunch en diner. Ontbijt en lunch en diner alleen in geselecteerde restaurants. Kindermenu's zijn ook beschikbaar. Full board Plus: ontbijt, lunch en diner en drankjes tijdens de maaltijden Kindermenu's ook beschikbaar. All-inclusive: ontbijt, lunch en diner. Ontbijt en lunch en diner alleen in geselecteerde restaurants of bars. Water, frisdranken, koffie en thee, bier, wijn, cocktails en nationale alcoholische dranken op bepaalde tijden. Gratis internet.

Sport en vrije tijd:
Sport en entertainment: Tennis (gratis, ca. 1 m afstand), tafeltennis (gratis), voetbal en fitness. Ongeveer 30 km van het hotel watersportactiviteiten zijn beschikbaar (deels van lokale aanbieders). Een golfbaan ligt op ongeveer 1 m van het hotel. Begeleide fietstochten (indien van toepassing, tegen betaling). Sauna, solarium, whirlpool, stoombad en massages beschikbaar voor een vergoeding. Spa met zonneterras en hamam beschikbaar (indien van toepassing tegen een vergoeding). Entertainment voor volwassenen: avondshows. Kinderbegeleiding: activiteitenprogramma voor kinderen (van 4 - 12 jaar), miniclub voor kinderen (van 4 t/n 12 jaar) en oppas (tegen betaling).

Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de lokale klimatologische omstandigheden en het seizoen. Gesproken talen: Engels, Frans en Spaans. Geaccepteerde betaalmethoden: Visa, American Express, Euro / MasterCard en Diners Club. Sommige diensten en faciliteiten kunnen worden gesloten of aangeboden met beperkingen als gevolg van COVID19 Preventie meting. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden toegepast.

Dubbele superieure kamer:
De gezellige ingerichte kamers zijn uitgerust met tweepersoonsbed of tweepersoonsbed, babybed (gratis), betegelde vloer, balkon, verwarming (centraal geregeld), waterkoker (gratis), minibar (indien van toepassing, tegen betaling), internet (gratis), veilig (gratis) en flatscreen zat TV evenals centraal gecontroleerde airconditioning. Kamergrootte: 25 m².

Dubbele superior kamer (aanbieding):
De gezellige ingerichte kamers zijn voorzien van betegelde vloer, balkon en verwarming (centraal geregeld).

Dubbele Superior Room (Promotie):
De gezellige ingerichte kamers zijn voorzien van betegelde vloer, balkon en verwarming (centraal geregeld). Kamergrootte: 25 m².

Dubbele superiorkamer (GolfCourseView):
De gezellige ingerichte kamers zijn voorzien van betegelde vloer, balkon en verwarming (centraal geregeld). Kamergrootte: 25 m².

Dubbele superiorkamer (GolfCourseView, Aanbieding):
De gezellige ingerichte kamers zijn voorzien van betegelde vloer en balkon. Kamergrootte: 25 m².

Dubbele Superior Room (GolfCourseView, Promotie):
De gezellige ingerichte kamers zijn voorzien van betegelde vloer, balkon en verwarming (centraal geregeld). Kamergrootte: 25 m².

SingleUse Superior Room:
De gezellige ingerichte kamers zijn uitgerust met tweepersoonsbed of tweepersoonsbed, betegelde vloer, balkon, verwarming (centraal geregeld), minibar (indien van toepassing, tegen betaling), internet (gratis), veilig (gratis) en flatscreen zat TV evenals centraal gecontroleerde airconditioning. Kamergrootte: 25 m².

SingleUse Superior Room (Aanbieding):
De gezellige ingerichte kamers zijn voorzien van betegelde vloer, balkon en verwarming (centraal geregeld). Kamergrootte: 25 m².

SingleUse Superior Room (Promotie):
De gezellige ingerichte kamers zijn voorzien van betegelde vloer en balkon. Kamergrootte: 25 m².Alle bezoekers ouder dan zes jaar die in Spanje aankomen, dienen een officieel erkend certificaat van de gezondheidsautoriteiten in alle toeristische accommodaties en hotels te tonen dat zij in de afgelopen 72 uur negatief hebben getest op actieve COVID-19-infectie.Originele tekst:General description:
In the vicinity of a beach is located the hotel Barcelo Montecastillo golf. The town Jerez is around 10 km away (Arcos around 15 km, Cadiz around 40 km). In the vicinity of the hotel are a number of shopping facilities and a supermarket. In the evening, you can go dancing in a nightclub in the hotel’s surroundings. For mobility there is a car rental company. Locations further away can be reached via the railway station in a distance of around 10 km. For medical treatment in emergencies there is a hospital around 10 km away. The airport (XRY) is approx. 10 km away. Another airport (SVQ) is located approx. 85 km away.

Hygiene and safety measures
In order to protect the health of the guests, the following hygiene and protective measures are taken in the hotel: Compliance of the WHO recommendations and local laws, trained and equipped staff with hygiene and protection measures, safe access with sanitary controls to suppliers and employees, staff replacement policy, adapted capacities and flows in common areas to ensure social distancing, hand sanitizer available in all areas, intense cleaning and disinfection protocols for all areas, in-house medical services, luggage transportation by the guest (incl. luggage disinfection), protective screens at the reception, Non-Contact check-in and check-out and non-contact in-house information, disinfection carpets at main door, elevator occupancy control measures, ample room service options, self-catering options, restaurant space adapted to ensure social distancing, minimum 2m distance between tables at restaurants, new additional adapted outdoor dining areas, controlled access restaurant (limited entry), controlled access bar (limited entry), digital menus, buffet alternatives (protective screens, individual covered portion buffet, Show-Cooking), individual/closed bottles only, intensification control in chlorination levels and disinfection protocols for pools, minimum 2m between sun beds, additional adapted chill-out/ relaxation areas, additional space for families at pools, self-protecting gear available for guests (hand sanitizer, masks), guest infection policy, clean and sanitized rooms, intensification of disinfection / cleaning protocols, daily room disinfection, 24h time between check-out and check-in, housekeeping staff equipped with self-protecting gear, new air treatments (ozone treatment/air filters), individual amenities, individual wrapped towels, daily change of towels, ensured social distancing at Kids Club, hygiene protocols and control access at Kids Club (limited entry), adapted activities at Kids Club, reduced groups and guided activities at Kids Club, only outdoor activities at Kids Club, controlled access at Spa and wellness (reservation only), enhanced hygiene protocols ensured at Spa and Wellness, adapted Spa and Wellness relax areas as well as adapted Spa / Wellness treatments. The hotel has already been awarded a local seal of approval for extensive protective measures after appropriate testing.

Amenities:
Partially renovated in 2019, the 4-storey 5-star spa hotel consists of a main building and an adjoining building, and has 162 rooms in total. It offers de reisaanbieder guests a 24h reception (check-in from 14:00, check-out until 12:00), a lobby with bar, 2 lifts, air conditioning, a safe (for free), a free parking area and a money changing facility. For the meals, there is a restaurant (air-conditioned). After an eventful day, you can relax in the evening at the hotel bar. WiFi is available for free. For the user of an Internet corner the hotel charges, where applicable, a fee. For honeymooners, the hotel offers a particularly romantic location and views. For guests with physical disabilities the hotel has a barrier-free access, a wheelchair accessible lift and a number of wheelchair accessible bathrooms. Concierge service is free of charge. Room cleaning, room service and laundry / ironing service are available for a fee.

Pool:
In the outdoor area of the hotel, designed in traditional style, you will find 4 seasonally open fresh water pools with a children´s pool integrated into the main pool (open from June to September). Here, there are sun umbrellas for free available.

Meals:
Breakfast from the buffet. Half board: breakfast and dinner. Half board Plus: breakfast and dinner, beverages during meals and selected imported spirits. Full board: breakfast, lunch and dinner. Breakfast and lunch and dinner only in selected restaurants. Children`s menus also available. Full board Plus: breakfast, lunch and dinner as well as beverages during meals Children`s menus also available. All inclusive: breakfast, lunch and dinner. Breakfast and lunch and dinner only in selected restaurants or bars. Water, soft drinks, coffee & tea, beer, wine, cocktails and national alcoholic drinks at certain times. Free internet.

