Reisdocumenten

Immigratiekaarten voor Curaçao voortaan digitaal

In het verleden kregen reizigers naar Curaçao in het vliegtuig een immigratiekaart uitgereikt. Per direct heeft de overheid besloten om dit af te schaffen in het vliegtuig en over te gaan op een elektronische aanmelding voorafgaand aan de reis. Lees onderstaande informatie goed door om problemen ter plaatse te voorkomen.

Vanaf 1 oktober 2019 is het verplicht om de immigratiekaart (ook wel Curaçao Embarkation Card genoemd) per persoon vóór vertrek in te vullen via https://edcardcuracao.com/. Naast het invullen hiervan, dien je ook een uitdraai mee te nemen als bewijs.

Goed om te weten!

  • De immigratiekaarten zullen niet meer aan boord worden verschaft. Vooraf invullen is essentieel.
  • Door digitaal jouw gegevens in te vullen sta je geregistreerd bij de immigratiedienst van Curaçao.