Award

dé VakantieDiscounter wint Website van het Jaar Award

Op de Website van het Jaar Award-show hebben we gisterenavond de award voor Populairste Website van het Jaar in de categorie Reizen in ontvangst genomen. We namen het op tegen elf andere grote namen in deze categorie.

Anton Buning, head of product van dé VakantieDiscounter is erg blij met de toekenning van deze Award. “Wij steken veel energie in voorop lopen in de reisbranche en hechten waarde aan het verbeteren van onze website op basis van klantbehoeften. Alles wordt op maat ontwikkeld door onze inhouse teams in samenwerking met alle afdelingen. We zien de waardering vanuit de klant – in de vorm van deze Award – dan ook als een beloning voor alle collega’s die dagelijks zorgen dat onze klanten een optimale ervaring hebben.”

Steeds meer mensen weten onze website te vinden. Dit komt niet alleen door het boekingsgemak, maar ook door ons ruime aanbod en het feit dat prijzen van diverse partijen worden vergeleken. Consumenten scoren door dit laatste een goede deal. Het ANVR/SGR lidmaatschap zorgt voor zekerheid; iets waar Nederlanders zich extra bewust van zijn door de coronapandemie.

Over de Website van het Jaar-verkiezing

Voor de Website van het Jaar kon het Nederlandse publiek tot en met 21 oktober 2022 stemmen op de website van hun keuze in een groot aantal categorieën. In totaal stemden er bijna 455.000 mensen.

De Website van het Jaar-verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het toonaangevende multimediale platform over online business, media en marketing Emerce en online marktonderzoekbureau Multiscope.

Bekijk al onze awards