Luxe campings

Houd je van kamperen, maar heb je een broertje dood aan kramperen? Met deze luxe campings komt het helemaal goed met jouw vakantie. Al deze campings in Italië, Spanje, Frankrijk én meer landen zijn voorzien van vijf sterren en een ruim aanbod aan faciliteiten. Voor kinderen is vervelen hier geen optie en jij kan écht in de relaxstand.
Comfortabel kamperen
Vijf sterren luxe
Ruime keuze in binnen- en buitenland
Geen moment verveling dankzij de faciliteiten

Op zoek naar luxe campings?

Houd je van kamperen, maar heb je geen zin om elke ochtend gebroken je tent uit te kruipen vanwege het zachte luchtbed? Bekijk dan snel ons aanbod luxe campings en ga voor een comfortabele kampeervakantie. Ons aanbod strekt zich uit van Nederland tot Kroatië en van Frankrijk tot Italië. En alles daartussenin eigenlijk. Kijk je mee?

Wat is precies een luxe camping? Wij hebben als criterium dat een luxe camping vijf sterren heeft. Dat betekent in ieder geval dat er voldoende faciliteiten zijn om je één of twee weken lang uitstekend te vermaken. En de kinderen? Voor hen is er ook genoeg te beleven. De accommodatietypes verschillen per camping, van luxe tenten tot comfortabele stacaravans.

Luxe campings; waar ga je naartoe?

Veruit de ruimste keuze aan luxe campings heb je in Frankrijk. Sowieso is Frankrijk echt een kampeerland. Jaarlijks trekken grote aantallen Nederlandse en Belgische vakantiegangers naar het zuiden om op een camping te genieten van het Franse leven. Ontbijten met verse croissants, borrelen met goede wijn en stokbrood, terwijl je omringd wordt door prachtige natuur. Klinkt goed, toch?

Vind je het niet erg om wat verder te rijden? We hebben ook luxe campings in bijvoorbeeld Italië, Kroatië, Slovenië en Spanje. Fijne bijkomstigheid; hoe zuidelijker je komt, hoe groter de kans is op zonnig weer en hoge temperaturen. Geen zin om zo ver te rijden? Bekijk dan de mogelijkheden van luxe campings in combinatie met een vlucht.

Wie liever vakantie in Nederland of België viert, vindt ook dichtbij huis enkele luxe campings. Groot voordeel is de korte reistijd. Bovendien kunnen kinderen gemakkelijk nieuwe vriendjes maken omdat zij dezelfde taal spreken. Ideaal voor een familievakantie dus!

De voordelen van een luxe camping

Tijdens een vakantie op een luxe camping kom je niets te kort. Heb jij een beeld van kamperen dat je met een toiletrol onder je arm naar het sanitair gebouw moet lopen? Think again! Op veel luxe campings verblijf je in een stacaravan en heb je een eigen badkamertje tot je beschikking.

Of je nu verblijft in een luxe glampingtent of een stacaravan; je slaapt op een luxe camping vrijwel altijd in een bed. Geen gedoe dus met luchtbedden die ’s nachts langzaam leeglopen en geen onmogelijke manoeuvres om uit bed te komen.

Daarnaast beschikt een luxe camping over veel faciliteiten; het heeft niet voor niets vijf sterren. Je kunt er in veel gevallen bijvoorbeeld rekenen op een zwembad en diverse sportfaciliteiten. Ook voor kinderen is er vaak genoeg te beleven met naar wens een kidsclub, speeltuin, kinderzwembad en waterpark.

Op luxe campings is het aantal kinderen vaak groot; top als je met het hele gezin op vakantie gaat. Kinderen maken gemakkelijk nieuwe vriendjes en kunnen lekker de hele dag buitenspelen. Zo kun jij in de relaxstand en eindelijk beginnen aan dat ene goede boek dat al tijden op de plank ligt.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder