Last minute Boa Vista

Boa Vista betekent letterlijk ‘mooi uitzicht’ en dat is dan ook precies wat je kunt verwachten op het Kaapverdische eiland. Uitgestrekte woestijnen, groene oases, hagelwitte stranden en luxe hotels zijn de belangrijkste ingrediënten van een last minute Boa Vista. De natuur ontdek je aan de hand van mooie dagtours met o.a. 4x4’s of vanaf een boot. Door de altijd aanwezige wind is het eiland daarnaast een walhalla voor surfers.
Hallo (winter)zon! Het hele jaar tropisch warm
Kaapverdisch eiland met een relaxte vibe
Een van de grootste broedplaatsen van de Caretta Caretta schildpad
Tour met en 4x4 of jeep over het eiland

Haal alles uit jouw last minute op Boa Vista

Naast mooi (uit)zicht – want dat betekent Boa Vista in het Portugees – heeft het Kaapverdische eiland nog veel meer te bieden. Eindeloos veel witte stranden, een relaxte sfeer, veel activiteiten en niet te vergeten luxe hotels. Reden genoeg om een last minute Boa Vista te boeken. Kijk je mee?

Boa Vista is ca. 620 km² groot en behoort tot de eilandengroep Kaapverdië. Het is (samen met de eilanden Sal en Sao Vicente) het populairste voor een relaxte zonvakantie. Wat dan de beste reistijd is? Eigenlijk is een last minute naar Boa Vista all year round een goed idee. Zelfs in de winter is het tropisch warm door de zuidelijke ligging.

Waarom je een last minute Boa Vista verkiest boven Sal? Ze hebben beiden prachtige stranden en luxe hotels, maar het landschap van Boa Vista is afwisselender. Ook zijn er meer activiteiten en een hoop Europese invloeden. Kijken we naar Sao Vicente, dan blijkt Boa Vista bijna 3x zo groot. Ideaal voor een afwisselende vakantie.

Wow! Maar liefst 58 km aan witte stranden

Groot pluspunt voor een zonnige last minute op Boa Vista; je vindt er maar liefst 58 km aan hagelwitte stranden. De meeste hotels in ons aanbod liggen aan of op loopafstand van het strand. Sommige hebben zelfs een privéstrand voor de deur. Wat een luxe!

Je favoriete boek uit, helemaal uitgerust en wel toe aan wat actie? Watersporten is populair tijdens een last minute op Boa Vista. Vooral wind- en kitesurfen kunnen goed door de altijd aanwezige wind. Maar de prachtige onderwaterwereld wil je ook niet links laten liggen. Snorkel op of duikpak aan en gaan.

Kaapverdië is het Afrikaanse thuis van de Caretta Caretta schildpad. Tijdens een last minute op Boa Vista zijn ze onder begeleiding van een local te spotten. Wie meer onder de indruk is van grote dieren maakt een boottocht. De kans om walvissen te zien is tussen december en april het grootst.

Het eiland ontdekken

Een must-see is Sal Rei, de hoofdstad en eigenlijk de enige noemenswaardige stad van het eiland. Ook een leuke plek om in (de buurt van) te verblijven tijdens een last minute op Boa Vista. Er heerst een relaxte vibe waar zowel de locals als toeristen van genieten.

Boa Vista heeft zoveel moois te bieden dat je het moeilijk in één dag allemaal kan zien. Gelukkig verzorgen lokale ondernemers in het noorden en zuiden tours met een 4x4 of jeep. Een uitstekende manier om tijdens een last minute op Boa Vista toch de hoogtepunten mee te pakken.

In het noorden zijn er kleurrijke dorpjes, prachtige valleien en indrukwekkende zoutmeren te vinden. Ook de bijna 400 meter hoge Monte Estância met levert mooie vakantiefoto’s op. Een bijzonder tafereel vind je bij Praia de Atlanta, waar een oud schip al ruim 50 jaar ligt te roesten voor de kust. Voor velen een must-see tijdens een last minute op Boa Vista.

De tour in het zuiden tikt o.a. de voormalige hoofdstad Rabil, het dorpje Velha en het natuurgebied Deserto de Viana af. Zonaanbidders ploffen een paar uurtjes op mooie stranden zoals Santa Monica Beach, Chaves Beach of Curral Velho. Een last minute naar Boa Vista is ultiem genieten!

Liever last minute naar een andere bestemming?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Super klantvriendelijk

Website is heel gebruikersvriendelijk en toch wordt je een dag...

Lees verder