Sport and Leisure:
Sports and entertainment: Tennis (for free, approx. 1 m away), table tennis (for free), football and fitness. Approx. 30 km away from the hotel watersports activities are available (partly from local providers). A golf course is only approx. 1 m from the hotel. Guided bike tours (where applicable, for a fee). Sauna, solarium, whirlpool, steam bath and massages available for a fee. Spa area with sun terrace and hamam available (where applicable for a fee). Entertainment for adults: evening shows. Child supervision: activity programme for children (from 4 - 12 years), mini club for children (from 4 - 12 years) and babysitting (for a fee).

Additional information:
Additional fees may apply for certain facilities, amenities or activities. Some services depend on the local climatic conditions and the season. Languages spoken: English, French and Spanish. Accepted methods of payment: Visa, American Express, Euro / MasterCard and Diners Club. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice.

Double Superior Room:
The cosy furnished rooms are equipped with double bed or twin bed, baby cot (for free), tiled floor, balcony, heating (centrally controlled), kettle (for free), minibar (where applicable, for a fee), internet (for free), safe (for free) and flat screen sat TV as well as centrally controlled air conditioning. Room size: 25 m².

Double Superior Room (Offer):
The cosy furnished rooms are equipped with tiled floor, balcony and heating (centrally controlled).

Double Superior Room (Promotion):
The cosy furnished rooms are equipped with tiled floor, balcony and heating (centrally controlled). Room size: 25 m².

Double Superior Room (GolfCourseView):
The cosy furnished rooms are equipped with tiled floor, balcony and heating (centrally controlled). Room size: 25 m².

Double Superior Room (GolfCourseView, Offer):
The cosy furnished rooms are equipped with tiled floor and balcony. Room size: 25 m².

Double Superior Room (GolfCourseView, Promotion):
The cosy furnished rooms are equipped with tiled floor, balcony and heating (centrally controlled). Room size: 25 m².

SingleUse Superior Room:
The cosy furnished rooms are equipped with double bed or twin bed, tiled floor, balcony, heating (centrally controlled), minibar (where applicable, for a fee), internet (for free), safe (for free) and flat screen sat TV as well as centrally controlled air conditioning. Room size: 25 m².

SingleUse Superior Room (Offer):
The cosy furnished rooms are equipped with tiled floor, balcony and heating (centrally controlled). Room size: 25 m².

SingleUse Superior Room (Promotion):
The cosy furnished rooms are equipped with tiled floor and balcony. Room size: 25 m².All visitors over the age of six who arrive in Spain must present an officially recognised certificate from the health authorities in all tourist accommodation and hotels showing that they have tested negative for active COVID-19 infection in the last 72 hours.
De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou geselecteerde reis.

Faciliteiten

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

 • JAN
  17 max 5 uur
  11 dgn
  18
 • FEB
  17 max 6 uur
  10 dgn
  17
 • MRT
  19 max 7 uur
  8 dgn
  17
 • APR
  21 max 8 uur
  7 dgn
  18
 • MEI
  27 max 9 uur
  2 dgn
  18
 • JUN
  29 max 11 uur
  1 dgn
  22
 • JUL
  33 max 11 uur
  1 dgn
  24
 • AUG
  33 max 10 uur
  1 dgn
  24
 • SEP
  27 max 8 uur
  2 dgn
  23
 • OKT
  23 max 7 uur
  8 dgn
  21
 • NOV
  19 max 5 uur
  11 dgn
  20
 • DEC
  16 max 5 uur
  10 dgn
  19
Bron: KNMI Climate

Omgeving

Klantbeoordelingen vani


9.0 Fantastisch
uit 3.474 beoordelingen
ligging
9.2
service
8.9
eten
7.4
kamers
7.9
Netheid
8.0
sfeer
7.8
wifi
6.2
ontbijt
6.3